Szívesebben számoltunk volna be arról, hogy pl. magyar honvédek koszorúztak az 1916-os bukaresti bevonulás emlékét ünnepelve a román fővárosban, de sajnos nem ez történt - bár ezúttal jeleznénk pártunk és kormányunk felé, mivel tudjuk, hogy olvasnak bennünket, hogy igény az bizony volna rá. Főváros és magyar katonák ebben a történetben is szerepelnek, azzal az apró, ám annál sajnálatosabb eltéréssel, hogy a helyszín Budapest, honvédeink (?) pedig orosz vezényszóra (!) koszorúzzák a szabadságról elnevezett terünk közepén meredező szörnyemlékművet. Megaláztatásunk egyik legfőbb szimbólumát a "győzelem napja", vagyis a hazánkat és Európát elözönlő sztyeppei horda által Németország térdre kényszerítésének "ünnepe" alkalmából tisztelték meg ily módon.
Zoom
Jól lemosták a gyalázatot
Ízlelgessük még egy kicsit: magyar katonák, orosz vezényszóra, a szovjet megszállás obeliszkje előtt hajlonganak, és megkoszorúzzák az elődeik legjavát lemészárló, 800 ezer magyart málenkij robotra hurcoló, a legóvatosabb becslések szerint 200 ezer nőt megbecstelenítő, maradék hazánkat nem először megszálló közönséges gyilkosok botránykövét, mindezt a magát nemzetinek hazudó kormány álkeresztény kurzusának ötödik évében. Az alábbi videó - mely egyébként május 8-án készült - megtekintéséhez is gyomor kell, nemhogy az átéléséhez.
Az már csak diétás hab a megaláztatás tortáján, hogy mindehhez egy kisebbfajta tömeg asszisztál, az első sorokban egy maroknyi kommunista nemzetárulóval, akik a vörös önkény - egyébként tiltott - sarló-kalapácsos, vérvörös mementójával pózolnak büszkén, fajtájuk mészárosai legnagyobb örömére.
Zoom
Szívesen megnéznénk szvasztikával, hátha arra is rábólintana Strassburg
Ezt egyébként köszönjük a másik ember- és értékellenes diktatúra, az Európai Unió kegyének, amely lehetővé tette, sőt bátorította az eltévelyedetteket a vörös csillag viselésére. Ne feledjük, a strassburgi döntést azóta már a Fővárosi Törvényszék is követte.
(Kuruc.info)