"Brutális lelki és fizikai fájdalmak gyötrik azt a fiút, akinek autójával karambolozott a Jóban Rosszban színésznője. Sallai Nóra balesete Kevint és családját is megviselte."
Ezekkel a mondatokkal sajnáltatja a Bors a száguldozó cigánybűnözők közül az autó tulajdonosát, aki az anyósülésen ült. A cigánycsaládot az erdélyi Ozsdoláról ette át a fene az Anyaországba, hogy "mezőgazdasági munkákat vállaljanak".
Kevin nagynénje, Erzsébet úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy "Kevin krumplit, káposztát és salátát szedett, amíg tartott a szezon. Becsületesen megdolgozott a pénzéért, ő egyáltalán nem egy szélhámos, semmirekellő gyerek" (biztos a BMW-t is ebből a pénzből vette - a szerk.).
Még a végén kiderül, hogy a cigánybűnözőket kellene sajnálnunk...A "nagynéni szerint" Kevinnek fájdalmai vannak és nem tud járni, de "nagyon sajnálja" a történteket (mintha csak arról lenne szó, hogy véletlenül rálépett valaki lábára - a szerk.).
Kevinke állítólag most "fél", mert – teljesen jogosan – "durva fenyegetéseket kap" az interneten. "Az interneten bárki elolvashatja, hogy a kommentelők miket írnak a fiúknak címezve" – panaszkodik a cigánybűnöző "nénikéje".
Zoom
A rendkívül "bizalomgerjesztő" Erzsébet, aki gyilkos rokonait mosdatja (fotó: Kovács Dávid/Bors)
Ezt követően tovább folytatódik a cigány mosdatása. "Nagyon aranyos kisfiú volt. Sokat játszott a lányommal, az unokatestvérével. Az egész rokonság nagyon jóban van egymással" – folytatta a "nagynéni, aki hozzátette azt is, hogy "baleset bárkivel történhet".
Unokatestvére szerint pedig "Kevin nem olyan volt, mint sok, más gyerek. Vele soha nem volt probléma."
A balestet okozó két cigány természetesen rokonok, így Rikárdó mosdatása sem maradhatott el. A "nagynéni" szerint "nagyon rossz helyzetbe kerültek a fiúk", a BMW sofőrjének, Rikárdónak pedig feleségfe és gyereke van, akiket el kell tartani, "egy börtönbüntetés pedig az egész életét tönkretenné".
Zoom
Sajnos nem eléggé. Hasonló esetekben érthetetlenül enyhe a büntető törvénykönyv, egytől öt évig tartó szabadságvesztéssel is megúszhatják a cigányállatok.
Persze a liberális médiától nem is várunk mást, minthogy azokat mosdassa, akik országunkon élősködnek és magyarokat gyilkolnak.
(Bors nyomán Kuruc.info)