2020. október 31., szombat, Farkas napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:53 A fekete péntekek nem számítanak az Amazonnak Franciaországban16:21 Nagy az érdeklődés a Felvidéken: akinek negatív a tesztje, arra a jövő héten már nem vonatkozik a kijárási tilalom16:07 Budaházy György: Tanács Orbán Viktornak15:48 Golán-fennsíki drúzok kimenekítették vallási elöljárójuk holttestét egy izraeli kórházból15:13 Elhunyt Sir Sean Connery14:54 Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt köröz a rendőrség valami YouTube-cigányt14:23 Örményország Oroszországhoz fordult segítségért Hegyi-Karabah ügyében13:48 Néhány napja még Olaszországban korzózott a nizzai fejlevagdosó13:34 Kari Geri is lájkolhatja a barcelonai tüntetéseket12:49 Emelkedett az égei-tengeri földrengés halálos áldozatainak száma12:30 Újabb niggerbűnöző halála miatt égnek az amerikai zászlók, ezúttal Vancouverben11:50 Közel négyezer új fertőzött és 52 halott a legújabb hazai koronamérleg11:39 Pécsen is megjelent a tigrisszúnyog11:08 Idén egy videomegosztón keresztül lehet követni az Országos Rajzfilmünnepet10:42 Elhunyt szeretteikre emlékeznek az emberek a hétvégén
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Zsidóbűnözés :: :: Hozzászólások

Isten hozzád, Meseország!

Reklám

A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom a leghatározottabban elítéli a Labrisz Leszbikus Egyesület által megjelentetett Meseország mindenkié című óvodás és kisiskolás gyerekek érzékenyítését (megrontását) célzó kiadványt.
Nyilvánvaló, hogy homoszexuális királyfiak és leszbikus királylányok gyermekmesékben való szerepeltetésének ötlete saját gyermeket nem nevelő, azoknak esténként mesét nem olvasó ferde hajlamú egyének vágyálma és agyszüleménye lehet csak, mert aki látott már gyereket közelről, az tudja, hogy ez milyen hatalmas és álnok támadás ártatlan tiszta szívük, lelkük ellen. Azok, akik pedig ezeket a meséket konkrétan megírták, hát, tudjuk, hogy van az a pénz.
Hogy a gyermeklélektan és a pedagógia szemszögéből ez a könyv milyen káros, veszélyes és gonosz, azt sokan leírták már az elmúlt hetekben. Ezért most álljon itt azok névsora, akik ennek a kiadványnak a megjelenésében közreműködtek, jegyezzük meg, és soha ne felejtsük el a nevüket, ne vásároljuk könyveiket, érezzék a törődést, ne higgyék, hogy büntetlenül majd ezt megúszhatják:
Projektvezető: Rédai Dorottya
Felelős szerkesztő: Nagy Boldizsár
Illusztrációk: Bölecz Lilla
Olvasószerkesztő: Borgos Anna
Technikai szerkesztő: Kardos Gábor
Pedagógiai szakértő: Lőrincz Noémi
És a mesék:
Molnár Krisztina Rita: Rubinpiros madár
Gangl Eszter: Avarbarna
Lakatos István: A boszorkány meséje
Tóth B. Judit: A Jégkirály
Tompa Andrea: Vaslaci
Gimesi Dóra: Óriásölő Margaret
Szűcs Edit: Az őzike agancsa
Pengő Edit: Az elrabolt királykisasszony
Kiss Judit Ágnes: Róza a bálban
Horváth Noémi Rebeka: Picur Panna nagy kalandja
Harka Sára: Kincső és Karola
Kasza Kriszta: Trivadar, a háromfülű nyúl
Kertész Edina: A kacskaringós szívószál
Ruff Orsolya: A nagy Alfredo
Kovács Brigitta: Légy szerencsés, Batbaján!
Finy Petra: Panna élni megy
Csehy Zoltán: Házasodik a herceg
Vegyük a fáradságot, és olvassuk el azt a foglalkozástervet is, amit a könyv alapján a szerzők a pedagógusoknak ajánlanak, melyben
a gyerekek eljátsszák (!)
azokat a szerepeket, amelyek a mesékben megjelennek, tehát a nemváltoztatót, a homoszexuálist, a lányos ruhában járó fiút, vagyis beleélhetik magukat az adott szerepbe.
“…Mi lenne, ha fordítva alakult volna a mese: a mesehős egy hős férfi, aki nővé akar változni? Miket csinálna, miután átváltoztatta őt Poszeidón (ugye nem katonának állna, hanem…)? Hogyan fogadták volna őt a többiek?
El lehet játszani a gondolattal: a lányok fiúk lesznek és fordítva (akár mondhatjuk nekik azt, hogy egy napra). Hogyan változna meg az a napjuk?
Mit csinálnának máshogy?…”
Tudjuk, hogy egy gyerek mesehallgatás közben automatikusan beleképzeli magát a mesehős szerepébe, de ez nekik nem elég, el is játszatnák ezeket az abnormális szexualitású alakokat a zömmel óvodás, vagy alsó tagozatos gyerekekkel. És aki szerint nem kell aggódni, ez nem kötelező, annak figyelmébe ajánljuk, hogy az ellenzéki vezetésű településeken törvényi tiltás híján már úgy is bevezethetik, hogy a szülő erről nem is feltétlenül szerez tudomást.
Hazafiak tüntetnek az LMBTQP-mesekönyvben szereplő propaganda ellen, mely tüntetés miatt meghiúsult az élő gyermekmegrontó felolvasó matiné az Átrium színházban:
Szerencsére ebben az ügyben a jobboldal, úgy tűnik, egyesíti erőit. Számos kormányközeli média, politikusok, neves pszichiáterek kutatók, pedagógusok, civil szervezetek és radikális mozgalmak egyaránt felléptek a gyermekeket támadó homoszexualizmus ellen.
Dúró Dóra ledarálta, Schittl Eszter petíciót indított ellene, jómagam pedig tüntetést szerveztem az első felolvasó alkalom ellen, ezért mindhárman a genderlobbi célkeresztjébe kerültünk. Alább M. Dobos Marianne-nal beszélgetünk az elhíresült könyvről és a minket fenyegető LMBTQP-törekvésekről a Polgári Mulatóban:
A civilek azonban nem fogják tudni megakadályozni ezt a kártékony folyamatot, és nem is az ő dolguk lenne.
Egyre többen és egyre hangosabban követeljük a törvényi szabályozást az LMBTQP-propaganda ellen!
A genderlobbi hatalmas, kontinenseken átívelő szervezetkomplexum, mely végtelen tőkével és médiafelülettel rendelkezik, tevékenységét pedig számtalan politikai erő támogatja, többek között az Európai Unió is.
Mindez nem mondható el rólunk, ezért kérjük, támogassa az LMBTQP ellen harcoló hazafiakat és honleányokat!
Budaházy Edda
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready