2019. június 18., kedd, Arnold, Levente, Levéd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
06:53 Pedofil oldalakat blokkolt Izrael22:56 Az MMS-csepp sem a HIV-et, sem a rákot nem gyógyítja, de legalább káros22:31 A fordítóprogram hiányosságait szoknya alá nyúlással pótolta az ukrán lányka lőrinci lovagja22:05 Szegény tulaj könnyen megfoghatja a bokáját, mert nem adta ki lakását a farbérlőknek21:27 A buzihavi provokáció egyik legveszélyesebb része: iskolai propagandafilmek bemutatása21:01 Folytatódik a statisztikai bűvészkedés Putyin népszerűsége körül20:40 Egy autós letarolta a benzinkutat Martonvásárnál 20:05 És egy újabb gyilkosság a két hetes rend országából: húgát ölhette meg egy 20 éves Biatorbágyi férfi19:59 Gyilkosság Érden is: Tárnokon fogták el a gyanúsítottat19:15 A Fidesz ugyan tudomásul vette, de a magyaroknak nem kötelező: tüntetés az úzvölgyi temetőért Csíkszereda főterén19:03 Ezúttal nem ítélték halálra, mégis a bíróságon vesztette életét Mohamed Murszi megbuktatott egyiptomi államfő18:54 Kést rántottak a rendőrökre egy Somló melletti faluban18:17 Ha metélt tésztát adott Jákob Orbánnak, akkor az tényleg poén - mai országgyűlési adok-kapok17:39 Úzvölgye után Csíksomlyó jön?17:14 Megszökött egy rab egy budapesti kórházból - erről a 19 éves lányról van szó
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Anyaország :: :: Hozzászólások

Az ördög öreganyja után ne is legyen válogatós az ember: Gyöngyösire számíthat a Momentum és az MSZP is

Reklám

Az már régóta közismert, hogy a Jobbik (tudják, az a ballib párt, amelyik az EP-választások "legnagyobb győztese" lett - 6,37%-kal...) elnökhelyettese nemcsak Gyurcsány Ferenccel, hanem az ördög öreganyjával is összefogna, de most - nem sokkal a kipakapkodó Weber megvigasztalása után - tett egy sokadik hűségesküt is, konkrétan az MSZP-nek és a Momentumnak.
Zoom
Találjuk meg az együttműködés útját: válasz Cseh Katalinnak és Ujhelyi Istvánnak
Először is szeretnék mindkettőtöknek gratulálni megválasztásotokhoz, és sok sikert és kitartást kívánni munkátokhoz. Ez utóbbira azt hiszem, hogy minden eddiginél nagyobb szükségünk lesz. Nekünk, magyar ellenzéki képviselőknek óriási felelősségünk van most. Miközben Orbán Viktor és a Fidesz folyamatosan azon dolgozik, hogy Magyarországot elszigetelje, nekünk azon milliók hangját kell képviselnünk az Európai Parlamentben, akik itthon egyre kevesebb helyen mondhatják el véleményüket. Nekünk be kell mutatnunk ezt a Magyarországot a nagyvilág előtt, és erőt kell adnunk azoknak, akik ezt a Magyarországot próbálják építeni szívós munkával, nehezített terepen.
Ám úgy gondolom, hogy feladatunk még annál is sokkal nagyobb, hogy a magyar ellenzékiséget képviseljük. Alternatívát is kell tudnunk nyújtani azoknak, akik ma úgy gondolják, hogy bár a Fidesz Magyarországa nem tökéletes, annál nincsen jobb választás. Ennek a felelősségét a Jobbikban ma mindennél jobban érezzük. Az európai parlamenti választások sok baloldali, liberális érzelmű honfitársunkat tölthették el bizakodással. Ám a magyar ellenzékiséget nem csak ők alkotják. Úgy gondolom, hogy a Jobbiknak történelmi felelőssége van abban, hogy a jobboldali, kereszténydemokrata, konzervatív értékrendű magyar polgároknak hiteles ellenzéki utat mutasson. Én a következő öt évben ebben a szellemben szeretnék dolgozni az Európai Parlamentben.
Zoom
A szocionista szövetséges EP-képviselője lájkolja ezt
A mögöttünk álló időszak nagy tapasztalata mindannyiunk számára, hogy világnézettől függetlenül valamennyien egymásra vagyunk utalva mi, akiknek a hazája Magyarország. Felelős politikát nem lehet az ország felének ellenében folytatni. Éppen ezért felelős ellenzéki politikát sem lehet csinálni a jobbközép politikai pólus nélkül. A Jobbik ezen az úton szeretne járni.
De nem lehet felelős ellenzéki politikát vinni építő viták és a közös pontok megtalálása nélkül sem. Éppen ezért örömmel hallgattam meg sajtótájékoztatótokat, melyben arra hívtatok fel valamennyi mandátumot szerző ellenzéki pártot, hogy hozzunk létre egy koordinációs kerekasztalt az Európai Parlamentben, hogy egyeztethessünk a szakmai munkáról. Valóban, túl az ideológiai különbségeken valamennyien a magyar emberek képviseletét vállaltuk, ez pedig arra kötelez minket, hogy ügyek mentén képesek legyünk együttműködni. Képesek legyünk együttműködni a magyar bérek felzárkóztatásának ügyében, a sajtószabadság ügyében, a tudományos élet szabadságának ügyében, vagy akár a környezetvédelem ügyében. És persze képesnek kell lennünk kulturált, de határozott vitákat is lefolytatni értékrendi kérdéseinkben.
Rám és a Jobbikra ebben számíthattok a következő öt évben. Számíthattok arra, hogy amennyiben az általatok javasolt egyeztetések megkezdődnek, ott leszek a jobboldali ellenzék hangjaként és képviselőjeként, a nemzeti–konzervatív értékek védőjeként, és ott leszek a demokrácia és Magyarország európai útjának híveként.
Üdvözlettel:
Gyöngyösi Márton
(Forrás: a Ballik elnökhelyettesének Fb-oldala)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready