Két cigánypurdé cigarettát kért egy férfitől, amikor azonban nem kaptak, brutálisan nekiestek, és majdnem belefojtották a 40 centis vízbe.
Zoom
(Valószínűleg) illusztráció
A Bors nevű szennylap megfogalmazása szerint "két tini" éppen Szerencsen sétálgatott, amikor összeakadtak egy férfivel, aki ittas állapotban hazafelé sétált. A purdék cigit kértek a férfitől, amikor pedig az nem adott, a "fiatalok" brutálisan nekiestek:
először csak követték és mocskolódtak utána, viszont ahogy beérték, ütni és rúgni kezdték, majd egy vízzel teli árokhoz rángatták, ahol 40 centis iszapos sárba nyomták a fejét, és felváltva ráálltak.
A férfi hiába rúgott és kapálódzott, hiába, a cigányok folyamatosan a víz alá nyomták, és hol a csípőjét, hol a fejét taposták bele a sáros vízbe. A férfi életét vélhetően az a gyalogos mentette meg, aki éppen arra sétált, és kiszúrta mit művelnek a "gyerekek". A férfi ekkor rájuk szólt, és abbahagyták a kínzást.
Bár a férfi túlélte a kegyetlen támadást, súlyosan megsérült: a feje szétrepedt, több helyen zúzódott a teste és több bordája is eltört. Korábban a dögevők egyikét 5, másikukat 4 év javítóintézetre ítélték, de most fellebbeztek, szerdán állnak bíróság elé (hogy kik fellebbeztek és miért, az nem derül ki a bulvárlap pongyola megfogalmazású cikkéből).
Szerencsi szerecsenhírek az elmúlt néhány hétből: