Miután törvényes eszközökkel nem tudták ellehetetleníteni a Kuruc.infót (mert ez fontosabb Orbánéknak, mint a közbiztonság, az egészségügy vagy épp a magyarság lélekszámának kérdése), most rágalmakkal és nevetséges érvekkel próbálják lejáratni a legolvasottabb jobboldali hírportált. Információink szerint Pintér rendőrsége nyomozásba is kezdett a Kuruc.info ellen, engedve a libsik nyomásának.
Egy év alatt több millió forint a Kuruc.info bevétele, ennyiből gazdálkodnak - harsogja a Hírszerző, ahol zsiráfék aranybányának próbálják beállítani a nulla forintból, garázsból létrehozott, mára pedig a sok munka és olvasóink segítségének hatására a legolvasottabb jobboldali hírportállá vált Kuruc.infót. Hogy honnan jöttek ki ezek a számok, arról persze nem beszélnek: talán megnézték a hirdetési ajánlatunkat, és nézegették a bannereket, számolgattak és szorozgattak. Ebben többek közt az a bökkenő, hogy bannereink egy nem elhanyagolható része teljesen díjmentesen van kint (egyrészt a kisebb nemzeti cégek közül soknak amúgy sincs pénze hirdetni, jelenleg a túlélésért küzdenek a nemzeti táborral egyetemben, másrészt pedig mi is örömmel támogatjuk a magunkfajta cégeket ilyen formában, hisz célunk közös).
Mily meglepő - a külföldi székhelyű Kuruc.info nem Magyarországon adózik
Krammer Pál szellemi és genetikai leszármazottai jelenleg azzal uszítanak ellenünk, hogy adócsalók vagyunk, mert nem adózunk Orbánéknak. Már önmagában tréfás, hogy azt várják el, hogy egy USA-ban bejegyzett hírportál Magyarországon adózzon és regisztráljon be egy céget; a BBC-nél és az Al-Dzsazíránál se merül ez fel, hiába érhető el tartalma ugyanúgy hazánkban. Ráadásul ott forduljunk az adóhatósághoz, ahol üldöznek? Ez nyilvánvalóan teljesen értelmetlen lenne részünkről, hacsak nem vagyunk olyan hülyék, hogy a homlokunkra célkeresztet rajzolunk. Pedig rendkívül kellemetlen munkatársaink számára a magánéletben a kényszerű névtelenség és bujkálás.
"Adót csal, és fekete pénzeket mos tisztára a Kuruc.info" - hazudják az állami és pártmegrendelésekben, banki és más multicégek drága hirdetéseiben dúskáló kiválasztottak, pedig egy barátunk segítségével rendesen fizetjük az adókat - részben Magyarországról származó - bevételeink után az Egyesült Államokban, Nevadában. Igaz, így jóval kevesebbet, mint amennyit Magyarországon kellene. (Persze amolyan "forradalmi adót" is fizetünk néhány jótékony célra hazánkban.) A konkrét cég nevét és adatait, tulajdonosait természetesen igyekszünk elrejteni a nyilvánosság elől (ezért is juttatjuk el a pénzt több útvonalon a céghez) - eddig sikerrel. De ha nagyon ügyesen kutakodnak adóügyben a Kuruc.info után, és sikerül kapcsolatot kiépíteniük Pintéréknek az amerikai kollégákkal, akkor az illetékesek bizony rá fognak jönni, hogy mennyire pofára estek a sok felesleges munkával... Az IRS nyugodtan megvizsgálhatja az adóbevallást az USA-ban, mindent rendben fog találni.
Csúnya dolog adóparadicsomba menekülni - de nem volt más választásunk
Persze lehet azzal jönni, hogy milyen csúnya dolog egy offshore-szerű adóparadicsomba menekülni, és Magyarországon nem adózni, de mi rá vagyunk kényszerítve, ugyanis hazánkban üldözik portálunkat, a törvényeket úgy alakítják, hogy az ellenségeiket, akik számukra kínos dolgokra világítanak rá, elmeszelhessék. A média- vagy a holokamu-törvényt talán nem kell már bemutatni... Ezzel szemben az Egyesült Államokban szólásszabadság van, és nem módosítják a törvényeket a számos ottani Kuruc.info-féle portál miatt sem, hanem hagyják őket békében élni. Az állampolgárok pedig eldöntik maguk, hogy olvassák-e vagy sem.
Mi pedig ígérjük, hogy ha egyszer nemzeti kormánya lesz az országnak, amelyik a befizetett adókból nem egy n+1-edik holomúzeumot épít, nem élősködőinket finanszírozza még mindig világháborús jóvátétel vagy segély jogcímen, nem Audi S8-asokra és Q7-esekre pazarolja, nem nokiás dobozokban vándorol majd el magánzsebekbe, és nem is ötvenszeres áron építenek belőle metrót, autópályát, Margit hidat, hanem az eredeti céljának megfelelően lesz felhasználva, és a mentőautókba lesz pénz tankolni, a kórházakban lesz törlőkendő és életmentő felszerelés, az utak járhatók lesznek, és gyermekeink, szüleink és mi magunk is biztonságban élhetünk majd saját hazánkban, nem fognak üldözni, akkor itthon fizetjük be adónkat.
És hogy milyen magyarországi törvényt sért a Kuruc.info? Nem fogják kitalálni: "a honlap folyamatosan közöl egyes magyar közösségeket (cigányok, zsidók, homoszexuálisok stb.) sértő, gyakran a gyűlöletbeszéd jogi kategóriáját kimerítő kijelentéseket, nyíltan propagálja ezen közösségek alacsonyabbrendűségét" - írják a Hírszerző zsidói.
No igen, ez az, amit még az USA elfogad és tisztel: a vélemény szabadságát. De Magyarországon csak akkor szabad a vélemény, ha úgy gondolkodunk a cigányokról, a "holokausztról", ahogyan ők szeretnék.
Ha már a pénzről esik szó, a miénknél végig lényegesen alacsonyabb olvasottságú Zoom.hu-nak 312 milliós (!) hirdetési bevétele volt egy év alatt, miközben a Kuruc.info ennek fél százalékát sem hozza össze évente, dacára hatalmas olvasótáborának. Hogy a Zoom.hu ennek ellenére csődbe ment és szétlopták, más kérdés. A Zsindex és társai is évi százmilliókból tájékoztatnak félre. És akkor még nem beszéltünk a Strabagról, mely maffiaszerűen pénzelte a Fidesz pártlapját, a Magyar Nemzetet.
A tények is cáfolják a hazugságáradatot
"A kuruc.info működésének kezdete óta semmilyen formában nem számolt be saját támogatóinak arról, hogy mekkora összeg folyt be a működtetésére szervezett adománygyűjtésekből, illetve hirdetésekből, és mire költötték a támogatásokat" - folytatja a hazudozást az Athena Intézet házi lapjában, a Zsírszerzőn is megjelent cikkben Bodoky Tamás és Jászberényi Sándor.
Ugyanis olvasóink is jól emlékezhetnek: leírtuk cikkünkben, hogy mekkora kiadásaink vannak, mire kell költenünk  (aki még nem látta, itt érhető el). Bemutattuk linkekkel, adatokkal alátámasztva, hogy milyen szervert használunk - csak ennek a Xeon 5500-hoz hasonló tudású szerverünknek az éves bérleti díja forintra átszámítva egymillió felett van.

359 dollár havonta - és ez egy középkategória legalján lévő szerver ára.
Ennél jócskán van feljebb is: a négy magos szerverek ára havi 500 dollártól egészen 1200 dollárig terjed
Emellett pedig még két kisebb szerverünk található a világ másik pontjain (biztonsági okok és esetleges lekapcsolás esetére), nem beszélve az egyéb fenntartási költségekről, hosszabb távon ugyanis enélkül nem megy.
Szintén gigahazugság, hogy nem számoltunk el a hozzánk beérkező adományokról, ugyanis szintén abban a cikkben sok képernyőfotót is közzétettünk állandóan frissítve a pillanatnyi állást, ahol pontosan láthatók voltak a beérkező összegek is.



Ráadásul ez az adománygyűjtő akció 2010 júliusában zajlott kb. 2 hétig, azóta nem volt ilyen felhívásunk.
Nem ez az első próbálkozás ellenünk
"Utasítom miniszter urat (Takács Albertet), hogy haladéktalanul vizsgálja meg, milyen - korábban nem alkalmazott - alkotmányos eszközök állnak a Magyar Köztársaság rendelkezésére ahhoz, hogy megvédje önmagát és polgárait a Kuruc.info gyűlöletkeltő gyakorlatával szemben" - mondta még 2007-ben Gyurcsány Ferenc.

Ám hiába próbálkoztak törvénymódosítással, jogsegélykérelemmel, a Kuruc.info 100%-ban amerikai vonatkozású, működésünk pedig teljesen törvényes, ezért Washington közleményben utasította el Gyurcsótányék kérelmét, és állt ki a szólásszabadság, a Kuruc.info mellett.
Az alábbi videóból kiderül, hogy még az FBI-jal is felvették a kapcsolatot a Kuruc.info lekapcsolása érdekében:
 
 
Orbán és Pintér Sándor nem a közbiztonságot akarja helyreállítani, hanem a nemzeti radikálisokat próbálják teljesen szétverni, mert félnek, hogy a Jobbik túlságosan megerősödik: annyira, hogy az már a Fidesz egyeduralmát veszélyezteti.
A Magyar Gárdát megosztották, különféle jogi és rendőri eszközökkel látványosan háttérbe szorították, Budaházyék évek óta börtönben vannak mindenféle ítélet nélkül, a Jobbik mozgástere a kétharmados narancsuralom mellett meglehetősen szűk. Most pedig ismét a Kuruc.info van a célkeresztben.
Az üldözéssel csak nekünk csinálnak reklámot
Szalai Annamária ötlete az volt, hogy kínai mintára egy nagy tűzfal mögé kéne bújtatni Magyarországot, és a kínai kommunisták ötletét felhasználva blokkolni lehetne a Kuruc.infót (bővebben alul a kapcsolódó cikkeknél). A szabályozás kijátszására számos lehetőség van, egy ilyenből azonban Szalaiék nem tudnának jól kijönni.
A törvénymódosítással, nemzetközi jogsegéllyel, tűzfallal, terrorügybe keveréssel, adócsalás vádjával betiltani akarók csak egyet felejtenek el: a XXI. században járunk, az internetet nem lehet cenzúrázni. És felesleges is, a statisztikákból látható, hogy a Kuruc.infónak épp az üldöztetése után nőtt meg a látogatottsága ugrásszerűen, mert a tiltott gyümölcs mindig édesebb, az ilyen próbálkozásokkal pedig csak nekünk csinálnak reklámot. Nem véletlen, hogy már mi vagyunk a legolvasottabb jobboldali hírportál független statisztikák szerint.
Ráadásul maga a betiltás ötlete is teljesen eszement: látható, hogy van igény a fősodratú médiában nem hallható véleményekre. Egyébként a betiltás és az internet cenzúrázása már megtörtént kicsiben: a Best of Hitgyüli című videónkat közel tucatnyi helyről törölték már a cionista szekta nyomására, anno a videót tartalmazó cikket 50.000 ember olvasta.
Mi lett annak az eredménye, hogy a zsidók többször is megpróbálták nyomtalanul eltüntetni a videót? Feltöltöttük újra, több mint ötven (!) helyre, a cikket rengetegen küldték tovább ismerőseiknek, sokan osztották meg közösségi oldalakon és fórumokon, a végeredmény az lett, hogy cikkünket még 150 ezer ember olvasta el, így össznézettsége 200.000 közelébe ugrott. Jól látható tehát egy ilyen apró példán is, hogy ha valamit be akarnak tiltani, azzal épp az ellenkező eredményt érik el. A Kuruc.info üldöztetésével is ez a helyzet. Részletesebben az esetről itt: Felsültek a zsidók a Best of Hitgyülivel: töröltették öt oldalról, most több mint ötven másikra töltöttük fel
Ha a Kuruc.info nem lenne, pillanatokon belül számos másik oldal vehetné át a szerepét, akik ugrásra készen állnak. Persze még élünk, és a harcra készen állunk. Azonban olvasóink segítségére is szükségünk van a fórumokon, hogy a portálunk elleni lejárató kampányt a visszájára fordítsuk.
Kuruc.info főszerkesztőség, Washington DC
Kapcsolódó cikkek: