Egy Mississippi állambeli nőt azzal vádolnak, hogy megsütötte hároméves gyerekét. Tettét senki, sem a testvére, sem a szomszédai nem értik. A gyilkosság körülményeit még vizsgálják.

A családtagok és a szomszédok sem értik, hogyan történhetett meg, hogy Terrie A. Robinson, akit jó anyának ismertek, ilyen borzalmas tettet hajtson végre. A mississippi nőt azzal vádolják, hogy meggyilkolta hároméves gyermekét, akit a sütőben találták meg megégve. Azt még vizsgálják, hogy a gyereket élve sütötte-e meg, vagy halott volt már akkor.
A Greenville-i rendőrfőnök elmondta, hogy a kisgyerek teste még meleg volt, amikor megtalálták az elektromos sütőben. A gyerek fején sérüléseket találtak, amelyek azonban korábban is keletkezhettek.
- Nagyon szomorú pillanat ez számomra. Annyi mindent láttam már életemben, de ezt a kegyetlen gyilkosságot és a látványt hosszú évekig nem tudom majd elfelejteni – mondta a rendőr, aki bejelentésre ment ki a nő lakására, de részleteket a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árult el.
Terrie Robinson ikertestvére Sherrie Robinson nem érez haragot.
- Nem szabad elítélnünk, mielőtt minden részlet világossá válik – nyilatkozta a WXVT-TV-nek. Nagyszerű anya volt, és jó ember. Nem tudjuk, mi történhetett – mondta a testvér.
(BorsExtra)