Bezár!
2020. június 7., vasárnap, Róbert, Arianna, Kocsárd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
06:53 Büntetőeljárás indítását szorgalmazzák Aján Tamás ellen23:51 Fulani faluban mészároltak egyenruhások Maliban23:25 A Mi Hazánk miatt akarta lemondani a megemlékezést Mirkóczki, de igencsak alászaladt23:14 Durva Izrael-gúnyrajzzal jelentkezett a Népszava karikaturistája22:45 Vonatbaleset Németországban: sínekre dőlt, égő fának hajtott a szerelvény, 150 utast kellett evakuálni22:20 CIszjordánia annektálása ellen tüntettek Tel-Avivban21:52 Szegény, zárkózott Lakatos Csaba szerelmi fájdalmában agyonverte élettársát21:37 Pedofilhálózatra csapott le a német rendőrség - a főbűnöst már kétszer elítélték korábban gyermekpornográfia bortoklásáért21:18 Fél évvel később lépnek hatályba a drónrendeletek20:57 Kormányellenes tüntetők csaptak össze a Hezbollah híveivel Bejrútban20:42 Gaudi: Mikor kerülhet vissza a törökbecsei turulos szabadságszobor Délvidéken a méltó helyére?20:34 George Floyd-simogatást tartottak és a "rendőri rasszizmust" szidták világszerte20:13 Óvatosan kinyithattak a múzeumok Madridban19:28 Földrengésre készül Észak-India18:51 Egyiptom előállt egy Haftart segítő béketervvel, de Tripoli tetszését nem nyerte meg vele
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek ::

Dolgozik a markoló, bontják szépen a Kultiplexet, nyivákolnak a tetűhintások (képgalériával)

Reklám


Hat évig pusztított a Kinizsi utcában bűzölgő Kultiplex, melyet féléves állóháború után kedden kezdett el végre bontani az önkormányzat. 2000-től erről a drogos zsidó helyről sugárzott a keresztényeket kiirtani szándékozó Tilos rádió is - többé nem teszi. A bűntanya üzemeltetője szerint jogszerűtlen, ami történt (láttak már nekik nem megfelelő - nem általuk hozott - döntést elfogadó izraelitákat?), ezért polgári perrel vágna vissza.
Kapcsolódó
"Kurucinfósokra" vadásztak a kultiplexes drogosok

Bakáts Tibor bevallotta: gyermekkorúakat rontott meg bedrogozva - mikor jár el a rendőrség?"A park felől eső falat már bedöntötték egy markológéppel" - ecsetelte szívbe markolóan a héber hadiszállást sirató Zsindexnek Juhász Tamás, az egykori "alternatív kulturális központot" üzemeltetető Centrifuga Kft. egyik tulajdonosa, aki a helyszínen követte a tragikus eseményeket.
Nem késlekedtek
"Nagyon rövid határidőt adtak, hogy az ingóságokat elvigyük, múlt héten kaptunk egy csütörtöki dátumot, amit aztán hétfőre módosítottak - siránkozott Juhász. (Érdekes módon már februárban az volt a hír, hogy március elsejéig ki kell takarodniuk - a szerk.) Juhász szerint a markológép beindításakor még többmilliós műszaki berendezések, légkondi, fénytechnika, hangtechnika volt az épületben, a villanyt viszont lekapcsolták, ezért fejlámpák fényénél ment a kipakolás. Persze az előbbi kijelentése után az hisz neki, aki akar.

A "hirtelen" bontás a cionista Tilos rádiónak is keresztbe tett, mivel az épületben maradt berendezéseket rájuk (és az OFF-ra) hagyta a Sziget Kft. (ezért kell őket közpénzből támogatni), de ilyen rövid idő alatt nem tudták őket kiszerelni. "A Centrifuga Kft. még abban bízott, hogy a helyet a berendezésekkel együtt még használni fogja" - magyarázta Papó, azaz Csabai Gábor, a Tilos rádió ügyvezetője, aki a bontást "jogellenes partizánakciónak" nevezte. A bontásról persze csak véletlen értesültek az ő verziójuk szerint. "A jegyző azt mondta, hogy szólnak, ha ki kell pakolni, mi meg türelemmel vártuk, hogy ez megtörténjen" - tette hozzá. Persze neki is minden szava igaz.
"Végül ma délután jött a hír, hogy a kerületi polgármester leállíttatta a bontást, és adott két órát, hogy leszedjük a klímát - halandzsázott az élősködő. - A többmilliós klímaberendezést így sem tudtuk leszedni, de a hangszigetelést meg egy csomó más dolgot azért igen" - panaszolta, s mi együtt érzünk vele, hiszen tudjuk, hogy a zsidó média mindig is a megszűnés határán lebegve, szerkesztőit kenyéren-vízen tartva tudott működni csak hazánkban. Csoda, hogy léteznek még. (95%-os arányban méghozzá.)


A Tilos rádiósok már nem terveznek ellenlépéseket, a Centrifuga ügyvédje viszont elmondta, polgári pert fog indítani az ügyfele nevében az elmaradt bevétel miatt.Zsidó helyett növények
Az épületet azért bontja a ferencvárosi önkormányzat, mert a helyén parkot akarnak létesíteni. A szomszédban ugyan van már egy park, de annak a helyére hotel kerül, a belvárosiban előírt zöldterületarányt viszont tartani kell.
A februári kilakoltatás hírére Bakáts Tibor Settenkedő állt ki az alternatív szórakozóhely mellett egy feltűnési mániás bohócprodukcióval. A Dózer Fesztivál sajtótájékoztatóján meg azzal fenyegetett, hogy a bontásnál majd a saját testével védi meg az épületet. Ez persze csak egy fajtajelleges hazugság volt.
Egy márciusi szimpátiatüntetésen aztán Nagy Feró is támogatásáról biztosította a Kultiplexet (meg is dicsértük érte), Novák Péter meg bejelentette: ha kell, ő is ott lesz. Persze ő sem volt ott.
Kedden aztán csak a környékbeli magyar lakók jöttek le az utcára. "Végre lebontják ezt a bűntanyát" - nyugtázták. Ezt tesszük mi is.

(Kuruc.info - Zsindex)

Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready