2019. december 10., kedd, Judit napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:48 Az amerikai metodisták a karácsonyt is képesek migránspropagandára használni12:21 A Harcos karácsonyi ajánlata (x)12:17 Dunaújvárosból Nigériába költözött egy hazánklánya - savat itattak vele, megkéselték, megfojtották12:00 Újabb információk a Győrkös-ügyben - ezek sem a vád álláspontját támasztják alá11:33 Összenőnek a demokraták11:07 Aszad elsősorban nem Amerikát vagy Izraelt, hanem "Európát" okolja a szíriai káoszért10:42 Eltemette édesanyját a kertben, majd másfél éven át felvette a nyugdíját10:20 Lövöldözés egy ostravai kórházban, többen meghaltak10:12 Pályák, bérlemények, hely- és időpontfoglalások kezelése gyorsan, egyszerűen, online (x)10:05 Eltiltották Oroszországot a nemzetközi versenyektől09:32 Építési törmelékkel rongált meg 12 autót ez a sukár csávó09:06 Panorámaadót vezet be Siófokon az ellenzéki többségű képviselő-testület08:38 Oroszország ellenség, ezért Amerika az elmúlt 25 év legnagyobb hadgyakorlatára készül Európában08:23 Párizsi csúcs: Putyin "happy", Zelenszkij elégedetlen08:12 Erdogan: Törökország keresztülhúzta Izrael és több más ország számításait
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Holokamu ::

Diáktársait és papokat besúgó komcsi a Jobbik Népfőiskolájának főigazgatója - Megválnak tőle

Reklám


A Jobbik kihagyta az antikommunista bravúrt, nem ez a főcsapás, mindössze mellékszál. Hab a tortán, hogy a Jobbik által alapított Atilla Király Népfőiskolának Kiszely István lett a főigazgatója - írja a a fideszes-indexes Reakció nevű blog szerzője, és ezúttal nem elrettentésképpen vesszük át az írás lényegi részét, hanem mert sajnos - utánanéztünk - igazat ír. A Jobbik már tegnap döntött.
Friss:
Szomorú, hogy így kell tálalni az információt, de már jó ideje kering fórumokon, könyv is jelent meg a besúgásokat bizonyító dokumentumokkal, mégsem cáfolt vagy perelt az érintett (attól függetlenül, vagy éppen azért, mert libsik munkája). Valamiért a Jobbik sem lép az ügy tisztázása vagy Kiszely eltávolítása érdekében, így vagyunk hát kénytelenek ismét elősegíteni a tisztulást, ahogy tettük már több alkalommal, s lettünk "összefogás-ellenesek".
A Jobbik egyébként ezzel még nem hagyja abba saját maga lejáratását. Információink szerint Murányi Levente, a Jobbik igen halvány alenöke lesz a mazsihiszes Vámos György Echo TV-s műsorának vendége. Vona Gáborék sajnos Vámos cionista tevékenysége és egyéb bűncselekményei ellenére (Ausztriában pl. adócsalásért ítélték el) is támogatják Murányi szereplését, legitimizálva a Jobbik által is az ex-munkásőr Zoltai Gusztáv sajtósának személyét. (A felvétel pénteken lesz, az adás időpontja még nem ismert.) Murányi, úgy tudjuk, Wittner Máriát kíséri el, aki állítólag azt mondta, hogyha 56-ról beszélnek, akkor bármely meghívást elfogad. (Szerintünk azonban ez nem mentség, sem Murányinak, sem a hős forradalmárnak, mert pl. e logika alapján egy bordélyba is el kéne látogatniuk, ha ott 1956-ról van szó - a szerk.)
Alább a részben téves, balga megállapításokat is (pl. a cigánybűnözésről) tartalmazó reakciós cikk vonatkozó része, amelynek lényege azonban, ismételjük, igaz, akkor is, ha a lapocskának elsősorban saját háza táján volna sepernivalója (pl. mert indexes a tulaj, a Fidesz van tömve elsősorban exkomcsikkal, deklarált cionistákkal, besúgókkal, akik a Parlamentben rendszeresen összeszavaznak Gyurcsányékkal, vagy mert a Reakció (ex)főszerkesztője, a Gyurcsány-rezsim fizetett hirdetéseit közlő Heti Válasznál kártékonykodó, a radikális oldalról rendszeresen hazudozó, szocionistáktól és az operettellenzéktől is fizetést húzó Ablonczy a magyarellenes, cionista sajtó kedvelt interjúalanya egyben. Akárcsak Balázs nevű testvére, a nála is holokausztistább, történelemhamisító "történész", a Szombat című talmudista szennylap szerzője).
Reakció:
Szerintem az egyik legundorítóbb kommunista fajta az a besúgó, aki saját barátait, munkatársait, rokonait árulta el. Ungváry-Tabajdy Elhallgatott múlt című könyve alapján Kiszely Istvánt 1960-ban Feledy Zsolt néven beszervezték. Feladata a klerikális reakció elleni harc volt. Jelentett papokról, szerzetesekről, diáktársakról.
Többek között Hagemann Frigyes regnumos pap meghurcoltatása is az ő lelkén szárad:
„Egy évekkel később készült összesítő értékelés szerint: az ügynök „több értékes információt szolgáltatott részünkre Hagemann tevékenységéről”. Ezzel hozzájárult, hogy 1971-ben öt évre ítéljék egykori iskolatársát. Az ügynöki munka egyik legmegrázóbb mozzanata, hogy „Feledy” az 1974-es kedvezménnyel történő szabadulását követően a rendőri felügyelet alatt álló papról is jelentett.” (Idézet az Ungváry-Tabajdi könyvből.)
(Kuruc.info: Az érintettek reagálásának természetesen helyt adunk. Más értesüléseink szerint Kiszely nem a tényeknek megfelelően tüntette fel nyelvtudását több helyütt, ezt is jó volna tisztázni végre.)
Kuruc.info
 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready