Húzd meg!
Az alább olvasható, kötelező jellegű cikkből kiderül, hogy igenis hihetetlen mértékű a cigányok körében a szellemi visszamaradottság és igenis gyógyszerezik magukat a kismamák, hogy degenerált “ivadékuk” szülessen.

A gadnai mokka gyilkosról az is leírattatik, hogy hamarosan kiengedik a börtönből, mert úgymond nem volt beszámítható, amikor gyilkolt. Hányszor, de hányszor hallottuk már mindezt a cigányok szájából. Felmerül a kérdés: miért tűrjük meg közöttünk ezt a beszámíthatatlan söpredéket? Ez egy ember alatti életforma, amiről, ne felejtsük, még a hiperliberális Bolgár György is azt mondta, hogy civilizációjuk alacsonyabb szintű, mint a miénk. Miért nem teszünk úgy, mint az olaszok, akik az olasz állampolgárságú orkokat is (!!!) éjszakánként se ki, se be, fegyveresekkel őrzött táborokba zárják (és ezt ráadásul a Népszabadság állítja ITT – nem egy olyan lap, amelynek érdeke lenne a magyarországi “szélsőjobb” kezébe egy ilyen, “mindent vivő” ütőkártyát adnia)? Miért nem építünk több százezres befogadóképességű sátortábor-börtönöket (ahogy az amerikaiak – lásd Tent City), miért nem adjuk ki a bűnözőinket szibériai rabtartásra (ahogy a németek), hogy végre valóban elszeparálhassuk őket? Miért nem védhetjük meg magunkat, miért nem tarthatunk fegyvert (ezzel kapcsolatos, kötelező jellegű anyag ITT) úgy, ahogy a finnek vagy a szlovákok?  Miért kell eltűrnünk azt, hogy a kormány, miközben segílyescigányoktól behajthatatlan kártérítéssel meg nevetséges 10 pontokkal próbálja kiszúrni a szemünket (és visszacsalogatni a volt MSZP-szavazókat), két börtönt is bezár és ezáltal még több bűnözőt enged ki – költséghatékonyságra hivatkozva? Amely “megtakarításról” aztán kiderült, hogy évenként negyvenmillió(!) lett volna - nem csoda, hogy a balliberális média (pl. a Magyar Nemzet kapcsolódó cikkét ismertető zsOrigo) valamiért “elfelejtette” ezen számot közölni....

A Magyar Hírlap általunk szkennelt (online még nem érhető el) cikke következik, kommentárjainkkal:

Megélhetési szülők, aprópénzre váltott,  nyugtatókba fojtott  gyermekéletek 

A cigány asszonyok feljelentették, a balliberális médiagépezet rasszistának bélyegezte Molnár Oszkárt, Edelény fideszes polgármesterét, mert egy júniusi képviselő-testületi ülésen arról beszélt, hogy cigány asszonyok a dupla családi pótlék reményében gyógyszerekkel és hasuk ütlegelésével károsítják magzatukat. Pedig ugyanerről írt tavaly a Miskolcról megjelent riportkötetében a baloldal ünnepelt szerzője, Moldova György, ő mégsem került a média kereszttüzébe. Megkerestük a Kossuth-díjas írót, de ő csak annyit közölt, nem érdekli az ügy. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében rábukkantunk a titokzatos tabletták nyomára, s riportunkból kiderül az is, hogy a térségben messze meghaladja az országos átlagot a hat éven aluli fogyatékos gyermekek száma.

Rasszistának bélyegezték Edelény polgármesterét, mert egy képviselő-testületi ülésen arról beszélt, tudomására jutott, hogy a dupla családi pótlék reményében terhes cigány asszonyok magzatot károsító gyógyszert szednek és ütögetik a hasukat. Molnár Oszkár kitart állítása mellett. A statisztikai adatokból annyi világosan látszik, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a hat év alatti fogyatékos gyermekek száma messze meghaladja az országos átlagot.

- Felkötöm magam. Ha nem adnak pénzt, felakasztom magam! Minek éljek, ha a gyerekek éheznek? - szegezi nekünk a kérdést Mária. Tíz gyermeke közül nyolc fia állja körbe a panaszkodó asszonyt. Rezzenéstelen arccal hallgatják anyjukat, mintha nem is értenék a kimondott súlyos szavakat.

Gadnán vagyunk, egy negyven körüli férfit a fia támogatja át a főutcán. Imbolyogva haladnak. Meg -megállnak, a férfi összegörnyed, és sugárban hány. Senki sem törődik velük, mindenki cipeli a maga keresztjét. Az egyik ház körül fiatal férfi és nő szemetet szed. Szomszédjuk a füvön fekszik rozoga háza előtt, és az őszi nap fényében fürdőzik. A polgármester nincs a faluban, tudjuk meg az egyik helybeli asszonytól. Hitetlenkedve csóválja a fejet, amikor arról faggatjuk, elképzelhetőnek tartja-e, hogy gyógyszert szednek várandós anyák, hogy fogyatékos gyermekeik után dupla családi pótlékhoz jussanak.

- Sok mindent látok, tapasztalok, de ezt itt, helyben nem tudom elképzelni. Szeretik a gyerekeiket - mondja.

H.-né Lakatos Mária ekkor visszaveszi a szót.

- Ötezer forintot telefonáltam el, hogy megmondják, hol van a lányom.

A 13 éves Claudiát délelőtt vitte el a mentő Miskolcra.

- Beteg? - fordulunk felé.

- Szülni vitték - böki oda. (Kuruc.info: még egyszer: 13 éves…) Nem tudunk róla semmit. Amíg be lehetett menni a kórházba, nem volt ilyen dolog, ismertük az orvosokat, de mióta bezárt a szülészet, és Miskolcra kell menni... Ki akarták kapcsolni az áramomat, mert százötvenezerrel tartozok - panaszkodik tovább Mária. - Nyolc hónapja özvegy vagyok. A családi pótlékból százhúszezer jön össze, az nem elég... (Kuruc.info: mire nem elég? Magyar családok a töredékéből kijönnek [a kesznyéteni Barna bácsi pl. fejenként 25-ből – és Ők végigdolgozták az életüket, nem úgy, mint segílyesék!] – arról nem is szólva, hogy ők nem kapnak ingyen semmit – ingyenmenza, tankönyv stb. Ja, hogy el tetszenek szórni a pénzt bagóra, italra, félkarúra, chipsre, kólára?) Felkötöm magam, ha nem segítenek, ha nem adnak pénzt... (Kuruc.info: kösd, nem kellesz. Amúgy tudjuk, nem fogja: ez csak az évszázados cigány teátrális önsajnáltatás, színészkedés része. Ezzel kapcsolatban lásd az ITTENI, “A bejátszásban az egyik vádlott meg percenként elsírta magát.”-tal kezdődő kommentárunkat és hivatkozásainkat)

- Mi lesz a gyerekekkel? - kérdezzük.

Mária hallgat. A fiúkra tekintünk.

- Milyen az iskola?

Válasz helyett üveges tekintetek. Helyettük anyjuk válaszol.

- Csak egy jár iskolába, Rómeó. (Kuruc.info: ennyit az iskolakerülésről és a törvénytiszteletről. Kíváncsiak vagyunk, a TASZ, a cociológusok “krémje”, a Népszabadság, a zsIndex stb. pártfogásába veszi-e ezt a deviánscsaládot is – ahogy a sajókazaiakkal tették)

- A többiek? Hány évesek? Nekik is iskolában lenne a helyük - erősködünk.

Mária körbenéz, majd rábök a mellette álló fiúcskára.

- Ő kilenc... nem, nyolc - bizonytalanodik el - nem tudom, melyik hány éves. Nekik nem kell menni, csak fél évben egyszer. Hármójuknak már papírjuk van arról, hogy értelmi fogyatékosok. A többiek is azok, de még nem volt kedvem orvoshoz rohangálni, hogy elintézzem nekik is.

- Mit mondtak, miért fogyatékosak a gyermekei?

- Én magam is az vagyok - bök a fejére vigyorogva Mária. - Nem tudok se írni, se olvasni... (Kuruc.info: és ezek az “emberek” lesznek többségében 20-30 év múlva az országban… ráadásul a TASZ, a balliberális média stb. mind adja alájuk a lovat, és uszítja őket arra, hogy véletlenül se tanuljanak. Hazaárulásért, Magyarország jövőjének tönkretételéért simán le lehetne sittelni a népszabadságosokat, zsindexeseket, TASZ-osokat – bizonyám, az hazaárulás, ha valaki egy többszázezres, patkányként szaporodó, állati szinten élő, “gondolkodó” kisebbséget arra uszít, hogy ne tanuljon, és a jövőben ezzel is szaporítsa a segílyesek és/vagy bűnözők táborát – mert az ilyenek aztán rendes munkát nem találnak, az hótziher, így vagy élősködni fognak, vagy bűnözni, vagy mindkettő. Adót fizetni, normálisan élni nem. És ez nem cigányellenes, rasszista duma: ha a magyar [vagy bármilyen más nép] többsége csinálná ezt, és egyes jog/fajvédők őket uszítanák arra, hogy “csak így tovább”, róluk is ugyanezt írnánk.)

Újabb népes csoport érkezik. Fiatal fiúk. Egyikük vidáman dudorászik. Nyugdíjasok. Szellemi fogyatékossá nyilvánításuk miatt 18 évesen és egy naposan megkapják az ellátást - tudjuk meg a kerítésére támaszkodó férfitól. Sok a rokonok közötti házasság, a vérfertőzés. Megállnak a fiúk. Mária elújságolja nekik is, hogy semmit nem tud első unokájáról és annak 13 éves anyjáról. Ömlik belőle a panasz.

Az utca túlsó felén aprócska fakereszt áll az egyik ház előtt. Marika néni emlékére. Még 2007 őszén megerőszakolta és brutálisan meggyilkolta a 88 éves asszonyt egy helybeli, 21 éves cigány férfi.

- Elítélték már a Sanyit? - kérdezzük.

Feszült csend telepszik közénk.

- Bolond volt az. Mindenki tudja, hogy bolond volt. A polgármester, mielőtt történt volna az eset, szólt a rendőröknek, hogy baj lesz, vigyék el. De azok azt mondták, amíg nem csinál semmit, nem vihetik be - mondja az egyik fiú.

- Kijön nemsokára, mert megállapították, hogy bolond - egészíti ki társát a másik srác. - Gyógyszert is szedett, és ivott rá, olyankor teljesen megőrült. (Kuruc.info: Istenem, hányszor, de hányszor hallottuk már [pl. a sajóbábonyi gyilkosság kapcsán] cigányoktól azt, hogy “nem volt beszámítható, amikor gyilkolt”. Ráadásul az impotens magyar “igazságszolgáltatás” fel is menti, vagy idő előtt ki is engedi az ilyen férgeket, hadd gyilkoljanak tovább…)

- Mást nem vittek el a rendőrök? A gyilkosság után több elkövető... - félbeszakad a mondatom, mert a csoport hirtelen továbbáll.

- Gyógyszer? - fordulunk kérdőn alkalmi idegenvezetőnkhöz.

Kérdés nélkül mondja a gyógyszer nevét.

- Sokan szedik, erős idegnyugtató - teszi hozzá.

Abaújba térünk át. Csodálatos természeti környezet. Apró falvak, lepusztult, kibelezett házak. Szabadon kószáló birkák, kecskék. Valahol egyik rogyadozó ház előtt népes család. Az ablakban hatalmas hangfal. Lakodalmas zene dől belőle. Apró fiúcska tipeg meztelenül a csípős ősz estén egy kiskutya után.

Egy helyütt betérünk a tanítóhoz. Iskola már nincs a településen, így aztán ő néhány faluval odébb tanít. A pedagógus elmondja, azt tapasztalják, hogy egyre több a szellemi fogyatékos gyermek az osztályokban. (Kuruc.info: nesze neked “a cigók között nincs több értelmi fogyatékos, mint a magyarok között”-hazugság, amit, természetesen, a balliberális média egy emberként sulykol. [Példákért – pl. HVG – lásd EZT]) Az iskola, ha észleli a problémát, nevelési tanácsadóhoz és a pedagógiai intézethez irányítja a szülőket.

A tanító szerint sokukon a fejlesztő pedagógiai módszerekkel tudnának segíteni, de gyakori, hogy nem engedik iskolába járni a kicsiket. Az iskolaigazgató hiába jelzi a jegyzőnek, hogy kimaradt a gyerek, az többnyire nem intézkedik. Fél. Mindennap meg kell jelennie a helyi közösségben. Előfordult, hogy az intézmény vezetője megpróbált hivatalos úton intézkedni a gyermekek javára, a szülők feldühödtek, és összeverték. (Kuruc.info: természetesen erről sem olvashatunk a balliberális újságokban. Ahogy például a pesterzsébeti lincselésről sem. Bezzeg ha cigánynak görbül a haja szála, vagy szegíneket börtönbe akarják küldeni, mert nem tesz eleget állampolgári kötelességének, és több éven(!) keresztül nem küldi iskolába a gyerekét [megint csak: a TASZ, a zsIndex, a Népszabadság, Herczog és a többi szenny esete Sajókazával], akkor az egész balliberális “értelmiség” és sajtó ott hisztizik meg címlapon hozza az esetet…)

A pedagógus keserűen állapítja meg, a legtöbb felnőttet valójában nem érdekli ivadéka sorsa, jövője, megélhetési forrásnak tekinti a gyerekeket. Sok gyereket vállalnak a megfelelő körülmények meg teremtése nélkül. Valaki mindig felvilágosítja a szülőket az újabb és újabb lehetőségekről.

A nyáron egymás után vitték írástudatlan asszonyok soron kívül a gyerekeket az orvoshoz és szakbizottság elé, hogy fogyatékossá nyilvánsák saját vérüket. Egyikük azon kesergett, hogy csak enyhe értelmi fogyatékosságúnak tartják a gyereket, és csak a középsúlyostól járna a dupla családi pótlék.