Korda, Tasnádi és Sanyi az antiszemitizmus ellen

Ez a képanyag is bizonyítja, hogy az MSZMP kádere, az MSZP alelnöke és a Fidesz mai tagja, a HírTv egyik tulajdonosa tiszta múltú és jelenű figura. Csak megáltalkodott fasisztáknak juthat eszébe egy ilyen derék embert bántani. Hogy a Fidesz tele van volt komcsikkal, besúgókkal, libikkel? Nem baj birka, szavazz megint rájuk.
Olvasó: Tisztelt Kuruc.info! Az alábbi linken megtalálható a "vérmagyar" Tasnádi maffiózó Péter honlapja, úgy látszik, két gyilok és zsarolás között még html oldalt is szerkesztget.
http://www.tasnadipeter.com
Erős idegzetűek beleolvashatnak az IQ vitéz ömlengéseibe, és álszent idézgetéseibe. Érdemes a fotóalbumot is megnézni, hogy milyen "5 diplomás atomfizikusok" "dolgoznak" köreiben.
A fájlban küldöm a kedvenc képeimet, a Csintalan-rajongóknak egy jókora pofon, de a többi sem kutya. A fotókat elnézegetve jól látszik a hatalom összefonódása a maffiával. Jókivánságokat ide lehet küldeni, a regisztráció után.
Üdv.: zöldfülű
u.i.: A zene valami förtelem, aki nem akar maradandó károsodást, az a bal felső sarokban ki tudja kapcsolni.
Olvasó: Tökéletesen egyetértek azzal a mondattal, mely szerint csak a "megátalkodott fasisztáknak juthat eszébe egy ilyen derék embert bántani".

Ehhez csak annyit tennék szerény ismereteim alapján hozzá, hogy Benito Mussolini alatt nem is működött a Cosa Nostra.

K.L.

Baloldalt Rogán cimbije, Schmuck elvtárs

A "császár" és Attila sem találta szagosnak - talán a pénzét?

Tasnádi és szeretetszolgálata
Frissítés 2010.04.08:
Első képünkön a Korda és Tasnádi mögött álló, bajuszos, szemüveges alak, aki bal kezével átfogja Tasnádi vállát, nem más, mint Kőszegi Ferenc, a Mai Nap volt főszerkesztője.
Kőszegi Ferenc újságíró, (1957. december 16, Kiskunfélegyháza, Vakulya Lenke) a Mai Nap főszerkesztője a politikai rendőrségnek dolgozott 1980 és 1990 között. Udvardi Ernő rendőr főhadnagy szervezte be 1980. április 22-én „Kocsis Lajos” fedőnéven a BM. III/III-as Csoportfőnökség 4-a osztályának hálózatába, ahol a radikális ellenzék felderítése és elhárítása volt a feladata. A hazafias alapon vállalt együttműködése sikeres volt, ügynökből titkos megbízottá minősítették át. 1983. június 30-án „Kocsis”-t átvette a III/III-2-a osztály, amely a felsőfokú oktatási intézmények belső elhárítását végezte. Leggyakrabban a Kedves és a Déryné Espressóban találkozott kapcsolattartó tisztjével, Udvardi főhadnaggyal, de a formálódó ellenzék vezetőiről adott értékes jelentései eljutottak Horváth József vezérőrnagyhoz és Harangozó Szilveszter altábornagyhoz is. (Az utóbbi közvetlenül Aczél Györgynek referált.) 1990. január 3-ig foglalkoztatta a BM III. Állambiztonsági Főcsoportfőnöksége.
Érdekes módon ezután praktikusan gyümölcsöző kapcsolatokat épített ki a FIDESZ néhány vezetőjével, így Kövér Lászlóval is. Legutolsó információink szerint a Magyar Élelmiszer és Táplálkozástudományi Kutató Zrt. kommunikációs igazgatója volt. Ezen kívül a fideszes vezetésű Pest megye súlyponti kórháza, a kistarcsai Flór Ferenc Kórház főigazgatójának kommunikációs tanácsadója. Minden bizonnyal nem szakadt meg barátsága Tasnádival, Csintalannal és Kordával sem. Csak a gazda változott.