Bezár!
2021. január 26., kedd, Vanda, Balambér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:01 Kutyák költöztek a Fehér Házba22:44 Törökországben sem fog éhezni a "német válogatott"22:21 A halmozódások fűtik az egyébként csökkenő hazai lottóforgalmat22:10 Történelmi feladatgyűjtemény kínai középfokú iskolák 3. évfolyamának a 2126-27. tanévben21:30 Már nincs jelentősége: Trump-ellenes korrupciós pereket állított le az amerikai legfelsőbb bíróság 21:19 Az olasz kormányfő kedden benyújtja a lemondását20:44 Matthäus: senki sem ismeri úgy a Herthát, mint a magyar edző20:24 "Halál az Egyesült Államokra, halál Izraelre!" - Trump által terroristává nyilvánított húszik tízezrei tüntettek Jemenben20:09 Párhuzamos valóságban él Jákob, de annyi igaz, hogy október 23-án egy színpadon csápol majd a balos idollal19:24 Nagy veszteséggel zártak az európai tőzsdék19:03 Görögország francia harci repülőgépeket vásárol18:30 Református püspök lett Balog Zoltán exminiszterből18:09 Katolikus papot lőttek agyon a Fülöp-szigeteken18:03 Koronavírusos a mexikói elnök, de jól van17:52 Szakít a pártpolitikával, csak állatvédelemmel foglalkozna Fülöp Erik
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Demszky Gábor és az autó gramm

Reklám

A választás napján sok furcsa esemény történt. Volt, ahol jobbikos pólóban megjelent honfitársunknak „véletlenül” olyan szavazólapot adtak, amelyre nem került pecsét, volt, ahol a visszalépett jelölt neve helyett más jelölt nevét húzták ki a szavazólapról, s volt olyan szavazókör, ahol még a késő esti órákban is több százan várakoztak, hogy leadhassák a voksukat. A Bocskai úti szavazókör előtt felbukkant a már rég megszűnt zsidópárt egyik ősbölénye, Demszky Gábor is. Derűs élmény lehetett azoknak, akik élőben, testközelből látták őt.
Zoom
Régebbi felvételek is bizonyítják, hogy a két évtizedig Budapest élén álló zsidó mentális állapota igencsak aggasztó. Demszky vasárnap délután úgy döntött, egyik barátjával ellátogat a Bocskai útra, hogy vizet és valamilyen propaganda újságot osztogasson a szavazásra várakozók között. Ebbéli ügyködéséről két kormánypárti médium is rövid felvételt készített. Az Echo TV felvételén a kérdező is, Demszky is igen harcias, s jól látható, hogy az egykori főpolgármester nekimegy a kamerának. Aztán felbukkan Demszky haverja, s miközben kosarát lengeti a kamera felé, liberális zsargonban egy bizonyos testrészbe küldi el a tévé munkatársait.
A riporter szájából elhangzik a kérdés: „Ön kicsoda?” Elárulom. A kosarat lengető potrohos, batyus ember Szilágyi Sándor, az egykori „demokratikus ellenzék” neves tagja, a néhai, Beszélő című héber szamizdat egyik szerkesztője. Viselkedése és fizimiskája alapján úgy sejtem, ő is bolygó, bolond zsidó.
A másik felvételt a PestiSrácok című kormánybulvár portál készítette (az állami pénzekkel alaposan kitömött PestiSrácok lapigazgatója az egykori útinfós Stefka István, a fideszessé vedlett írástudatlan bolsevik firkászok doyenje, főszerkesztője pedig az alkoholista Huth Gergely). Ebből a felvételből megtudjuk, hogy Demszky nemcsak vizet osztogatott, hanem valamilyen szamizdatot is, ezt éppen a már említett batyus ember árulja el azzal a toldalékkal, hogy amit Demszky osztogat, az csak jó lehet.
Adva van tehát két olyan felvétel, amelyen Demszky akciózik.
Aztán Demszky hazament, és Facebook-oldalán megírta találkozását az Echo TV-vel. Ebben a történetben ez az igazán fontos mozzanat. Demszky bejegyzését másoltam, s most közzéteszem
Zoom
Azzal most nem foglalkozom, mennyire hitelesen mondja el Demszky a történetet, ezt az olvasó maga is eldöntheti. Számomra Demszky mellékelt bejegyzésének két eleme az érdekes.
Demszky azt írja: „kevesen reagáltak pozitívan megjelenésünkre, amit nem tudtam mire vélni”. Én bizony tudom mire vélni. Ilyen ronda zsidóra én sem tudnék pozitívan reagálni, megértem tehát a szavazásra várakozók tartózkodó viselkedését. A másik, fontosabb eleme a bejegyzésnek egy olyan grammatikai egység, amilyennel korábban még nem találkoztam. Azt írja Demszky, hogy „voltak akik autó grammot is kértek”. A „voltak” után hiányzik a vessző, de ez a kisebbik baj. Mi az, hogy „autó gramm”? Autó – négykerekű jármű. Gramm – ez pedig mértékegység. Ezt adott Demszky azoknak, akik kértek belőle. A szavazásra várók tehát nem autogramot (Demszky Gábornak mondom: saját kezű aláírást) kaptak, hanem Demszky-féle „autó grammot”.
Ez a degenerált zsidó húsz éven át vezette Magyarország fővárosát. Az ezredfordulón rövid ideig ő volt az eszdéesz elnöke, akkor hirdette meg fennhangon, hogy ő fogja majd leváltani Orbán Viktort. Erre a kísérletre nem volt lehetősége, mert fél év múltán kipenderült a pártelnöki székből. Demszky ma vérig sértett ember, nehezen dolgozta fel, hogy politikai karrierjének és az egykor erős zsidópártnak már régen vége, fokhagymaszagú liberalizmusuknak a Kárpát-medencében befellegzett.
Demszky idézett bejegyzéséhez több hozzászólás érkezett, természetesen többnyire fajtársaktól, de senki nem tette szóvá az „autó grammot”.
Zoom
Demszky is csak azért aggódott, hogy az Echo TV a felvételt meg fogja vágni. Aggodalma fölöslegesnek bizonyult. A rövid felvétel egyetlen snitt, vágatlanul nézhetjük Demszkyt és a másik, batyus rondaságot. Nincs mit metélni ezen a felvételen.
Ha már Demszky Facebook-oldalán jártam, megnéztem egy-két korábbi bejegyzését is. Megtudtam például, hogy ő is kampányolt. Méghozzá az LMP egyik jelöltje mellett.
Zoom
Ez a hír meghökkentett, hiszen az LMP mindig a függetlenségét hangoztatta, jobbikos körökből pedig elhangzott, hogy sikeres választási szereplés után az LMP-vel elképzelhető az együttműködés. Most megtudtam, hogy Demszky néhány elv- és bizonyára fajtársával Szekszárdon kampányolt Hadházy Ákos, az LMP azóta már lemondott társelnöke mellett, akinek „közédekű agyatgyűjtéseit” nagyra tartja.
„Autó gramm” és „agyatgyűjtés”, Hadházy Ákos és Demszky. Nem véletlen talán, hogy a baloldal visszalépése ellenére az esélyesnek kikiáltott Hadházy nagy vereséget szenvedett Szekszárdon. Pedig, ahogy a kosaras-batyus ember mondta a felvételen, amit Demszky osztogat, az csak jó lehet. Ez a tézis már Judapesten sem érvényes, pláne nem Szekszárdon, amely színtiszta magyar város.
B. - Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready