A szélsőséges Momentum Mozgalom párt és ifjú gárdistáik, a TizenX aktivistái a hétvégén egy kézzel készített szivárványos zászlót helyeztek ki az ásotthalmi önkormányzat épületére. Egy propagandafotó erejéig...
„A Momentum tagjai egy olyan helynek szeretnék látni Magyarországot és városait, ahol nem a gyűlölet kovácsol közösségeket, hanem a másik ember segítése és elfogadása – ezért a szivárványos zászló el kell hogy férjen a magyar, az EU-s és a székely zászló mellett is. Mi nem elvisszük, hanem inkább kitesszük ezeket a jelképeket” – írta az új-SZDSZ, melynek közleményét a Népszava sietett világgá kürtölni.
Zoom
Kép: Momentum
Közintézményeket ne használjanak devianciák propagálására! - írja válaszközleményében Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere, a Mi Hazánk elnöke. Alább a folytatás.
Antidemokratikus, törvénytelen, de egyúttal gyáva tett volt a Momentum ásotthalmi akciója, éppen olyan, mint a paramilitáris alakulataik, az Antifák randalírozásai a nyugati nagyvárosokban. A sátáni LMBTQP+ csoport jelképét ugyanis mindössze egy fotó erejéig tették ki hétvégén, amikor a Polgármesteri Hivatal zárva volt, és aztán a magukkal hozott rongyot gyorsan le is vették a hivatal épületéről, így hétfőn már nem volt mit eltakarítani, mi is csak a sajtóból értesültünk erről az akcióról.
Ásotthalmon a Mi Hazánk Mozgalom zászlója sincs a polgármesteri hivatal épületén, polgármesterként ugyanis nem egy csoportot, szervezetet, hanem a település több ezer lakóját képviselem. Ugyanígy nincs semmi keresnivalója az egyre agresszívebb, a saját betegségüket, mindenféle szexuális devianciát immáron közintézményeken, illetve az óvodákban és iskolákban is terjeszteni szándékozó, törpe kisebbség szimbólumának se.
A garázdaság miatt feljelentést teszünk, illetve jegyzőnk szabálysértési eljárást indít a tettesekkel szemben. Már zajlik a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzése. Kíváncsian várjuk, a tetteseknél lesz-e házkutatás, vagy a rendőrség a kettős mérce jegyében efelett szemet huny.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: