2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:39 Még mindig a pohártartó és a személyiségzavar a téma Molnár Ricsi perében19:03 Kivizsgálják a repülőtéren órákat veszteglő légijárat ügyét18:43 A fasiszta brigantik már a DK-ba is befurakodtak: 2,6% nem akarta Ferit elnöknek18:34 A hivatalban lévő államfő nyerte az elnökválasztást Afganisztánban17:53 Iskolai mészárlásra készülő kercsi tizenéveseket vettek őrizetbe17:32 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt16:46 A kubai orvoslás jelensége - a gazdagság és egészségipar eddig ismert összefüggéseinek cáfolata16:25 Fogolycserét hajtott végre Irán és Németország15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Óriásplakáton látható hírportálunk reklámja (még) - egy indexes zsidógyerek eltávolíttatja

Reklám

A nyáron meghirdetett, rendkívül népszerű plakátpályázatunk kiírásakor merült fel bennünk, hogy köztéri óriásplakátokon is tiltakozzunk a kifejezetten portálunkra szabott, hamarosan bevezetendő kínai típusú internetcenzúra ellen. Emlékezetes, hogy a minőségi pályamunkák egyikét szerettük volna megjelentetni, de az óriásplakátcégek az Önszabályozó Reklám Testületre hivatkozva nem voltak hajlandóak még fizetett hirdetésként sem megjeleníteni tiltakozásnak szánt reklámunkat.
Ekkor döntöttünk úgy, hogy - legalább matricák formájában - ingyenesen biztosítjuk olvasóinknak a legolvasottabb jobboldali hírportál népszerűsítését, és a szájzár ellen való tiltakozást jelképező anyagainkat.
Az ügyben egy - még számunkra is - meglepő fordulat történt, ugyanis olvasóink hívták fel a figyelmünket arra, hogy a fővárosban mégis megjelentek a bennünket népszerűsítő plakátok.
Zoom
A jelek szerint egy - általunk sem ismert - jóakarónknak sikerült áttörnie az "önszabályozásra" hivatkozó cenzúra falát. Köszönet érte!
Zoom
A fényképeken látható, úgynevezett forgóprizmás hirdetés Budapesten, a Budaörsi út 40. szám alatti társasház falán található - egyelőre...
Üröm az örömben, hogy egy zsindexes firkász, egy bizonyos Dezső András már szimatolni próbált egy hirdetésszervező cégnél, hogy bemárthassa a plakátot megrendelő hazafiakat. Levele alább olvasható.
"Ki a megrendelő ?
Az Index újságírójaként a következő ügyben keresem Önöket:
Budapesten, a Budaörsi út 40 szám alatt lévő társasház falán van egy forgóprizmás hirdetés, ami a Kuruc.infó nevű szélsőséges, rasszista hírportált hirdeti.
A Kuruc.infó egy "illegalitásban" működő weboldal, anonim, hogy kik csinálják.
A kérdésem az:
- Mi annak cégnek a neve, amelyik megrendelte a Kuruc.infó hirdetést?
- Látta-e a kreatívot a Hungaroplakát azt megelőzően, hogy az kikerült volna a házfalra?
- Tervezi-e a Hungaroplakát, hogy leveteti az óriásplakátot?
Köszönöm a válaszaikat! (Kérem, hogy lehetőleg minél gyorsabban válaszoljanak, mert az ezzel kapcsolatos cikkünk ma jelenik meg.)
Üdvözlettel,
Dezső András"
Miután megírtuk, hogy Budapest egyik frekventált helyén óriásplakáton hirdeti magát az uszító hírportál, a felületet bérbeadó cég közölte, eltávolíttatják a hirdetést - olvasható az Indexen.
A zsidó firkász megkeresésére a következőket válaszolta a Hungaroplakát: "A tárgyi helyszínen kihelyezett reklámtábla felületét Reklámügynökség részére adtuk bérbe. A hirdetés tartalmáról nem volt tudomásunk, azonban a mai napon intézkedtünk a plakát mielőbbi eltávolítása érdekében."
Zoom
Dezső András kissé megviseltnek tűnik - mint aki most lépett ki az Ószövetség egyiptomi sanyargatások fejezetéből
Pusztán emberbaráti szeretetből segítsük hát egy kicsit újságíró "kollégáink" munkáját! Ha valamelyik kedves olvasónk esetleg információval tud szolgálni a spionfióka számára, netalántán rákérdezne, liberálisként mi baja a szólásszabadsággal, vagy pusztán barátságos beszélgetőpartnerre vágyik a krisztusváró adventi időszakban, tárcsázza bátran Dezső András telefonszámát: 06-30/592-0353. Facebook-oldala ide kattintva érhető el.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready