"Fejem rothadó bőrdarabra hasonlít" - írta egyik "versében" a pocokpofájú
Eddig csak a zsidóbérencsége volt köztudott L. Simon Lászlónak, aki legutóbb azért bírságoltatta meg Novák Elődöt a lehetséges legnagyobb összegre, mert Bánó Andrást cionista ATV-s műsorvezetőnek nevezte. A zsidók fizetsége nem is maradt el: aznap - egy év után ismét - behívták a szektATV-be.
"Szétbaszott zsidó kurvák seggéről készítettünk gipszlenyomatokat" - ez és hasonlóak állnak L. Simon László közpénzből kiadott verseskötetében, ami után kissé fura, hogy ő oktatja ki stílusból a Jobbik alelnökét. Portálunk korábbi közlése nyomán kérte a SzektATV élő adásában Kálmán Olga egy éve a pocokfejű "költőt", hogy olvassa fel az elé dugott versrészleteit; emlékezetes beégése során zavarában felajánlotta, hogy Olgáról is ír egy verset. Most azonban kiderült, ezzel még adós.
Meghívásának apropóját most állítólag blogbejegyzése szolgálta, melyben Novák Előd, a Jobbik és portálunk stílusa ügyében emel szót - épp ő... (A tévéreklám és a fizetett Facebook-hirdetés ellenére több mint egy nap múltán is még csak 11 komment van a jegyzete alatt.) Arról szemérmesen hallgatott Kálmán Olga is, hogy kirohanásának és bírságoltatásának oka egy kicsinyes bosszú, miután Novák Előd és Vona Gábor panasza alapján épp tegnap állapította meg még a fideszes többség is, hogy törvénysértően elnökli a kulturális bizottságot. Ez persze nem volt téma az adásban, csak hogy miért indokolt a "kirekesztők" kirekesztése. L. Simont ismét zavarba ejtette néhányszor a nála jóval magasabb IQ-jú Kálmán Olga, így többek közt úgy elszólta magát, hogy kiderült: valójában neki is csömöre lehet Alföldi Roberta buzipropagandájából, így a korábbi rajongása sem lehetett őszinte, egyszerű buzibérencségről van szó tehát.
(Kuruc.info)