ITT foglalkoztunk már a rendőrség elszólásával, amely alapján – utalva arra, hogy a médiában az egyes kínzásokkal, gyilkosságokkal egyáltalán nem foglalkoztak –  igazoltuk azt, hogy teljes a hírzárlat a cigányok által elkövetett legtöbb pesterzsébeti gyilkosságról, támadásról.

Az alábbi, friss videón a HírTV utánajárt a kerületben történteknek. Többek között a Dopeman-interjúra (2:30 körül) érdemes nagyon odafigyelni, mert olyanokat tudunk meg tőle a nagyszüleit kivégző cigányokról, hogy azzal a felkiáltással támadtak áldozataikra, „éhesek”. Amire a cigók mindig hivatkoznak, ha meg kell ideologizálniuk azt, miért is bűnöznek, gyilkolnak. (Lásd pl. egyik vezető ideológusuk, Balogh Artúr kapcsolódó, igencsak gyomorforgató cikkét: „Cigány megélhetési bűnözést el kell tűrnötök!”. De utalhatnánk pl. ERRE is...) Persze, amikor a nagyszülők étellel kínálták a rablógyilkosokat, akkor csak kiderült, hogy azok nem ételért jöttek...

Jó néhány hasonló brutalitású esetről is beszámoló riport látható a műsorban. A brutális esetleírások miatt gyengébb idegezetűeknek nem ajánljuk a megtekintését!

Egy kérdésünk van csak: miért nem vesszük át a finn, tót, amerikai stb. gyakorlatot, és lőjük le ezeket a rohadékokat a francba? Miért szabad a finneknek, tótoknak stb. az, ami nekünk nem? Vissza a halálbüntetést, vissza a helyszínen történő kivégzést, átvenni a normális országok gyakorlatát! Ezek az „emberek” nem érdemlik meg az életet. Miért kell ezzel a kivétel nélkül minden másik országban a helyén kezelt (táborok, kipaterolás, üldözés, drasztikus elkülönítés, állampolgárság elvétele vagy éppenséggel agyonlövés) gyilkos, kifejezetten és deklaráltan (tessék olvasgatni az ITT, a többek között a RomNet által is ajánlott [ITT ellenőrizhető!] központi cigóblogban található cigó beszólásokat, fenyegetéseket!) a megsemmisítésünkre törő söpredékkel kesztyűs kézzel bánnunk? Miért kell önként a bitó alá hajtanunk a fejünket?