Írtunk már korábban a német Dritte Wegről, amely önmeghatározása szerint nacionalista, forradalmi és szocialista, és bár Németországban a hazafias szervezeteknek iszonyatosan nehéz dolguk van, gyakorlatilag rendvédelmi kérdésként kezeli a német állam a létüket, ők azért nem adják fel, és időnként érnek el apróbb részsikereket is. Egy ilyet szeretnék bemutatni a magyar publikum számára.
Zoom
Kampány közben a Dritte Weg aktivistái
- Mario Schulz nemzeti forradalmár elégedett volt május 8-án este szülővárosában, Lanzban, Prignitz kerületben. Összességében az SPD jelöltje, Christian Müller nyert 65,4%-kal, őt követi az AfD jelöltje, Jean Renè Adam 11,0%-kal, az egyéni jelölt pedig Maik Tesch 8,7%-kal. Kedvenc jelöltünk, Mario Schulz 8,3%-kal a negyedik helyre verekedte fel magát, megelőzve a Zöldek kormánypártjának jelöltjét, Clemens Wehrt 6,6%-kal - írják honlapjukon, és a "kedvenc" szó kiegészítést érdemel, mert hivatalosan nem a Dritte Weg jelöltje volt, azonban tagja a mozgalomnak, és teljesen nyíltan támogatták is, ami azért fontos, mert az a német választópolgár, aki rá szavazott, pontosan tudhatta, milyen jelöltje adja voksát.
- Egy nagyon elkötelezett választási kampánnyal Prignitzben nemzeti forradalmi üzeneteket jelenítettünk meg, és a választás éjszakáján számos bástyát fedeztünk fel, amelyek reményt adnak a jövőre nézve - szögezik le.
Figyelemre méltó, hogy elképesztő eredményeket értek el a járáson belül a vidéki területeken. Lanzban, Schulz hazájában első helyezést ért el 43,9%-kal, a teljes Amt Lenzen-Elbtalau választókerületben a második helyet 19,5%-kal, a karstädti választókerületben 10,2%-kal, Plattenburgban 10,4%-kal és a Gumtow-i választókerületben 10,1%-kal.
- A mindössze 31%-os teljes választási részvétel mély betekintést ad, és egyúttal a politikától való széleskörű kiábrándultságról is árulkodik, egészen az NSZK pluralista pártrendszerének teljes elutasításáig - mutatnak rá.
- Mi, nemzeti forradalmárok a következő napokban értékelni fogjuk az eredményeket, és levonjuk a következtetéseinket. Brandenburgban 2024-ben önkormányzati választások lesznek, addig pártunk a „Der III. Weg” ennek megfelelően meghatározza a lehetséges választások irányát egyes régiókban - folytatják.
Zoom
- Mario Schulz jelöltünk ezúton szeretne köszönetet mondani minden prignitzinek, aki az otthonra és a jövőre szavazott. Motiváltak vagyunk, és most igazán támadni fogunk - ígérik.
A teljes igazgatóságuk is gratulált Mario Schulz tagjuknak és kampánycsapatának az elért eredményhez, és biztosak abban, hogy Prignitzben és Brandenburgban összességében még sok lehetőség van arra, hogy világnézetüket közvetítsék az emberekhez.
- A hazáért? Készen állunk! - e jelszóval zárják soraikat. Mi innen, Magyarországról ezúton is gratulálunk sikeres eredményükhöz, és további kitartást kívánunk nekik harcukhoz, amit a német nép szabadságáért vívnak ebben az egyenlőtlen küzdelemben.
L. J. - Kuruc.info