2020. február 22., szombat, Kövecs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:58 A Recskre internáltaknak még koncepciós pert sem rendeztek, csak elvitték őket22:38 Földi: rejtett polgárháború van Németországban22:17 Az már biztos, hogy a moszkvai arcfelismerő rendszer jobban működik, mint a koronavírus kimutatása21:56 Kicsoda ön, dr. Sorge? Reálisak-e a 2. világháború legendás hírszerzőtörténetei?21:18 Az igazi rettegők horogkeresztet vélnek felfedezni az Opel egyik új felnijében21:04 Egy állami intézmény igazgatója hogyan lehet kuratóriumi elnök a Jobbiknál? Csak nem Fidesz-ügynök ő is?20:13 Megállapodás nélkül ért véget az EU-csúcs20:08 Erdogan felhívta Putyint19:37 Az ujjlenyomatok újbóli ellenőrzése alapján azonosították a makói kettős gyilkosság elkövetőjét19:16 Olajalku: új ajánlatot tett Putyin Lukasenkának18:49 Egyre elégedetlenebbek az ukránok a zsidó humorista embereivel18:15 A tizenötből 10 akadémiai kutatóközpont nem őrizte megfelelően a közvagyont17:44 Belekötöttek az oláhok a zilahi Ady Endre-szoborba17:32 NYT: Moszkva Trump újraválasztását támogatja17:17 Őrizetbe vettek egy illedelmesen kopogtató pakisztáni gyilkost
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek, Extra ::

Frissítve: Visszajöttünk, visszalövünk - közzétesszük Szilvásy elvtárs mobilszámát

Reklám


Éjjel-nappal várja hívását!
Kedves Bajtársaink, Tisztelt Olvasóink! Főszerverünket hosszas keresgélés, extra technikai és anyagi beruházás után - amelyhez közel 1500 olvasónk járult hozzá - sikerült egy biztonságos cégnél elhelyezni. A kimaradásért cserébe egy kis meglepetéssel is készültünk, lásd alább. Gyurcsány, Szilvásy, Draskovics, Kóka, Fodor, az MDF, a Fidesz és a parlamenti egypárt egy hónapig örülhetett, de akik megismertek minket, tudhatták, hogy nem adjuk fel. A kényszerszünet csak megerősített minket mindenféle értelemben, nagyképűség nélkül is kijelenthetjük, hogy a hazugság és csalás, az intézményes félretájékoztatás és magyarellenesség közepette szükség van egy szélsőségesen magyar érdekű, profin szerkesztett hírportálra. No meg, nem mozdultak volna meg ekkora erők egy amatőr, szedett-vedett oldalacska ellen  (Hétfő délután az ideiglenes szerverről a végleges szerverre való költözés alatt voltak fennakadások, melyekért olvasóink elnézését kérjük.)

A komcsik, cionisták, cigányfajvédők által mérhetetlenül gyűlölt Kuruc.info ellen hiába kért tavaly maga Gyurcsány azonnali megoldást, hiába próbálkoztak jogsegélykérelemmel, 2007 októberében az USA visszautasította aljas indokú kérelmüket, mondván, hogy hírportálunk nem sértett törvényt, a szólásszabadságot pedig nem sérthetik meg. A pofára esés után tovább próbálkoztak, pár hónapja "terrorizmus" címén kértek jogsegélyt az Egyesült Államoktól - mely vád valójában rágalom. (Hogy a választási csalással hatalomra került, tömegbe lövető, emberek szeme világát kioltó rezsim és olajbűnöző, volt KISZ-es, a gyülekezési és sajtószabadságot korlátozó rendőrminisztere milyen alapon meri szájára venni egyáltalán a törvénysértés szót másokra vonatkoztatva, jó kérdés.) Mindenféle bírósági ítélet, indoklás és előzetes figyelmeztetés nélkül 2008. július 4-én, a buzifelvonulás előtt az amerikai Softlayer cég lekapcsolta szerverünket. Hogy pontosan kiknek az utasítására és nyomására, azt ma még nem tudjuk (bár sejtjük), de hamarosan kiderülhet, lásd erről szóló írásunkat ITT.

Egy héten belül újraindultunk, ám legnagyobb meglepetésünkre néhány nap elteltével az új szolgáltatónk, a szintén amerikai LayeredTech is előzetes értesítés és végzés nélkül kikapcsolta szerverünket. Így másodszor is elnémultunk, 2008. július 14-től egészen augusztus közepéig elérhetetlenek voltunk. A magyarellenesek örömtáncot jártak, antifasiszta összefogásról hadováltak, de örömük korai volt.
Egy kis meglepetés olvasóinknak - most Ön is elmondhatja véleményét az illetékeseknek!
Közzétettük már számos, az El-Qró diktatúra üzemeltetéséért felelős személy elérhetőségét, köztük Gyurcsány, Dobrev Klára, Molnár Lajos, Gergényi vagy éppen Péterfalvi mobilszámát is, hogy felelhessenek bűneikért, törvénysértő, alkotmányellenes és köztörvényes tevékenységükért. Pontosabban egyelőre csak kedves olvasóink kérdéseire, melyeket Ön is jogszerűen feltehet. Ugyanis bármely telefonszámot felhívhatunk egy kis beszélgetésre, pláne ha az érintett a mi pénzünkből, a magyar adófizetők véréből finanszírozza nem éppen alacsony színvonalú megélhetését, amennyiben nem fenyegetünk és nem utalunk semmilyen erőszakra. A félősebbek persze telefonálhatnak azonosíthatatlanul az internetről is (pl. Skype-ról, ha az egyenlegüket feltöltik, vagy hasonlók a voipszolgaltato.lap.hu-n).

Túl a barátságon...
Szilvásy György titokminiszer (is) magabiztosan kijelentette: ők állíttatták le a Kuruc.infót. Most soha vissza nem térő alkalmat adunk olvasóinknak, hogy Szilvásy adófizetők által fenntartott mobilszámán kérjenek tőle bizonyítékot, vagy gratuláljanak neki a sajtószabadság lábbal tiprásáért. (A hatósági betiltás ellen szól az is, hogy Szilvásyék érdekes módon senkinek sem mutatták meg az állítólag sikeres második jogsegélykérelemre érkezett amerikai választ, illetve hogy semmiféle amerikai eljárás nem indult a Kuruc.info "terrorista" tulajdonosai ellen. Sokkal valószínűbbnek tartjuk - de ez majd kiderül - , hogy a cionista lobbi informális fenyegetőkampánya  - megtámogatva némi nem hivatalos washingtoni hátszéllel - kényszerítette a két amerikai szerverszolgáltatót lapunk bezárására.)
Szilvásy György cenzor ellenőrzött mobilszáma: +36-30-941-1222
(Keddi frissítés: Szilvásy György mobilja még mindig elérhető. Bár néha átirányítja a miniszteri titkárságra pár csörgés után, kéretik nem feladni. Ha minden olvasónk csupán 1-2x hívja - nehogy saját számról -, ő már roppant boldog lesz, és mi is, ez viszont nem minősül zaklatásnak! Komoly érvágás lenne neki, ha a sok hívás miatt új SIM-kártyára kéne váltania, hisz a köztörvényes politikus e száma már sok éves, jól be van járatva, mindenki ezen éri el. A hülye/megfélemlítő dumáknak, meg hogy ez nem is Szilvásy száma stb, ne dőljünk be!)
Draskovics Tibor lakcímét és az adófizetők által fenntartott mobiljának számát továbbra is várjuk. Addig is írhatnak neki személyesen iwiwen - katt ide!
Megígértük, megcsináltuk - ismét van és lesz Kuruc.info
Továbbra is kíméletlenül le fogjuk írni az igazságot a cigányfajvédelemről, a zsidóbűnözésről a politikai maffiáról, az intézményes magyar és keresztényellenességről. Közzé fogjuk tenni politikusok, közéleti szereplők elérhetőségeit, amennyiben rászolgáltak valamely magyarellenes, törvénytelen cselekedetükkel. Ők beszélnek demokráciáról, miközben a többség akarata ellenében cselekednek és lövetnek, lopnak, fosztogatnak, számla nélkül vesznek fel költségtérítés címén milliókat? Mialatt a cigány kisebbség büntetlenül terrorizálja, gyilkolja, fosztogatja az őket eltartó  magyar embereket? Miközben szétverik az oktatást, szétlopják az egészségügyet, tönkrevágják a magyar mezőgazdaságot és a magyar vállalkozásokat? Egy demokráciában joguk van az embereknek elmondani a véleményüket, számon kérni az ellopott milliárdokat, az ígéreteket... Mi lehetővé tesszük.

Dolgozunk tovább
Köszönet
Köszönjük olvasóink türelmét, anyagi és egyéb természetű támogatását. Köszönjük, ha továbbra is minket választanak. Kérjük, terjesszék, hogy újraindultunk, hogy ismét minél több emberhez juttathassuk el a cenzúrázatlan igazságot. Fejlődünk, hamarosan arculatot váltunk, és számos új szolgáltatás indítását tervezzük a közeljövőben. Jó volt látni az összefogást, az önzetlen segítséget (és természetesen néhány kárörvendő "antifasiszta" szélsőségest, aki hallatlanul boldog volt. Hát igen, ők 1917 óta az agyonlövetésre, jobb híján a betiltásra gerjednek), megpróbálunk méltónak maradni bizalmukhoz.

 
Szebb jövőt,
Kuruc.info szerkesztősége
Kapcsolódó cikkeink:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready