Menjünk együtt vásárolni, érdeklődni!
21.44: Végetért a tüntetéssorozat. A megmaradt 20 főnyi csoportot sikerült gyorsan szétszéleszteni az ÁVH-nak. A korábban előállított Tomcaten, Novák Elődön, Budaházy Györgyön, Zagyva Gyulán és Gonda Lászlón kívül Blogint is elhurcolták (egy cellába kerültek egy XVII. kerületi Fidesz-taggal, akit a Ferenciek teréről állítottak elő több lánnyal együtt, miután az Erzsébet hídra bejelentett tüntetésről elzavarták), de a többséget igazoltatás után engedték eltávozni. A mai nap sikeres volt, hiszen Tomcaték és a csatlakozó nemzeti szervezetek elérték céljukat, több embert mozgósítottak a törvénytipró, lopott milliárdokkal és fegyveres bandákkal rendelkező szocionistáknál, és bejutottak a magyargyűlölő Broadwaybe. Egyben rámutattak, hogy a parlamenti "ellenzék", élén Orbánnal, gondolkodás nélkül a Gyurcsány-rezsim és az izraeli gyarmatosítók mellé áll, ha magyarokat különböztetnek meg maradék hazájukban, és cionista-magyar konfliktus alakul ki.
Magyarországon a törvényeket aszerint tartja be a cionista, fajgyűlölő hatalom, hogy épp kire kell azokat alkalmazni. Az "antifasiszták" tüntetésénél nem volt gond, hogy nem jelentették be legalább 72 órával korábban. A magyar tábort később feloszlatták, s még ennek során sem tartották be a törvényeket.
Kapcsolódó KÉPGALÉRIA: Magyarok vs. zsidók, kommunisták és rendőrcsicskáik

Mint a Szent Korona Rádió jelentette, a jogtalan körbezárást és igazoltatást csak akkor hagyták abba, amikor már csak 20-30 tüntető maradt a téren, mert megjelent a helyszínen Morvai Krisztina, aki a sajtónak nyilatkozott az eljárás jogszerűtlenségéről. Előtte helyszíni tudósítójuk hiába kérdezett meg több rendőrt is, civilként, illetve sajtósként is, egyiküktől sem kapott választ arra, milyen alapon járnak el a magyarokkal szemben.
21.30: Gonda Lászlót is elvitték a bűnözők ellen tehetetlen csicskák.
21.28: Ilyen rendőri intézkedést még ország-világ nem látott: a Clark Ádám téren csak most hangzott el a távozásra történő felszólítás (órákkal ezelőtt még a Lánchídon, egyszer, de onnan le is vonultak a hazafiak), miután törvényellenesen nem hagytak elvonulási lehetőséget. Vagyis: oszlatás után közölték, hogy oszlatnak, ha nem távoznak az emberek.
21.03: Zagyva Gyulát is kiemelték a tömegből. Az ÁVH végül érvényesíti a rezsim által alkalmazott magyarellenes faji megkülönböztetést: csak a zsidók, cigányok tüntethetnek úgy, hogy nem jelentik be gyűlölködő szeánszukat a törvényes határidőn belül. A maradék tüntetők közt még mindig látni Fidesz-zászlót is.
20.58: A Hír TV kérdésére a rendőrtahók elmondták, hogy a sajtó munkatársait kiengedik az egyre szűkülő körből, de vissza már nem jöhetnek. Ennek ellenére többen is szemtanúi voltak, hogy az egyik Indexes távozása után visszatért a tüntetők közé, a dolgot néhányan számon kérték rajta, illetve a rendőrökön. Válaszul annyit kaptak, valószínűleg senki sem vette észre, amikor visszajött.
20.47: A Zsindex tudósítása szerint Budaházyt is beültették az egyik rendőrségi kisbuszba. Novák Elődöt is elhurcolták az Erzsébet hídra bejelentett rendezvényéről (a dobolás miatt csendháborítással is vádolva az autóktól zajos, lakóhelytől távoli hídfőnél), ugyanonnan egy XVII. kerületi Fidesz-tagot is. Közben a cigánybűnözőknek szabad a vásár.
20.40: Közben a Ferenciek terén, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél is lezajlott egy kisebb incidens. Megjelent tüntetők egy maroknyi csoportja, körülbelül 8 fő, akiket kb. 30 rendőr bírt rá a távozásra a bejelentett tüntetésről. Ez a társaság az úttesten átkelve, egy pillanatra teljesen lebénította a forgalmat. Mellékesen az Erzsébet hídra nem engednek fel egy gyalogost sem.
20.30: A körbezárt tüntetőket a rendőrsorfalon keresztül egyesével engedik át a Fő utca felé, mindenkinek felírják a személyes adatait. Az Erzsébet hídon történt felszólítás után nem hangzott el újabb a Clark Ádám téren, ráadásul menekülési útvonal híján a rendőrség cselekvése semmiképp sem tekinthető szabályos oszlatásnak.
20.25: A politikai rendőrség beszorította a tüntetőket, ugyanis lezártak minden menekülési útvonalat, mindkét híd irányában elállják az utat, valamint az Alagút másik végét is lezárták. A tüntetők a tér közepén állnak, egy egyre szűkülő körben. Megkezdték az emberek begyűjtését, Tomcatet is elvitték.
A rendőrség megkezdte az oszlatást.
A Clark Ádám téren felsorakoztak a rendőrök, teljesen elzárták az Erzsébet hídhoz vezető utat és a Lánchidat is, és megpróbálják a tüntetőket kiszorítani. Mint ahogy mondták, a Szentendrei út felé kell távozni - ez érdekes tájokozódási pont, hisz kerületekkel arébb van. Tomcat a rendőrökkel vitatkozik, hisz bejelentett tüntetésre történő átvonulásukban akadályozzák az embereket. Egy vízágyú áll a Lánchídon, de ügyesen elállták az útját, maguk a hülye rendőrök, hisz előtte a híd tele van rendőrautókkal.
20.23: A Szent Korona Rádió szerint az ÁVÓ-sok most, a Lánchídon való átvonulás során jelentette be, hogy oszlatni fognak. A tömeg jó része már Budára érkezett, a kormánycsicskák a Clark Ádám téren kezdik fenyegetni őket, felállt a kék sorfal is.
20.15: A hazafias tömeg a Lánchídra érkezett, rövid pihenő után indulnak tovább az Erzsébet hídhoz, amely az utolsó állomás ma este. A forgalmat, Budára vonulva megbénították.
19.52: A Roosevelt térre tartanak a hazafiak, az Akadémia elé, a Szabadság téren a Székely himnusszal végetért a rendezvény, ÁVH-s erőszak nélkül. A tüntetők a vonulás során belefutottak egy parkoló fekete BMW-be, melyben Dávid-csillag formájú illatosító lógott, a járművet megdobálták néhány tojással, de komolyabb károsodás nem érte. Előtte megpróbálták egy ablakból leönteni a tüntetőket, sikertelenül, de lefényképeztük, ott van a galériánkban.
19.40: Nevetséges, de csak pár perccel korábban jelent meg az a közlemény, mely szerint a Szabadság téri és az Erzsébet hídi tüntetést sem engedélyezi a héber irányítású rendőrség.
19.20: Tomcat, a sajtónak nyilatkozva, hangsúlyozta, hogy mindenkit arra kér, őrizze meg a tüntetés békés jellegét.
19.15: A következő demonstráció helyszíne az Erzsébet híd. A BRFK összevissza beszél, miszerint igenis betiltották a tüntetést, annak késedelmes bejelentése miatt (noha ugyanezen okból a cionistákét tudomásul vette), egyszóval nem zárható ki, hogy mégis oszlatnak.
19.10: A kékruhás kormánycsicskék felfejlődtek, természetesen az emlékműhöz vonultak azt védeni, a magyarok fújolnak.
19.05: Miután három bátor tüntető bejutott a szovjet emlékműt övező kordonon belülre, ledobálták arról a vörös koszorúkat, a jelenlévők nagy üdvrialgása mellett. Majd a közelben állók népes csoprotja ledöntötte a kordonokat, és segített a koszorúk eltüntetésben.
19.00: Tévedtünk. Úgy tűnik, az ÁVH most mégsem akar belekeveredni ilyen fokú magyarellenes faji megkülönböztetésbe, így nem oszlatnak, és a korábban általunk is közölt hírekkel szemben a BRFK TALÁN tényleg tudomásul vette a tüntetést. A hazafiak lassan átvonulnak a Szabadság térre. Azért ne kiabáljuk el, a Hírszerző és a zsidó médiumok magyar vérre szomjaznak. Állítólag a Szabadság téren egy koszorút dobtak a zsarukra.
18.40: Az Országház előtt Tomcat bejelentette, hogy a BRFK az összes ma estére bejelentett tüntetést elfogadta (valszeg arra gondolt, hogy a BRFK-n átvették bejelentéseiket, és igaza is van, hiszen az SZDSZ magyarellenes tüntetését jóval határidőn túl és nem is a megfelelő rendőrségi szervnél adta le, mégsem tilották be undorító rendezvényüket).
18.26: Tomcat ismertette, hogy a következő tüntetést 19:00 órára a Szabadság térre jelentette be. Nagy a felfordulás a rendőrök között, furcsán köröznek, futkosnak össze-vissza, a magyar tüntetők létszáma még gyarapodik.
18.14: Tomcat a Kossuth téren is felszólalt, azt mondta, ha távozásra szólítják fel őket, ne maradjanak, de gyűljenek össze másutt. Három embert még a jegyiroda környékén előállítottak a rendőrcsicskák, nem tudjuk még, kiket, de szinte biztosan nem az illegális héber tüntetők közül kerültek ki. Már vagy 100 rohamosztagos, talpig páncélban felállt a Parlament főbejárata elé. A tüntetők tán 500-an lehetnek, egy részük Novák Előd vezetésével, dobszóra érkezett Tomcat előzetesen bejelentett vonulási útvonalán.
18.07: A Kossuth téren egyre többen gyűlnek össze, bár nem vonulnak a tüntetők, csak szállingóznak innen-onnan. Megérkezett több nemzeti érzelmű motoros is. A BRFK a héber kettős mérce alapján betiltotta a demonstrációt, miközben a zsidóknál nem számított, hogy nem jelentették be időben gyűlölködő rendezvényüket. Egyes ÁVÓ-sok már öltöznek a tömegoszlatáshoz. A Parlament jobb oldalán lévő parkolóban: egy vízágyú, rengeteg rendőrségi kisautó, hét kordonszállító kisfurgon.
A távozó Horn Gáborhoz odasétált egy fiatalember, és köszönt neki: „Jó estét, Horn úr, mi vagyunk a fasiszták!”. A legutóbb Gyurcsánynak beszóló SZDSZ-es politikus az erős rendőri biztosítás ellenére is majdnem összecsinálta magát.
18.00: A Fidesz e percekben közleményt adott ki, láss csodát, elhatárolódnak. No nem Elqrótól, Áládártól vagy Horn Gabesztől és antimagyar sleppjüktől, hanem a magyar leány megalázása és megfenyegetése ellen tüntető magyaroktól. Íme a patkánypárt hazug közleménye, vélhetően Izraelből hagyták jóvá: „A Fidesz megalakulása óta a szabadság, az emberi méltóság érvényesülésének oldalán állt, és határozottan elutasít minden szélsőséges, kirekesztő magatartást és politikát. Az, hogy a mai tüntetésen a szélsőséges zavarkeltők táborában egy Fidesz feliratot tartottak a magasba, minden jóérzésű polgári demokrata ellen intézett támadás. Ezt a provokációt a lehető leghatározottabban elítéljük, és tiltakozunk ellene”. Maga Ferike sem fogalmazhatta volna meg "szebben", ugye, narancsos birkák? Ettől az "ellenzéki" párttól vártok rendszerváltást? Hát azt várhatjátok, akár újabb hat évig.
17.58: Még Újlipótvárosban igazoltatták a fakabátok Budaházyt és pár hazafit. A szocionisták közül, a kettős mérce jegyében senkit.
17.50: A sok ezer magyarból sok száz a Kossuth tér felé tart, úgy tűnik, nem mindenki, páran már oda is értek, az ÁVH is vonul. Oda tervezett megmozdulásuk legális, mivel azt ma reggel Tomcaték bejelentették a zsaruknál. Hiába hivatkozik a BRFK a 3 napos határidőre, ha egyszer ezt a zsidórasszista ellentüntetők kapcsán, akik késve jelentették be akciójukat, nem vette figyelembe. Persze ők úgy értelmezik: héberekre nem vonatkozik a törvényes határidő, csak a magyarokra.
17.40: Mindkét tüntetés végetért. A távozó Gyurcsány arcába közvetlen közelről belekiabálta valaki: „Hazaáruló, fasiszta!”. A testőrök megragadták a férfit és eltávolították az antimagyar kormányfő közeléből. Az ÁVH, megszegve a törvényt nem oszlatta fel az időben be nem jelentett szélsőséges ellentüntetést. Időközben az alacsony színvonalú Strabag Nemzet Online is a magyar hazafiakat kezdte ballib módra szélsőségesezni (a Hír Tv ezt most nem tette meg). Sebaj, a lap írott változatát egyre kevesebben veszik, miután egyre több benne a hazugság.
17.35: A zsaruk hátrébb tessékelték a balliberális média munkatársait, valamint Budaházy Györgyöt is. Fletó és sleppje pedig már el is távozott, úgy látszik, csak megmutatta magát. A kordonok miatt a két ellentábor csak verbálisan tudott összecsapni, állítólag egy tojás is elrepült.
17.20 18:00 órára várnak minden hazafit a Kossuth térre, a tömeg arra vette az irányt.
17.10: Tomcatnek, Bloginnak és a Magyar Gárda főkapitányának, Dósa Istvánnak sikerült jegyet venni, nem merték őket nem kiszolgálni. Majd Tomcat közölte, elérvén céljukat, ennek a tüntetésnek vége, irány a Kossuth tér. Közben a Magyar Nemzet Online-t és a Hír Tv-t hazugságon kaptuk. Önmaguknak is bekezdésenként ellentmondva hol 600-ra, hol 1200-ra tették a magyarok számát, miközben legalább kétezren gyűltünk össze.
17.05: A magyarok már vagy másfél-kétszer annyian vannak az szocionistáknál, 2-2500-an lehetnek, ez önmagában siker a százmilliárdokkal és fegyverekkel rendelkező rezsim ellenében, pláne a ma is masszívan kommunista-zsidó többségű Újlipótvárosban.
16.52: A hazafias tömeg elindult. Megsokszorozódott a jelenlévők száma, többen vannak ezer főnél is.
16.50: Megérkezett Toroczkai és Budaházy is. A tüntetők tömegében feltűnt egy fideszes tábla is. Hamarosan elndulnak a körúton, a rendőrök közölték, a jegyirodánál majd kordonok várják a tüntetőket, de kérték, ne ijedjenek meg, mindez az „ő biztonságukat szolgálja”. Tomcat, Dósa István gárdakapitány és egy Bombagyár-operatőr fog bemenni a jegyirodába.
Tomcat jelentette, hogy egy ismerőse a BRFK előtt ál, csomó irattal a kezében, arra várva, hogy bármikor bejelenti a korábban említett tüntetéseket, melyek helye egyelőre nem ismert.
Egy idős zsidó néni megkereste Tomcatet, ezután ő is beszédet mondott, melyet azokkal a szavakkal kezdett, hogy ő „nem provokátor, meg tudja különböztetni az Árpád-sávos zászlót a nyilas zászlótól. Elmondta, hogy ő gyerekkorában 44-ben állt a nyilasok előtt, ugyanúgy 2006. október 23-án a rendőrök előtt. Mindkétszer ugyanaz a teljesen magyarellenes propaganda butította a népet.
Ahogy Tomcat fogalmazott, Gyurcsány ne keverje össze a hazáját az anyukájával. Az "antifasiszták" előtt német nyelven szónokolt Gerhard Schröder, rajta kívül Gyurcsányt éltetik a senkiháziak.
16.30: Megérkezett testőrhadával El Qró és több gengszter hazaáruló, Szekeres, Burány, Böhm, a megaáruló Mécs Imre, az SZDSZ szélsőségesei, a zsidó nagykövet, köztörvényes cigányvezérek, kipás zsidók is, és pár, őket támogató másodvonalbei fideszes senkiházi, köztük az UFI (volt Fidelitas-lap), ma Reakció néhány szerkesztőségi tagja. Fletó elhozta a jelenleg az oroszoknak dolgozó Schröder volt német (cionistabérenc) kancellárt, az antimagyarok közt sok az öregember. A hazafiak létszáma elérte az ezret, számos gárdista is megjelent, ők biztosítják a törvényes rendezvényt.
Tomcat megkezdte beszédét. Eközben az illgális ellentüntetők verseket szavalnak. Az ÁVH még mindig nem oszaltja őket. Tomcat beszédében az előzményeket taglalja, valamint kifejezi örömét, hogy ezren is eljöttek. A hazafiak már többen vannak a cionista söpredéknél, ez siker, tekintetbe véve a szervezéshez szükséges anyagi erők közti óriási aránytalanságot. A Zsindex is kénytelen 500 és ezer közti létszámot elismerni, ez azt jelenti, hogy többen vagyunk a cionrasszista magyargyűlölőknél, nem mintha az igazság létszám kérdése volna.
Egészséges Fejbőr, Kárpátia, Hungarica szól a Jászai Mari téren, Tomcat Gonda László autójának színpaddá alakított tetején áll. Rendőröket nem lehet látni a tér környékén, ők a Hollán Ernő utcában várakoznak. Tomcat előtt „Náci, aki mondja!”, „Ne bántsd a magyart, hisz az ő adójából élsz!” feliratú transzparensek láthatóak.
16.10: Legalább 500 hazafi érkezett már a Jászai Mari térre, rengeteg az ÁVH-s is a környéken. A másik oldalon is akad egy-két száz cionista, komcsi és hasonló hulladék. Az „antifasiszta” oldalon Szabó György fideszes önkormányzati képviselő és egy fiatalember több méteres rúdhosszúságú Fidesz-zászlóval jelent meg, ám egy SZDSZ-es szervező kérésére elvitték a zászlót a tömegből. Az SZDSZ-es azt mondta: ők sem rakják ki saját zászlaikat, de annak egyáltalán nem örülnek, hogy Gyurcsány Ferenc is megjelenik majd a demonstráción. (Haha, érdekes, saját vezérzsidóiknak persze örülnek, hiszen ők is bejelentették érkezésüket).
Tomcat ma óránként fog tüntetést bejelenteni azok kezdete előtt pár perccel, mindezt azzal a céllal, hogy végre kiderüljön, köteles-e a magyar állampolgár 3 nappal a tüntetés előtt bejelentést tenni vagy nem? Csak dísznek szerepel ez a kitétel a törvényben, vagy esetleg komolyan is kell venni? Mivel a Szadesz kicsúszott a 3 napból, de a rendőrség mégis tudomásul vette a tüntetésüket, és nem készülnek oszlatni a bibsiket (élükön Fletóval), ismét fény derülhet a kettős mércére, ami már régóta uralkodik Csonkahonban.
Szabó György, a fideszes cionista és izraeli állampolgár hazudott, kétszer is. Egyrészt ígérete ellenére nem ment el a Bombagyár adásába, de ígéretével szemben elment megtámogatni Elqróékat a mai tüntetésre. Ugye, az efféléknek a hazugság olyan, mint a levegővétel. Az ÁVH örvényszegő módon nem oszlatja az illegálisan, határidőn túl bejelentő szélsőséges judeorasszistákat. Piszkos Orbán is a zsidók mellé állt, az a tény, hogy magyarokat magyarságukért diszkriminálnak, nem érdekli.
A 13. kerületi cionista pártok, köztük természetesen a Zsidesz is, közleményükben a magyarok ellen foglaltak állást, nem állva ki a diszkriminált magyar hölgy ügye mellett.
Magyarországon ma közrendi válság van, hiszen ott tartunk, hogy az állam nem képes garantálni az emberek biztonságát - mondta újságírók előtt kérdésre válaszolva Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a Hollán Ernő utcai jegyirodában történtek után kialakult helyzetről.
A pártelnök arra utalva, hogy az izraeli állampolgár Szabó György, a hétfői ellentüntetést szervező fideszes önkormányzati képviselő halálos fenyegetést kapott ismeretlenektől, elmondta: tarthatatlan, hogy manapság valakinek félnie kell, ha el akarja mondani a véleményét. Orbán azt hazudta: amíg a Fidesz meghatározó része a magyar belpolitikának, addig mindig mindenkit meg fog védeni. A halálosan megfenyegetett Petra és a magyarok megvédéséről persze nem beszélt a sunyi "ellenzéki" pártvezér. A Fidesz elnöke egyértelműen állást foglalt az izraeli gyarmatosítókat képviselő cionsitája mellett, s üdvözölte, hogy vannak a pártban olyan emberek, mint Szabó György, akik kiállnak a "jó célok mellett".
15.30: Az egykori fidelitasos lap, az Utolsó figyelmeztetés (ma Reakció) kollaboráns, a Zsindexxel egy tulajdonba került szerkesztősége sem a megalázott magyar leány mellett állt ki, hanem Tomcat ellen próbáltak tüntetni - sikertelenül. Tomcat pólóboltja előtt mintegy 20-25 ember gyűlt össze – jó részük újságíró –, ám a villámtalálkozó résztvevőit zárt ajtók fogadták Polgár Tamás boltjánál. Az ajtón a „Tüntetni mentem! Hehehe” felirat volt olvasható.
Mint ismert, a pólóboltos ma a Hollán Ernő utcában található egyik jegyirodához szervezett ismét tüntetést, ahol várhatóan megjelennek a Magyar Gárda, a Jobbik, a 64 Vármegye Ifjúsági Mozgalom, és más szervezetek képviselői is. Tomcaték tüntetésével szemben zsidórasszista és kormányközeli szervezetek „antifasiszta" tiltakozást szerveztek ugyanoda. Ezen a korábbi információk szerint Gyurcsány Ferenc is megjelenik majd.
A helyszínen már több száz rendőr tartózkodik. A rendőrség a Broadway jegyiroda védelmében és két csoport szétválasztása érdekében nagy erőkkel vonult fel, és kordonokat állított a Hollán Ernő, a Budai Nagy Antal és a Katona József utcában. A gyalogos közlekedés a Pozsonyi út felől egyelőre lehetséges.
Az ellentüntetőkhöz csatlakozott az éppen alakulóban lévő MSZP-s Magyar Antifasiszta Akcióport is, amelyet a lebukott ügynök és rendőrspicli Kökéneyi Gábor vezet. A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy Gyurcsánnyal a Szent István parkban találkoznak az ellentüntetők, és onnan vonulnak a Hollán Ernő utca felé.
A rendezvények miatt a 76-os és 79-es trolik délután 3-tól módosított útvonalon járnak. A 76-os a Baross tér és az Arany János utcai megálló között, a 79-es pedig a Baross tér és a Dózsa György út között közlekedik. A forgalmi rend várhatóan 6 óra körül áll helyre.
(Szent Korona Rádió - MNO, FH)
Korábban írtuk:Pénteken 16 órától a Jászai Mari téren gyülekezik, majd a hungarofób jegyirodához vonul, aki nem tűri, hogy a magyarok másodrendűek legyenek hazánkban! Tomcat hívására nemzeti seregszemle készül: csatlakozott többek közt a Jobbik, a Magyar Gárda, az MVSZ, a HVIM és a Kuruc.info is. Közben ellentüntetést jelentettek be a Hollán E. u. 10. elé a Kohn Béla-ivadékok, de kicsúsztak a 3 napos határidőből, így a BRFK joggyakorlata szerint oszlatni kellene őket.
Tomcat: Nem hagyjuk magunkat! Péntek 16 óra, Jászai Mari tér!
Az elmúlt napokban a magyarellenes sajtó örömmámorban úszva ünnepelteti magát a "fasiszta hordák" felett aratott győzelem kapcsán. Értik ez alatt azt, hogy vesztüket érző politikai köreik hétfőn sikeresen szerveztek törvényellenes, be nem jelentett tüntetést, és több száz ostoba antifasisztával megvédték Újlipótváros utcáit attól, hogy holmi magyarok végigsétáljanak rajta. Ezzel nem csak kiálltak a magyarokat ki nem szolgáló Broadway jegyiroda mellett, de azt az üzenetet küldték minden magyarnak, hogy saját hazánkban, saját fővárosunkban csak másodrendű állampolgárok vagyunk, mert ők mondják meg, melyik utcába szabad bemennünk, és melyikbe nem.

Kikérjük magunknak a fasisztázást, az újnyilasozást és a magyarellenes hisztériakeltést! Kikérjük magunknak, hogy nemzettársunkat kidobják egy boltból magyar identitása miatt, majd életveszélyesen meg is fenyegessék! Kikérjük magunknak, hogy egy baráti társaság összejövetelét fasiszta hordák menetelésének állítsák be, és vegyék a jogot, hogy elállják az utunkat!

Nem hagyjuk annyiban! Kérünk minden jóérzésű magyar embert, akinek elege van az újabb és újabb provokációkból, a hazudozásból, az alapjogaikért kiálló magyarokat újnyilas csőcseléknek hazudó médiából, hogy jöjjön, és vegyen részt azon a flashmobon, amelyet a Bombagyár szerkesztősége a hétfőn megakadályozott akció helyett szervez. Április 11-én, pénteken 16 órakor gyülekezzünk a Jászai Mari téren, a Margit híd pesti hídfőjénél, majd 16:30-kor vonuljunk át a magyargyűlölő Broadway jegyirodához, és követeljük, hogy tisztességgel szolgáljanak ki bennünket, akkor is, ha magyarok vagyunk! Amennyiben a bolt ismét bezárja ajtaját előttünk, csoportos feljelentést teszünk a cég ellen az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál.

A bejelentett és törvényes tüntetéshez támogatóként csatlakozik a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Magyar Gárda, a Magyarok Világszövetsége budapesti szervezete, a Nemzeti Gárda, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Hunnia Mozgalom, a Magyar Önvédelmi Mozgalom, a Lelkiismeret '88, a Szent Korona Rádió, a Kuruc.info, illetve számos közéleti személyiség. A rendezvény megkezdéséig további szervezetek csatlakozása is várható.

Kérünk mindenkit, hogy a tüntetésen lehetőleg magyarságát kifejező, de nem fasiszta (pl. nyilas) jelképekkel, öltözékben jelenjen meg, ahogy az előző flashmobon sem használtunk ilyen jelképeket. Ahogyan hétfőn, ezúttal is megkérünk mindenkit a törvények betartására, és arra, hogy semmi olyan eszközt se hozzon magával, amit a legnagyobb túlzással is bárki fegyvernek vélhet. A törvények betartása azonban természetesen nem jelenti az esetleges fizikai támadások eltűrését.

Találkozzunk április 11-én, pénteken, 16 órakor a Jászai Mari téren! A vonulás 16:30-kor kezdődik. Aki később jön, jöjjön egyenesen a jegyirodához, a Hollán Ernő utcába! Minden jóérzésű magyar embert odavárunk, aki nem tűri el, hogy leköpdössenek bennünket a saját hazánkban. Küldd tovább ezt a felhívást barátaidnak!

Polgár Tamás, "Tomcat"
magyar blogger
 
Törvénytelen ellentüntetésre készülnek az "antifasiszták"
Szabadai Viktor, az SZDSZ budapesti választmányának elnöke pénteken délutánra ellendemonstrációt jelentett be a XIII. kerületi rendőrkapitányságon a Hollán Ernő utcai jegyiroda előtti területre. Tomcat azonban taktikusan az utolsó pillanatban, kedd este jelentette be a tüntetését, így a cionisták reakciója kifutott a - gyülekezési jogról szóló törvény által előírt - határidőből.
Ráadásul nem is a szabályok szerint a BRFK-nál, hanem a kerületi kapitányságon tett bejelentést a hülye szadeszos, ami újabb késedelmet okoz. Az viszont tévhit, hogy ahova valamilyen rendezvényt már bejelentettek, oda már akkorra nem lehet mást, tehát a jogszabályok - s mi több: a rendőrség - szerint nincs olyan, hogy "lefoglalás".
Bár a spontán tüntetések egy Magyarország által is elfogadott nemzetközi egyezmény alapján nem oszlathatók önmagában a bejelentés elmulasztása miatt, az ÁVH erre rendszerint magasról tesz - s lő mindenre, ami mozog, vagy éppen nem mozog elég gyorsan... Kettős mércére persze volt már példa e téren is (az újságírók szándékosan be nem jelentett tüntetését nem oszlatták fel), mégis a jogállamiság újabb próbája előtt állunk, s azt is megtudhatjuk, mit gondol az egyenlőségről a szélsőliberális párt.
"A mai napon szélsőjobboldali hírportálok közölték: ismét tüntetést tartanak a nemrégiben felgyújtott jegyiroda előtt, amelynek tulajdonosait hétfőn rasszista felvonulással akarták megfélemlíteni, de a környéken összegyűlt budapesti polgárok jelenlétükkel távozásra bírták a provokátorokat" - áll az SZDSZ által a cionista Hírszerzőhöz eljuttatott, hazug közleményben.
"Péntek délutánra egyebek mellett a Jobbik, a Magyar Gárda, a Magyarok Világszövetsége, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Lelkiismeret '88 és a Kuruc.info nevű szélsőjobboldali formációk jelentettek be demonstrációt a Jászai Mari térre" - írják.
"Szabadai Viktor levélben fordul a parlamenti pártok országos és budapesti elnökeihez, a Fővárosi Közgyűlés tagjaihoz, a budapesti parlamenti képviselőkhöz, az Országgyűlés Elnökéhez és a Köztársasági Elnökhöz, hogy a pénteki ellendemonstráción jelenlétükkel tegyenek hitet a magyar demokrácia közös alapértékei mellett" - zárul a szélsőséges SZDSZ közleménye, melyben tehát törvénytelen megmozdulásra invitálják a közszereplőket. Ez persze El-Qrótól még nem volt meglepő: ő keddi blogbejegyzésében köszönetet mondott a hétfői, szintúgy törvénytelenül tüntető "antifasisztáknak".
Ismét kettős mérce: szocionistákat nem oszlat az ÁVH
Tudomásul vette a rendőrség az Újlipótvárosba bejelentett pénteki demonstrációkat, és nagy erőkkel készül azok biztosítására - értesült a HavariaPress. A Budapesti Terror-főkapitányság tájékoztatása szerint három magánszemélytől - köztük Polgár Tamástól - érkezett bejelentés demonstrációról péntek délutánra a XIII. kerületi Hollán Ernő utca környékére. A rendőrség részéről lefolytatták az egyeztető tárgyalásokat, majd miután azt állapították meg: a törvényben meghatározott tiltó okok egyike sem áll fenn, tudomásul vették a bejelentéseket.
Csakhogy a gyülekezési jogról szóló törvény közismert rendelkezése szerint "A közterületen tartandó rendezvény szervezését a rendezvény helye szerint illetékes rendőrkapitányságnak, Budapesten a Budapesti Rendőrfőkapitányságnak (a továbbiakban: rendőrség) legalább három nappal a rendezvény megtartásának tervezett időpontját megelőzően kell bejelenteni." Tehát mellesleg nem 72 óra, hanem 3 nap, s így értelmezi a rendőrség is mindig: éjfélig kell megérkezzen a bejelentés (akár faxon). A BRFK Közbiztonsági Szervek Titkársági és Koordinációs Osztály Rendezvény Csoport elmondása szerint Polgár Tamástól kedden 23:58-kor kaptak bejelentést, a többiektől szerdán. Tehát utóbbiak nem érvényesek - de ezt már csak mi tesszük hozzá, a BRFK ugyanis kegyet gyakorolt, s önkényesen tilt-tűr-támogat... Ha még valaki nem vette volna észre: vége a jogállamiságnak.