2020. szeptember 22., kedd, Móric napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:55 Korrupciós vádak alapján börtönbüntetésre ítélték Kínában az államfőt bíráló ingatlanmágnást07:44 Huszonöt migránst tartóztattak fel az M5-ös autópályán Röszkénél07:31 Kínának kémkedéssel vádolnak egy New York-i rendőrt06:58 Leleplezték az elefántok rejtélyes gyilkosát Botswanában00:16 Megvonná a szövetségi támogatást a leganarchistább amerikai városoktól az igazságügyi miniszter23:50 Vádirat a zsidóság ellen (I. rész): a legrégibb probléma népeken, korokon át23:24 Olaszországban az összes párt győztesnek kommunikálja magát23:07 Elmaradt Trump nyitóbeszéde az ENSZ-közgyűlésben22:43 Készül az újabb, úzvölgyihez hasonló román provokáció?22:29 Újabb négy FTC-játékos tesztje lett pozitív22:14 Szamurajhadsereg, 740 millió forintos áfacsalás - ezek a jó ajánlólevelek a fideszes ügyvéd-politikusnál21:58 Több halálos áldozata van Vietnámban a Noul nevű trópusi viharnak21:42 Magas szintre emelte a készenléti fokozatot a brit kormány21:27 Lezárások lesznek keddtől Budapesten a Szuperkupa miatt21:09 Otthon nyomtatta az eurót a párocska, de valamiért gyorsan lebuktak
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

A zsidóbérenc-verseny győztese: nem a Momentum vagy a DK, hanem a Jobbik állt ki elsőként a magyarellenes Zuckerberg-cenzúra védelmében

Reklám

Amikor azt hisszük, Jákobék már semmivel sem tudnak meglepni, újra és újra bizonyítják, hogy lehet mélyebbre furakodni a pöcegödör alján.
Zoom
Valóban úgy tűnik... de nem a magyar nemzeté, az biztos
Íme a közleményük:
El a kezekkel a Facebooktól! A Jobbik petíciót indít a kormányzat befolyásolási törekvései miatt
A Jobbik a leghatározottabban tiltakozik, hogy az Orbán-kormány a hazai hatóságokon és szervein keresztül bármilyen módon befolyásolni tudja a legnagyobb közösségi oldal, a Facebook működését. Egyértelmű a rezsim szándéka: a propaganda-birodalma kiépítése és az Index kivégzése/bekebelezése után a Facebookot akarja befolyása alá helyezni.
Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnökének kezdeményezése valójában nem a szabad véleménynyilvánítás jogát védené, hanem arról szól, hogy a kormány által befolyásolt, legkevésbé sem független szervek mondanák meg, ki lehet fent a Facebookon és ki nem. Ez egy nagyon borús és rossz forgatókönyv, sokkal veszélyesebb, mint a legnagyobb közösségi oldal jelenlegi működése minden hibájával együtt.
A Jobbik abban is biztos, hogy a Facebook-törvénnyel kapcsolatos javaslat nem Péterfalvi Attila saját ötlete volt. Az Orbán-rezsim neki baráti orosz, török, kínai diktatúrák módszereihez próbál közeledni, azokat másolja.
A Jobbik ellenállásra buzdít mindenkit, akit érdekel a még szabad és független sajtó, közösségi oldalak sorsa és nem szeretné, ha a kormány szorosabb ellenőrzés alá vonná azokat.
A néppárt petíciót is indít annak érdekében, hogy a Facebook működését ne befolyásolhassa Magyarországon semmilyen kormányzati behatás.
Jobbik Magyarországért Mozgalom
Frissítés: el a kezekkel a magyargyűlölőktől!
Ha már sajnos Népszabadság sincs, és az Index is gyengélkedik - érvel a prolipárt elnöke. "A Facebooknak óriási szerepe van a közvélemény formálásában" - írja, és valóban: üldözik a nemzeti hangot, mint Jakab a potenciális riválisait. Hát persze hogy nagy kincs ez a bolsevikoknak, ők sem tettek másként, amikor hatalmon voltak, és nem tennének ma sem.
2. frissítés: lemaradtak a DK-s elvtársak
A Demokratikus Koalíció arra szólította fel a kormányt, hogy "tartsa távol magát" a Facebook szabályozásától.
A párt EP-képviselője keddi online sajtótájékoztatóján a Magyar Nemzet korábbi cikkére hivatkozott. A lap azt írta, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke szerint sérti a szólásszabadságot és az információáramlást a Facebookon hullámszerű, indokolatlan személyesprofil-felfüggesztési gyakorlata. Péterfalvi Attila ezért javaslatot tett arra, hogy a kormány alkosson a közösségi médiáról olyan jogszabályt, amely szerint csak alapos indokkal lehet felfüggeszteni közösségi profilokat, és a magyar hatóság felülbírálhassa annak jogosságát.
Zoom
A Tanácsköztársaság-képű Rónai "barátjával", Homonnay Gergellyel a buzifelvonuláson
A magyar kormány nem ezért akarja szabályozni a Facebookot, hogy az álhírek ellen harcoljon, hanem azért, mert azt szeretné, ha egy gombnyomással el tudná tüntetni az ellenzéki véleményeket és profilokat - szögezte le Rónai Sándor.
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready