Bezár!
2021. január 25., hétfő, Pál napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:46 100 millió közelében a kínai vírus fertőzöttjeinek száma07:25 Elárverezték a Knight Rider K.I.T.T.-jét - a vacsora David Hasselhoff-fal már kevésbé volt kelendő06:56 Rekordszámú műholdat vitt magával a világűrbe egy SpaceX-rakéta22:52 Női vízilabda olimpiai selejtező: magyar siker a fináléban22:33 Trump brazil cioncimbijének is a fejét követelik22:16 A demokrácia csodája: továbbra is "jobboldali-szociáldemokrata" elnöke lehet Portugáliának22:09 Kapitulált a francia kártya - Heti progresszió (LXIV. rész)21:30 Ságvári és a "történelmi példaképek" - Viszontválasz Schiffer Andrásnak20:57 Szicíliában köthet ki Afrika egyik szemétszállító hajója20:33 Karanténba vonult az Airbus mintegy ötszáz dolgozója Hamburgban20:03 Hollandiai fiatalok egy tesztközpont felgyújtásával tiltakoztak a kijárási tilalom ellen19:50 Korábban a britektől, most az EU-tól nem akar elszakadni Skócia: újabb függetlenségi népszavazásra készülnek19:09 Lezuhant egy focistákat szállító kisrepülőgép Brazíliában18:48 Lengyelországban foglalt az összes oltási időpont18:24 A jövő héten ismét téliesre fordul az időjárás
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Zsidóbűnözés :: :: Hozzászólások

Isten hozzád, Meseország!

Reklám

A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom a leghatározottabban elítéli a Labrisz Leszbikus Egyesület által megjelentetett Meseország mindenkié című óvodás és kisiskolás gyerekek érzékenyítését (megrontását) célzó kiadványt.
Nyilvánvaló, hogy homoszexuális királyfiak és leszbikus királylányok gyermekmesékben való szerepeltetésének ötlete saját gyermeket nem nevelő, azoknak esténként mesét nem olvasó ferde hajlamú egyének vágyálma és agyszüleménye lehet csak, mert aki látott már gyereket közelről, az tudja, hogy ez milyen hatalmas és álnok támadás ártatlan tiszta szívük, lelkük ellen. Azok, akik pedig ezeket a meséket konkrétan megírták, hát, tudjuk, hogy van az a pénz.
Hogy a gyermeklélektan és a pedagógia szemszögéből ez a könyv milyen káros, veszélyes és gonosz, azt sokan leírták már az elmúlt hetekben. Ezért most álljon itt azok névsora, akik ennek a kiadványnak a megjelenésében közreműködtek, jegyezzük meg, és soha ne felejtsük el a nevüket, ne vásároljuk könyveiket, érezzék a törődést, ne higgyék, hogy büntetlenül majd ezt megúszhatják:
Projektvezető: Rédai Dorottya
Felelős szerkesztő: Nagy Boldizsár
Illusztrációk: Bölecz Lilla
Olvasószerkesztő: Borgos Anna
Technikai szerkesztő: Kardos Gábor
Pedagógiai szakértő: Lőrincz Noémi
És a mesék:
Molnár Krisztina Rita: Rubinpiros madár
Gangl Eszter: Avarbarna
Lakatos István: A boszorkány meséje
Tóth B. Judit: A Jégkirály
Tompa Andrea: Vaslaci
Gimesi Dóra: Óriásölő Margaret
Szűcs Edit: Az őzike agancsa
Pengő Edit: Az elrabolt királykisasszony
Kiss Judit Ágnes: Róza a bálban
Horváth Noémi Rebeka: Picur Panna nagy kalandja
Harka Sára: Kincső és Karola
Kasza Kriszta: Trivadar, a háromfülű nyúl
Kertész Edina: A kacskaringós szívószál
Ruff Orsolya: A nagy Alfredo
Kovács Brigitta: Légy szerencsés, Batbaján!
Finy Petra: Panna élni megy
Csehy Zoltán: Házasodik a herceg
Vegyük a fáradságot, és olvassuk el azt a foglalkozástervet is, amit a könyv alapján a szerzők a pedagógusoknak ajánlanak, melyben
a gyerekek eljátsszák (!)
azokat a szerepeket, amelyek a mesékben megjelennek, tehát a nemváltoztatót, a homoszexuálist, a lányos ruhában járó fiút, vagyis beleélhetik magukat az adott szerepbe.
“…Mi lenne, ha fordítva alakult volna a mese: a mesehős egy hős férfi, aki nővé akar változni? Miket csinálna, miután átváltoztatta őt Poszeidón (ugye nem katonának állna, hanem…)? Hogyan fogadták volna őt a többiek?
El lehet játszani a gondolattal: a lányok fiúk lesznek és fordítva (akár mondhatjuk nekik azt, hogy egy napra). Hogyan változna meg az a napjuk?
Mit csinálnának máshogy?…”
Tudjuk, hogy egy gyerek mesehallgatás közben automatikusan beleképzeli magát a mesehős szerepébe, de ez nekik nem elég, el is játszatnák ezeket az abnormális szexualitású alakokat a zömmel óvodás, vagy alsó tagozatos gyerekekkel. És aki szerint nem kell aggódni, ez nem kötelező, annak figyelmébe ajánljuk, hogy az ellenzéki vezetésű településeken törvényi tiltás híján már úgy is bevezethetik, hogy a szülő erről nem is feltétlenül szerez tudomást.
Hazafiak tüntetnek az LMBTQP-mesekönyvben szereplő propaganda ellen, mely tüntetés miatt meghiúsult az élő gyermekmegrontó felolvasó matiné az Átrium színházban:
Szerencsére ebben az ügyben a jobboldal, úgy tűnik, egyesíti erőit. Számos kormányközeli média, politikusok, neves pszichiáterek kutatók, pedagógusok, civil szervezetek és radikális mozgalmak egyaránt felléptek a gyermekeket támadó homoszexualizmus ellen.
Dúró Dóra ledarálta, Schittl Eszter petíciót indított ellene, jómagam pedig tüntetést szerveztem az első felolvasó alkalom ellen, ezért mindhárman a genderlobbi célkeresztjébe kerültünk. Alább M. Dobos Marianne-nal beszélgetünk az elhíresült könyvről és a minket fenyegető LMBTQP-törekvésekről a Polgári Mulatóban:
A civilek azonban nem fogják tudni megakadályozni ezt a kártékony folyamatot, és nem is az ő dolguk lenne.
Egyre többen és egyre hangosabban követeljük a törvényi szabályozást az LMBTQP-propaganda ellen!
A genderlobbi hatalmas, kontinenseken átívelő szervezetkomplexum, mely végtelen tőkével és médiafelülettel rendelkezik, tevékenységét pedig számtalan politikai erő támogatja, többek között az Európai Unió is.
Mindez nem mondható el rólunk, ezért kérjük, támogassa az LMBTQP ellen harcoló hazafiakat és honleányokat!
Budaházy Edda
Kapcsolódó:



Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready