Bezár!
2020. július 11., szombat, Nóra, Lili napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:59 Ez szinte hihetetlen: a déli katonai bázisok a déli csapatok vezetőinek nevét viselik - de nem tart már soká a "megosztás"22:36 Makákó lives matter: majommunka-mentességet igazoló címkével kell ellátni Thaiföldön a kókuszdiót22:14 Rekordot döntött az újonnan fertőzöttek száma Izraelben21:54 A szultán elrendelte a Hagia Sophia-bazilika mecsetté alakítását21:40 Horvátország és Bulgária belépett az euróövezet előszobájába21:11 Kanalas Kevinkosztnernek lájárt a vellneszbérlete - így várta a kiccsalád a kaposvári börtön előtt20:49 Operatív törzs: a megbetegedések jelentős része külföldi vonatkozású20:19 Hőség, extrém UV-sugárzás, erős szél és zivatar is várható szombaton19:43 A bírót nem hatotta meg az agykárosodásos mese: négy év börtönt kapott Magna Carta-tolvaj19:00 Kínai kamu: a koronavírusnál is halálosabb járvánnyal küzd Kazahsztán18:22 Magyar autonómia helyett genderelmélet kell Iohannisnak17:54 Szennyezés "Románia" felől: a patak vize koromfekete Pocsajon17:37 A szerb elnök szerint lehetséges a megállapodás Koszovóval17:20 Egyiptomi kém dolgozott a német kormány tájékoztatási hivatalánál - nem tartóztatták le, vádat nem emeltek ellene16:44 Ezúttal 200 milliárdot tapsol el az Európai Parlament a jövő agysebészeire
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Elcsatolt részek ::

HVIM: ha nem veszünk revánsot, kihalunk - tüntetés ma - Gyurcsányék adatszolgáltatással segítették a tót rendőrterrort

Reklám


A vármegyés vezérkar (kivéve a Felvidékről 2006-tól 5 évre, törvénytelenül kitiltott Toroczkait) november 1-én Dunaszerdahelyen tartózkodott a DAC-Slovan meccsen. Több HVIM-es elnökségi tag és mintegy két tucatnyi vármegyés, valamint Budaházy György is abban a szektorban volt, amelyet a szlovák rendőrterroristák támadása ért. Gyurcsányék a mérkőzés előtt adatokat szolgáltattak a tótoknak magyar állampolgárokról - derül ki a szervezet alábbi közleményéből.
KÖZLEMÉNY
Tekintettel arra, hogy a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) vezetői (kivéve Toroczkai Lászlót, akit még a 2006-os pozsonyi törvénytelen őrizetbe vétele során 5 évre kitiltottak Felvidékről is) november 1-én Dunaszerdahelyen tartózkodtak, első kézből informálódtunk a DAC-Slovan labdarúgó mérkőzésen történtekről. Több HVIM-es elnökségi tagunk és mintegy két tucatnyi vármegyés, valamint Budaházy György bajtársunk is abban a szektorban volt, amelyet a szlovák rendőrterroristák támadása ért.

Stampfel Szilárd, HVIM elnökségi tag (DAC sállal)
a megtámadott szektorban
Két vármegyés súlyosan, egy könnyebben sérült meg, a többiek szerencsére ép bőrrel úszták meg a támadást. Istennek hála, az a dunaszerdahelyi magyar srác is életben maradt, akit a szlovák rendőrállatok akartak megölni. Persze, nem nekik, hanem a mentősöknek és főleg a Jóistennek köszönhető, hogy újra tudták éleszteni.
Ahogy azt már szombati felhívásunkban is közöltük, megbocsájthatatlannak tartjuk mindazt, ami történt, felvidéki és csonkaországi magyarok vére folyt a csallóközi városban. A magyarságot Délvidéken és most már az EU-s bábállam Szlovákia területén is verik, gyilkolják, de a Kárpát-medence más pontjain is folyamatosan soviniszta nyomás alatt tartják népünket. Amelyik nemzet egy ilyen helyzetben nem áll ellen, s nem vesz revánsot, az kihal. Ne feledjük, hogy egy megdöbbentően hasonló körülmények között lezajlott zágrábi horvát-szerb labdarúgó mérkőzés után robbant ki a jugoszláv háború, melynek köszönhetően a horvátok kivívták a szabadságukat. Ideje nekünk is a sarkunkra állni!
A magunk részéről a több elemből álló, bizonytalan ideig tartó ellenállást megkezdtük. Kérjük, hogy a november 3-án (hétfőn, 18 órakor) Szlovákia budapesti nagykövetségénél sorra kerülő demonstrációnkhoz valamennyi magyar hazafias szervezet, szurkolói csoport csatlakozzon, hogy együtt, összefogva és kellőképpen sokan mutathassuk meg a szlovák bábállamnak, hogy a tűzzel játszik!
Hiszünk abban és dolgozunk azért, hogy a magyar nemzet előbb-utóbb leszámoljon a Slota-féle ostoba és gyűlölködő sovinisztákkal. S a számkérés idejekor nem felejtjük majd el azt sem, hogy a "magyar" karhatalom és a kormány is asszisztált a felvidéki magyarellenes pogromhoz, többek között azzal is, hogy a szlovák rendőrök fényképeket, személyes adatokat tartalmazó lista (melyen a HVIM vezetői is szerepeltek) alapján vegzálták és szelektálták a szurkolókat. Nyilvánvaló, hogy ilyen adathalmaz nem kerülhetett a szlovákokhoz magyarországi hatósági segítség nélkül.
 A HVIM elnöksége

Könyves Kálmán alkotása
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready