Az orvosszakértő elsődleges véleménye szerint idegenkezűség okozta a 42 éves nő halálát. A bűncselekmény helyszínének közelében a rendőrök egy eszméletlen állapotban lévő férfit találtak, akin több sérülés volt. Egyelőre nem lehetett kihallgatni.
Fia találta holtan 42 éves édesanyját március 20-án nem sokkal 0 óra után a nő szentendrei lakásában.
A helyszínen lévő orvosszakértő elsődleges véleménye szerint a 42 éves asszony halálát idegenkezűség okozta - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Az ügyben emberölés gyanújával indult nyomozás ismeretlen tettes ellen.
A bűncselekmény helyszínének közelében a rendőrök egy eszméletlen állapotban lévő férfit találtak, akin több sérülés volt. A mentők kórházba szállították, kihallgatása egészségi állapotára való tekintettel egyelőre nem volt lehetséges.
A rendőrség vizsgálja, hogy a sérült személy összefüggésbe hozható-e a bűncselekmény elkövetésével.
(HVG)
Korábban írtuk: Holtan találtak egy 42 éves nőt szentendrei otthonában péntekre virradóra - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
A nőre fia talált rá. A helyszíni orvosszakértő elsődleges véleménye szerint nem zárható ki az idegenkezűség, ezért a rendőrség nyomozást indított.
(MTI)