Kedves Kuruc-olvasók!
Utcai harcos edzésekre szeretnélek invitálni titeket. Ismét.
Az újévi fogadalmak közt igazán jól mutatna, hogy elhatározzuk, bizony meg akarjuk védeni magunkat, hatékony utcai harcos rendszert tanulunk, határozottak és erősek leszünk testben, lélekben. Na jó, azért ez csak részben igaz. Aki ismeri a küzdősportokat, harci rendszereket, adja Isten, már minket is, az tudja, hogy egy hirtelen újévi elszánásnál itt azért többre van szükség. Remélem, hogy ez a többlet sokatokban megvan, és csak a jó rendszer, a jó hely, egy jó csapat és egy jó edző hiányzott hozzá. Ez utóbbiakkal tudunk mi szolgálni.
A Kuruc.info segítő keze által verbuválódott csapatnak köszönhetően az Sstyle feltámadt, nemrég töltötte huszadik, az új évadban pedig első születésnapját. Szentendrén egy rendkívül jól felszerelt edzőteremben stabil helyünk van, heti 3x2 óra időtartammal mennek edzéseink.

Hogy mi is az Sstyle?
Az Sstyle egy magyar, szentendrei fejlesztésű, utcai harcos, szabadharcos küzdelmi rendszer. Felületes szemlélő számára az MMA-irányzatokra hasonlít, azzal a lényeges különbséggel, hogy az Sstyle nem más irányzatokból lett összevegyítve, hanem kimondottan az utcai szituációk kezelésére lett kifejlesztve. Hiszen, ahogy viccesen mondani szoktuk, a valóságban a helyszín nem egy rugalmas talajú ring vagy ketrec, hanem mondjuk egy üvegcserepekkel tarkított köves útpadka, nincs bíró, aki a szabálytalanságokat szankcionálja, nincs időd felkészülni a megmérettetésre, nincs súlycsoport, az ellenfél szinte biztosan erősebb és nagyobb nálad, és ha mindez még nem volna elég, a ringsegédek is azonnal közbeavatkoznak, mihelyt "versenyzőjük" hátrányba kerül, és nem válogatnak az eszközökben. Ez egy olyan komplex és roppant nehéz kihívás, melyre a küzdősportok és harcművészetek nem adnak megfelelő választ. Az Sstyle-nak viszont kifejezett célja ezzel az összetett helyzettel megbirkózni.

Kedves Érdeklődők!
Remélem, sikerült felkeltenem a kíváncsiságotokat. Kérlek olvassátok el a Kurucon korábban megjelent írásaimat, azokban sok mindent leírtam az irányzatról és magamról. A Budaházy Gyuri által készített riport és kezdő edzés videó is elérhető innen.
Az edzés, mint már írtam, Szentendrén folyik. Tudom, ez elsőre sokakat visszatart a jelentkezéstől. Nekik, nektek üzenem: mióta felépült az M0 és Megyeri-híd, Észak-Pestről (és a Rákos- kezdetű kerületekből is) alig 20 perc az út (tömegközlekedéssel sem sokkal több!), gyakorlatilag mint egy szomszédos kerület. Ennyi vagy még kevesebb Óbuda, Dunakeszi vagy Göd is, ahonnan jelenleg is járnak edzőtársak, akiket egy budapesti edzés érdekelt volna, de kiderült, Szentendre közelebb van. Az autózás költségei is megoszlanak, ha összeszedjük egymást: ne feledjétek, csapatként, közösségként viselkedünk.
Az edzésre jelentkezni az sstyleszentendre@gmail.com címen lehet, és kérdéseitekre is szívesen válaszolok.
Üdvözlettel,
Szabó Tamás
Korábban írtuk: