Nem kisebb médiaszemélyiség kereste meg szerény szerkesztőségünket, mint Györfi András, a médiahackeléseivel büszkélkedő, többnyire átlátszó kamuguru.
A minap még arról írt a blogján (képernyőmentés itt), hogy egy startupos Facebook-csoport tagjai verték össze (sajnos nem sikerült őket átvernie), de nekünk töredelmesen bevallotta, hogy hazugságról van szó. (A korrektség kedvéért tegyük hozzá: a hoax címkével ellátta a kattintásvadász bejegyzést.)

Sok örömöt szerzett neki László Petra megrugdalása
Portálunk nem is hallgathatja el a szörnyű igazságot az olvasói elől, akkor sem, ha a László Petrát meghurcoló Facebook-szégyenfal büszke létrehozójáról van szó. A közölt részletekben gondosan megőrizzük az eredeti "helyes"írást is.
"Tisztelt" Kuruc Info
Tegnap a Blaha Lujza tér mellett néhány jóember, nyilván az Önök olvasója megvert, a László Petra szégyenfal létrehozása miatt. Koradélután történt az eset.
Csatoltan egy fénykép, nyugodtan tegyék közzé, talán egy kicsit elgondolkodnak a rajongóik meg a szélsőjobbsosok, hogy vezet e valahova az erőszak.
A számomat és emailemet nem kell kitenni, azt már úgy is tudják, mind a mai napig hívogatnak.
Azért is akarom, hogy közzétegyék, hogy tudják, hogy a rendőrség mellettem áll, már folyik a nyomozás.
Levelezésünk a megkereséssel nem ért véget, Györfi a hazugságot firtató kérdésre adott egyenes válasz helyett tereléssel próbálkozott, és minket, a kérdezőket vádolt kamuzással. Nem hallgatjuk el a kritikát, így vélekedik a netvitéz lapunkról és olvasóinkról:
A kuruc.info val mi a cel? A Magyar erdekek sokaknak fontosak de pl a zsidobunozes, ciganybunozes, a frocsogo gyulolet mire Jo?
As amugy is hulye emberek ilyeten hergelesevel mi a cel?
Normalis ember miert csinal iyeneket?
Zoom
Állítása szerint nem a médiában, az utcán hackelték meg
Végül az említett vargabetűk után színt vallott, és a velünk való foglalkozás mellett rátért arra a témára is, amelynek kapcsán megkeresett minket.
nem azt mondom, h kamuztok, hanem azt, h önmagában tök jó az, hogy olyasmiről írtok (pl cigány terror) amiről keveset ír a média. viszont sok ember undorodik attól a vak gyűlölettől amit nyomtok. pl zsidó meg cigánybűnömzés. ezt lehetne finomabban... úgy, h ugyan úgy szókimondóak lennétek.
meg a holokauszt tagadás.... ez komoly??? igen, sok zsidóval van baj. de az összeset nem lehet megbélyegezni mert az hülyeség. meg miért lettem én is egyből zsidó nálatok? :D ez a hiteles újságírás?
amúgy tényleg megvertek, de nem a startup csoport kapcsán, az csak egy kis szívatás pár baromnak akit ott utálok.
mivel nincsenek ellenségeim, ezért tuti, h a Petra ügyében vertek meg. azért is tuti, mert az ő nevét is kiabálta a 3 barom.
Nem vicc, a László Petra elleni gyűlölködésből üzletet csináló, a baromnak titulált virtuális ellenfeleit "szívató" szerencsétlen "áldozat" rajtunk kéri számon a gyűlölködést és a hitelességet. Nehéz elhinnünk azt is, hogy ezzel a viselkedéssel senkinél nem húzta ki soha más ügyben ki a gyufát, nincsenek ellenségei, csak ő utazik a "barmokra".
Arról pedig külön meglepetéssel értesültünk, hogy a létező valóságot leíró cigánybűnözés szó maga a "vak gyűlölet", de a cigányterrorról tök jó, hogy írunk. Az építő kritika örömteli, de nem most fogjuk átnevezni a rovatunkat, és nem is most és itt fog választ kapni olyan kérdésekre, amelyeket figyelmes olvasással maga is megfelelhetett volna. Mindenki eldöntheti maga, hogy a korábbi cikkünkben írtaknak megfelelően médiazsidóként viselkedik-e ezúttal is Györfi, azt viszont megtippelni sem tudjuk, hogy a következő médiahackjében római pápának vagy ultraortodox rabbinak képzelteti magát.
A teljesség kedvéért álljon itt a teljes védőbeszéde a szégyenfalról:
az én LP oldalam két napig élt, nem vártam ekkora indulathullámot, ezért töröltem is az oldalt. ezt Te is tudod, csak nem akarsz tudomást venni róla.
Jó a magyarázat, ha nem vesszük figyelembe a tényt, hogy a médiaössztűz milyen gyorsan igyekezett lenullázni László Petra életét. Nem kellett hozzá évekig tartó hiszti, hogy kirúgják, ellehetetlenítsék és vérdíjat tűzzenek ki a fejére, sőt a gyásszal is szembe kellett néznie a felhajtás hatására. Vajon a történet két hőse közül ki szenvedett többet?
Zoom
Hazugság alatt a troll poetica - nem is átlátszó
Erről ennyit, részünkről megtettük, amit lehet: a figyelemre kiéhezett "médiahacker" újfent nyilvánosságot kapott. Igaz, amit a megveréséről ír? A startupos első mesénél mindenképpen hihetőbb, de Györfiről van szó, így a hitelességünket veszélyeztetné, ha tényként tálalnánk közlését. Olvasóinkra bízzuk, kinek-kinek mennyire vérzik érte a szíve.
Emlékeztetjük olvasóinkat, hogy a már korábban közölt, nyilvános elérhetőségeken továbbra is módjukban áll megvigasztalni a bántalmazott, bár a fenti kép tanulsága szerint csak mérsékelten tisztességesen eltángált Györfi urat. Természetesen felhívjuk a figyelmet, hogy szigorúan a hatályos jogszabályi keretek, és az őt tevékenysége alapján méltán megillető tisztelet hangján érdemes üdvözölnie a hazafiaknak, mert bár szívesen foglalkozunk érdemes tevékenységével a jövőben is, külön bejáratú lelkisegély-szolgálatot mégsem kívánunk nyitni számára a portálunkon.
(Kuruc.info)