Rogán Antal, Budapest V. kerületi fideszes polgármestere, 1990-ig KISZ-titkár, a helyi újság májusi számában többek között Demszky Gáborral (SZDSZ), Steiner Pállal (MSZP), Balog Zoltánnal (Fidesz) és Köves Slomó rabbival (Chabad Lubavicsi Mozgalom) népszerűsíti pártját a júniusi EP-választás alkalmából.  A kommunista múltú és cionista jelenű hulladék, Juszt és Schmuck haverja is egyben, az elmúlt években hihetetlenül meggazdagodott a gátlástalan közpénztolvajlás során.



A katolikus zsidó Rogán, a református zsidó Balog és a simán zsidó Köves Slomó - több más politikussal együtt - hazánk jelenlegi helyzetéről tanácskoztak az V. kerületi Aranytízben. Rogán előadásának zárszava: „A mi magyarságunknak az az alapja, hogy a sokszínűséget eggyé tudjuk kovácsolni.” (Jó lenne, ha Rogán és tettestársai ehelyett a Kárpát-medencei magyar nemzet eggyé kovácsolásán munkálkodnának, de arra persze nem hajlandók.)



Rogán beteges vonzódása a zsidósághoz nem újkeletű: a hírhedt Nyugati téri hanuka menóragyújtogató 2008. szeptemberében jeruzsálemi látogatása alkalmából ingyen iskolaépületet ajánlott fel az V. kerületi Alkotmány utcában a nemzsidókat vallási-faji alapon gyűlölő tanokat hirdető Chabad Lubavicsi szidó szekta részére, az Élet Menetén pedig együtt parádézott a zsidóbarát Balog Zoltánnal.

Orbán Viktor Szilvan Salom volt izraeli külügyminiszterrel, hátul Németh és Balog



Rogán továbbá annyira katolikus, hogy nem is egy, hanem két - a katolikus egyház szertartása szerint megtartott - templomi esküvője volt, ami csak igen „fontos” emberek, hercegek és más kékvérűek kiváltsága.

„Szerdahelyi Csongor Magyar Katolikus Püspöki Konferencia sajtóirodájának vezetője:
Nagyon szigorú kánonjogi szabályok vannak arra, hogy milyen esetben lehet érvénytelennek mondani az első egyházi esküvőt, és így engedélyezni egy másodikat. Olyasmire kell gondolni, hogy ha az első házasság csak látszatra kötődött, esetleg valamelyik fél kényszer hatása alatt állt. A kérdésben a papok döntenek.

Rogán Antal: A mi esetünkben azért mondták ki az érvénytelenséget, mert mindketten nagyon fiatalok voltunk a házassághoz, éretlenek, és ez 100 százalékig így is van.” (A Borsonline nyomán)


Igazmondó Rogán Antal 29 éves volt első házasságkötésekor, felesége pedig 26. Úgy látszik, neki ezt is lehet...

Gyilkosgalóca






Kapcsolódó: