Ideiglenesen beérett a cionista vetés. A sok száz ellenünk irányuló feljelentés egyikét nem tudtuk idejében hárítani, így meghozta a kártékony és deviáns kisebbségek által óhajtott eredményt: 2008. július 4-én, pénteken, magyarországi idő szerint délután 3 órakor bírói ítélet nélkül lekapcsolták a Kuruc.info főszerverét.
Szerkesztőségünk informatikus talpasai készültek az ilyesmire, így a gépen - még ha ki is adnák azt valamilyen hatóságnak - nem találnak adatokat munkatársaink kilétéről. Sőt a levelezés is más szerveren fut, tehát ahhoz sem férhetnek hozzá a magyarellenesek. Legfeljebb nyilvános cikkeinket és saját fejlesztésû portálmotorunkat másolhatnák le, melyeket biztonsági okokból mi is folyamatosan mentettünk más helyekre. De jelenleg úgy tûnik, nem is hatósági fellépésről van szó.
Mindezért természetesen vastag kártérítési pert indítunk a szerverszolgáltató cég ellen (melyhez nemrég technikai fejlesztés nyomán költöztünk, hogy a rohamosan növekvő olvasottság ellenére is ugyanolyan gyors maradjon hírportálunk), a feljelentő kilétét felderítjük, illetve pár napon belül egy másik - a véleménynyilvánítás szabadságát nem sértő - országból igyekszünk ismét folytatni a buzi-, cigány-, zsidó- és rendőrbûnözés, illetve a politikai maffia elleni küzdelmünket.
Ahogy a hekkertámadások esetén megjelenő automatikus védelmi oldalunkon szokott megjelenni: hamarosan visszajövünk... És visszalövünk!
A Kuruc.info hírportál szerkesztősége