Íme egy cikk a Mazsihisz honlapjáról. Ebből is világosan láthatjuk, hogy miért van szükség arra, hogy a holokausztot megkérdőjelező, az áldozatok számát vitató történészeket elhallgattassák. Gazdaságkor legfejlettebb iparága ismét szétosztja a gójoktól lerabolt pénzt a holotőzsde részvényeseinek.
2009. március 19. – a rossz anyagi helyzetben élő kelet-európai zsidó Holocaust túlélőknek, akik Claims Conference-től kapnak nyugdíjat, jelentősen növekszik havi járadéka a német kormánnyal a mai napon kötött megállapodás eredményeként. Az írni alig tudó zsidó firkász még holodogmát sem tudja helyes magyarsággal leírni. A világgazdasági válság idején, amikor a németek maguk is rengeteg problémával kell szembenézzenek, a cionista irányítás alatt álló kormányuk a zsidókra költi a pénzét.
A nyugdíjemeléssel kapcsolatos tárgyalások nyomán további 60 millió Euróra becsült összeg kerül kifizetésre a 22 országban élő körülbelül 13000 Holocaust túlélő számára az elkövetkező 10 évben.
Ezen kívül, a németországi kormányrendeletek módosítása következtében azonosak lesznek az Európai Unió és a nem Európai Uniós országokban élő jogosult Holocaust túlélőknek történő kifizetések a Kelet és Közép Európai Alaptól (CEEF). A fentiek alapján a nem EU országokban élő CEEF kedvezményezettek 35 százalékos havi járadékemelést kapnak, míg az EU országaiban élő CEEF kedvezményezettek 11 százalékosat. Így szipolyoztak ki ismét 60 millió eurót a zsebünkből egy valójában meg nem történt eseményre hivatkozva a kajmánok. 2010 januárjától valamennyi CEEF kedvezményezett havi 240€ -t fog kapni.
Jelenleg, a németországi kormányrendeletek értelmében az EU országokban élő körülbelül 7,580 (ebből Magyarországon: 4200) túlélő havi 216€-t kap, míg a nem EU országokban élő 5,340 túlélő csak 178€-t.
A Claims Conference több éven keresztül intenzív nyomást gyakorolt a németországi kormányra a CEEF kifizetések emelése és valamennyi CEEF kifizetés egységesítése érdekében, mivel a megélhetési költségek a régióban nagymértékben növekedtek. Szegény zsidók, alig élnek...
(Mazsihisz nyomán, Geyer - a Holocaust az eredetiben szerepel így, szándékosan nem javítottuk)