Mindannyian emlékszünk még Popper Péter elhíresült nyilatkozatára, miszerint a cigányok folyamatosan fegyverkeznek. Nos, ahogy az alábbi hírből is látható, finoman szólva, valami lehet a dologban... egy átlagmagyarnak még egy dugi pisztolya sincs, míg egy átlag kábeltolvaj cigánynak (tehát nem is egy szupergazdag maffiavezérnek) egyenesen légvédelmi rakétái meg páncéltörő gránátjai vannak...

Ugyebár, nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy derék korcsaink valóban le akarnak velünk számolni. Szinte minden internetes megszólalásukkal ezt húzzák alá – érdemes a C-Press-es, iWiW-es meg nácikhazás hozzászólásaikat, fenyegetéseiket (egy csokorra való ITT, a központi blogjukon) olvasgatni. Tekintve, hogy valóban igen „ütős” fegyverarzenállal rendelkeznek, mi nem nagyon röhögnénk az ilyen internetes fenyegetéseiken. Igen, ahogy a hollandok és franciák is mondták: a cigányság egyenesen nemzetbiztonsági(!) probléma, és úgy is kezelendő. (Pedig nekik tized (francia), ill. századannyi (holland) korcsuk sincs, mint nekünk...) Ráadásul ez az idióta kormány meg folyamatosan engedi nekik, hogy rendőri, ill. katonai kiképzést kapjanak...

A kapcsolódó, új hír:
Fegyverarzenálra bukkantak a rendőrök Apagyon
Lőszereket, fegyver- és gránátalkatrészeket, valamint légvédelmi rakétának és páncéltörő gránátnak tűnő eszközöket találtak egy apagyi házban a rendőrök, akik lopás miatt tartottak házkutatást.

Egy Apagy közelében lévő transzformátorállomás rézalkatrészeit próbálták meg ellopni ismeretlenek csütörtök éjszaka, de a biztonsági őrök megzavarták őket, és elmenekültek - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőrség szóvivője. A rendőrök még éjjel eljutottak a gyanúsítottak lakásaihoz.

A házkutatás közben egyiküknél lőszereket, fegyver- és gránátalkatrészeket, valamint légvédelmi rakétának és páncéltörő gránátnak tűnő eszközöket találtak. A lefoglalt tárgyakat fegyverszakértő vizsgálja. A 32 éves férfit a lopási kísérlet mellett lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés gyanújával őrizetbe vették, 30 éves társa szabadlábon védekezhet. Az őrizetbe vett gyanúsított azt vallotta, hogy ártalmatlan gyűjtő, az illegális tárgyak egy részét találta, a többit vásárolta.

Ha súlyosabb bűncselekmény nem állapítható meg, a gyanúsításban szereplő tett 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható.
(Origo)