Zoom
Zoom
2015-2018: keresztény; 2019-2022: az iszlám felé hajló keresztény; 2023: át akar térni az iszlámra; 2024: muzulmán, dicsértessék Allah
Mivel a nők úgy viszonyulnak a spiritualitáshoz, mint az OnlyFans az anatómiához, ez a több éves regresszió nem magára az iszlámra vonatkozik, hanem a lány szexuális vonzalmára a bunyulok (a négerek és arabok egyik gúnyneve – H. T.) iránt.
Emna egy nagyon dühös bikát akart, aki minden negyedik napon megcsalja.
És persze Allah ügyel rá, hogy a hívőket az érdemeik szerint jutalmazza.
Zoom
RavTweetou: Az arabját akarja!!! Emna: Már megkaptam, házasok vagyunk
Ezt a beszélgetést már hárommillióan olvasták a Twitteren, ami azt bizonyítja, hogy a téma szenvedélyes érdeklődést vált ki.
Egyes jobbos retardáltak nem tehetnek róla, de nem értenek semmit a fehér nők pszichoszexuális működéséből, amikor ennek a szukának az agykérgéhez szólnak.
Más szóval, érvelni próbálnak.
Az egyikük például így: „Ne felejtsd el elrejteni a hajadat, tudod, muszlim vagy, tudod, ez az a vallás, amelyik utolsónak teszi a nőket, amelyikben szó szerint megfosztanak minden jogodtól, amelyikben a férfinak joga van a poligámiához, milyen szép vallás.”
Ezek valóban azt gondolják, hogy bétahím feminista érvekkel észhez téríthetik.
Fájdalmas a szemnek.
Ezek a fickók azokra emlékeztetnek, akik úgy próbálnak nőzni egy bulin, hogy politikáról beszélnek egy nőnek 15 perc múlva.
A balek, aki ezekkel a feminista érvekkel operál, csak megerősíti ennek a lotyónak a meggyőződését arról, hogy az iszlám az uralkodó férfiak vallása (tehát a jövőé, mert a nő jövője a férfijára korlátozódik).
Ami egyébként 2024-ben szociológiailag igaz Franciaországban.
Nyilvánvalóan nem Bergoglio multirassziális egyháza sugározza a fehér férfiasságot az eunuchkórusaival.
Adolf Hitler és a horogkeresztesek az egyedüliek, akik elég erőt sugároznak ahhoz, hogy félelmet keltsenek a fehér faj belső és külső ellenségeiben.
És a nők pontosan afelé mennek, ami erőt és félelmet inspirál. Ez az ő mélypszichológiájuk.
Zoom
Azt hiszem, biztosabb az, ha félnek tőlem, mint ha szeretnek.
(Machiavelli)
Ha pszichológiai hadviselésbe kellene kezdenem az ilyen típusú nőstények ellen a Twitteren, teljesen másképp csinálnám.
Azt mondanám, hogy egy ukrajnai náci bandához tartozom, és hogy ez a banda úgy döntött, hogy visszateszi őket a rasszizmus egyenes útjára, és a kérdéses lotyónak is egy ukrán katonák számára létesített tábori bordélyban a helye, hogy szaporítsa az ország gyermekállományát. Mindezt néhány fotóval csuklyás srácokról AK 47-esekkel és halálfejekkel a Twitter-fiókján.
Zoom
A terror totális lenne, mert hihető lenne.
A lotyó eltűnne a Twitterről, mert évekig ébrenléti rémálomban élne.
Újra szexuális zsákmánnyá válni, amelyért a fehér harcosok megküzdenek, ez az egyetlen dolog, ami megszüntetheti a megvetést, amelyet a fehér nők éreznek a liberális demokráciák jelenlegi fehér bétahímjei iránt.
Értitek a koncepciót?
Azt hiszem, hogy értitek a koncepciót.
(Démocratie participative nyomán, ford. H. T.)