Bezár!
2020. október 22., csütörtök, Előd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Nem csak fegyvert, katonát is külde(né)nek a törökök a testvéri azerieknek22:23 Bidenék korrupciós ügyét sajnos már tényleg nem lehet az oroszokra fogni22:13 Iohannis a járvány ellenére ragaszkodik a választás megtartásához21:48 A németek újabban nem beterelik, hanem kimentik az élősködőket a vagonokból21:24 Oroszország nem készül karantén bevezetésére21:05 Iskolaőr vetett véget egy verekedésnek (vagy verésnek) Polgáron20:47 A DK-s polgármester üzente meg Kari Gerinek, hogy a XVIII. kerületiek nem kérnek a biciklisávjaiból20:30 A pápát a legkevésbé sem zavarja az egyház tanítása: a buzik bejegyzett élettársi kapcsolata mellett kampányol egy zsidó filmjében20:10 Megfertőződött a német egészségügyi miniszter - meghűléses tüneteket mutat19:51 Merre tovább, nemzeti radikalizmus? - Novák Előd a Hadjárat podcastban19:44 Van egy kis káosz Lagosban19:25 Tündérország vagy Meseország? (x)19:24 Bolsonarónak nem kell a kínai oltás19:03 A francia terrorelhárítási ügyész hét ember ellen javasol vádemelést a tanárgyilkosság ügyében18:46 Lavrov az örmény és az azeri külügyminiszterrel konzultált Moszkvában
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Zsidóbűnözés :: :: Hozzászólások

Kövér kedvében jártak a momentumosok: kitűzték a sátáni propaganda zászlaját az ásotthalmi önkormányzat épületére

Reklám

A szélsőséges Momentum Mozgalom párt és ifjú gárdistáik, a TizenX aktivistái a hétvégén egy kézzel készített szivárványos zászlót helyeztek ki az ásotthalmi önkormányzat épületére. Egy propagandafotó erejéig...
„A Momentum tagjai egy olyan helynek szeretnék látni Magyarországot és városait, ahol nem a gyűlölet kovácsol közösségeket, hanem a másik ember segítése és elfogadása – ezért a szivárványos zászló el kell hogy férjen a magyar, az EU-s és a székely zászló mellett is. Mi nem elvisszük, hanem inkább kitesszük ezeket a jelképeket” – írta az új-SZDSZ, melynek közleményét a Népszava sietett világgá kürtölni.
Zoom
Kép: Momentum
Közintézményeket ne használjanak devianciák propagálására! - írja válaszközleményében Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere, a Mi Hazánk elnöke. Alább a folytatás.
Antidemokratikus, törvénytelen, de egyúttal gyáva tett volt a Momentum ásotthalmi akciója, éppen olyan, mint a paramilitáris alakulataik, az Antifák randalírozásai a nyugati nagyvárosokban. A sátáni LMBTQP+ csoport jelképét ugyanis mindössze egy fotó erejéig tették ki hétvégén, amikor a Polgármesteri Hivatal zárva volt, és aztán a magukkal hozott rongyot gyorsan le is vették a hivatal épületéről, így hétfőn már nem volt mit eltakarítani, mi is csak a sajtóból értesültünk erről az akcióról.
Ásotthalmon a Mi Hazánk Mozgalom zászlója sincs a polgármesteri hivatal épületén, polgármesterként ugyanis nem egy csoportot, szervezetet, hanem a település több ezer lakóját képviselem. Ugyanígy nincs semmi keresnivalója az egyre agresszívebb, a saját betegségüket, mindenféle szexuális devianciát immáron közintézményeken, illetve az óvodákban és iskolákban is terjeszteni szándékozó, törpe kisebbség szimbólumának se.
A garázdaság miatt feljelentést teszünk, illetve jegyzőnk szabálysértési eljárást indít a tettesekkel szemben. Már zajlik a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzése. Kíváncsian várjuk, a tetteseknél lesz-e házkutatás, vagy a rendőrség a kettős mérce jegyében efelett szemet huny.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready