Alig kapott szárnyra a hír, hogy a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetője lőtte fejbe a főnyomozót Bőnyben, a fideszes sajtó (beleértve az ún. közmédiát) rögtön elkezdett arról cikkezni, hogy a szervezetnek milyen komoly kapcsolatai vannak a Jobbikkal. Ezzel párhuzamosan pedig a KDNP elkezdte hozzászoktatni a közvéleményt ahhoz, hogy most majd leszámolnak minden "szélsőségessel". (Friss: Kósa is "vizsgálná", kötődik-e az MNA a Jobbikhoz)
A Jobbik több közleményben is cáfolta a kapcsolatot, híroldaluk konkrét idézeteket is közölt az MNA-tól arra vonatkozóan, hogy nem kérnek a "puhány, kiskutyás jobbközép szerveződésből", így mi a saját portánkat vesszük szemügyre.
Merthogy tegnaptól már minket is próbálnak belekeverni az ügybe, s így feltenni az MNA-s ürüggyel levadászandó szélsőségesek listájára. Egy ilyen térképen egy bizonyos Athéna Intézet rangsorolása szerint már eddig is az MNA szomszédságában szerepeltünk, ráadásul hasonló kockázati besorolással, az ötlet tehát nem új, csak a társításra irányuló kísérlet:
Zoom
Na de hogy kerültünk ennél konkrétabb kapcsolatba az MNA-val? Mint tudjuk, a fideszes sajtó csodákra képes...
Zoom
Zoom
Egyelőre "csak" ennyivel találkoztunk, de mielőtt a többiek is a szakmaiság szégyenfalára kerülnének, segítünk nekik, mert úgy látjuk, még arra is képtelenek, hogy használják a keresőnket.
Az MNA-val ugyanis ritkán foglalkoztunk, de amikor mégis szóba kerültek, akkor sem olyan szövegkörnyezetben történt, mint ahogy a Fidesz a Habony Művek oldalain, ellenkezőleg. Publikálásról pedig, amit egészen konkrétan állítanak, szó sem volt. A lent látható cikkek címei alapján pedig az is nyilvánvaló - még egy fideszes bértollnok számára is -, hogy nem is lehetett.
Nos, kezdődhet az időutazás, megjelenítünk minden egyes találatot, azokat is, ahol csak említik őket. Ami róluk, vagy róluk is szól, annak az évszámát kiemeljük, hogy még könnyebb legyen.
A fideszes sajtó szellemi színvonalát tekintve újra fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet arra, hogy ami meg is jelent nálunk a Trianon emlegetését fölöslegesnek tartó MNA-ról, az szinte mind bírálatot vagy címadás révén történő elmarasztalást tartalmaz. Hogy még egyértelműbb legyen, ezeket (-) jellel jelöljük a cím végén. Csak az ő kedvükért.
- 2010 (csak említés): A Becsület napja
Ennyi. Ha netán valamelyik Fidesz-firkász talált nálunk bármi mást, netán még "publikációt" is, jelezze bátran, és készséggel frissítjük a listát. De ha nem, akkor jó lenne végre befejezni a hazudozást. A saját hitelességük érdekében - tennénk hozzá, de ez a vonatkozás esetükben már régóta tárgytalan...
Frissítés: sajnos meg kell állapítanunk: a fideszes firkászok még annál is idiótábbak, mint amilyennek gondoltuk őket.
A fenti gyűjtésünk tegnap, 27-én 13:22-kor jelent meg. Az Origó 24 órával később, ma, 28-án 12:58-kor újabb "leleplező" anyagot jelentetett meg az MNA és a Jobbik, illetve portálunk "kapcsolatáról".
Hol máshol gyűjt anyagot egy valamirevaló újságíró egy ilyen témához, ha nem maguknak a "szélsőségeseknek" az oldalain? Tehát ugye ha az MNA és a Kuruc.info kapcsolatáról írnak, akkor nyilván a Kuruc.infón, elvégre itt "publikáltak".
Nos, mi lett a fenti "felhasználóbarát", szájbarágós anyagunk eredménye? Szóról szóra leközölték még egyszer ugyanazt (ld. feljebb), annyi eltéréssel, hogy egy fényképpel "színesítették", és az egyik mondatot jól kiemelték, amolyan 444-esen, ahogy a hülyegyerekeknek szokás, hogy biztosan megértsék.
Jó lenne tudni, mennyit kapnak az ilyen színvonalú munkáért, de attól tartunk, sokat, nagyon sokat. Az már csak hab a tortán, hogy azt is az Ön adójából lopják nekik.
Zoom