2018. július 16., hétfő, Valter napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:48 Kentuckyi szenátor: időpocsékolás az orosz beavatkozással foglalkozni, az Egyesült Államok ugyanezt csinálja22:14 Ez nem az Erdei Sándorok napja volt21:34 Bánja a kánya, egymillió mellé elfér: Németország átvesz 50 menedékkérőt az olasz kikötőkből kitiltott migránstaxiról21:10 "Ez nem is csúcstalálkozó lesz" - lehet, hogy mégsem Putyinnal lesz a legkönnyebb dolga Trumpnak20:45 Feminista felforgatók futottak be a pályára a futball-vb döntőjén20:16 Magyarország tiszteletéről biztosította Olaszország új kormányát Orbán Viktor 19:30 Az afrikai csapat nyerte a focivébé döntőjét19:15 A kitoloncolandók felét nem is találják a német hatóságok - a többivel nem száll fel a repülő, nem veszik őrizetbe stb.18:23 A Bastille helyett egymást ostromolta két rendőrmotoros Macron orra előtt18:00 Már a pamplonai bikák sem a régiek: idén csak 28 ember sérült meg a hagyományos bátorságpróbán17:35 A munkanap végén robbantott egy öngyilkos merénylő Kabulban17:14 Bild am Sonntag: Trump és Putyin egymásra találása nagyon veszélyes lehet Európa számára - a német külügyér óva int16:46 Ahol a telefon okosabb: üzenetküldőn keresztül terjesztett álhíreken felbuzdulva lincselik meg az embereket Indiában16:11 Három embert szúrt meg a kocsma előtt egy bácsbokodi férfi15:48 2002. december elsején is jól jött volna: tűz ütött ki a Kempinskiben
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Rendőrbűnözés ::

Pintér szerint Gergényi 2006-os ámokfutása nem volt törvénytelen - a régi országra ébredtünk

Alig írtuk meg gyorselemzésünket a hamarosan felálló második Orbán-kormányról - amelyben megállapítottuk, hogy az új belügyér, Pintér Sándor biztosan a leggyengébb láncszemek közé fog tartozni - a bajszos rendteremtő máris tett róla, hogy kellőképp felborzolja a kedélyeket, noha az elmúlt négy év igazságtalanságai miatt már így is általános felháborodottság volt jellemző a magyar állampolgárokra.

Pintér szerint törvényesen verték véresre őket
Pintér egy újságíró által felvetett kérdésre azt válaszolta, hogy nem tudja még, hozzácsapják-e tárcájához a titkosszolgálatokat vagy sem. Ami azért is fura, mert korábban még azt nyilatkozta: csak akkor vállalja el ismét a belügyi tárcát, ha megkaphatja mellé a nemzetbiztonsággal foglalkozó szakszolgálatokat is.
Nos, hivatalos döntés még nincs – vagy csak mi, mezei adófizetők nem tudunk róla –, de Pintér tett arról, hogy Fidesz győzelmének örvendő jobboldaliak arcára ráfagyjon a mosoly. Egy másik kérdésre ugyanis kifejtette: véleménye szerint Gergényi törvényesen járt el a 2006. októberi tömegoszlatás levezénylésekor - azaz jogos volt a szemek kilövése, a több ezer polgár megalázása és bántalmazása, a nemzeti ünnepünk sárba tiprása, a viperák alkalmazása, sorolhatnánk reggelig, de nem tesszük. Minek? Olvasóink is tisztában vannak a tényekkel, no meg Pintér is, hisz üzlettársa nem más, mint az általa most megvédett egykori BRFK-vezér Gergényi.
Az oligarchák rendszere ellen felszólaló Orbán, a leendő kormányfő igazán körülnézhetne saját portáján is, ha már azt ígérte nekünk: egy új országban fogunk majd ébredni. Nos, eltelt már egy pár hét, felébredtünk, de ez még mindig ugyanaz az ország. Még mindig az, hisz itt egy vérengző rendőrbűnözőnek az üzlettársa lehet a belügyminiszter. Ráadásul a leendő miniszterelnök azzal indokolta kinevezését, hogy Don Alexnek már kellő „tapasztalata van”. Ennyi volt a szokatlanul szűk magyarázat.

Jogszerűen lőtték ki a szemét
Pintér igyekezett magát minél jobban fényezni a sajtósok előtt, idézem: „szeretném mihamarabb azt éreztetni, különösen a kistelepüléseken, kisfalvakban az állampolgárokkal azt, hogy megjöttünk, rend és közbiztonság lesz az ország minden egyes területén”. Nos, mi pedig szeretnénk, ha az igazságot is megérezhetnénk. Gergényi felelősségre vonása nélkül nem képzelhető el közrend ebben az országban.
Apropó: Révész Máriusz mit szól ehhez? Pártja által belügyérnek kinevezett fickó szerint törvényesen verték szét a koponyáját. És a KDNP, aki anno még nyilatkozatban tiltakozott Gergényi kitüntetése ellen?
 És mi lesz a következő? Gyurcsány törvényesen hazudott újraválasztása érdekében, Hagyó pedig jogszerűen tömte tele Nokiás–dobozait milliárdokkal? És törvényszerűvé válik majd az is, hogy újságírók autójába drogot csempésszenek?
Egy biztos: Pintér kinevezésével Orbán szelet vetett. Márpedig van olyan törvényszerűség, ami a Gergényiénél is erősebb.
Aki szelet vet, az vihart arat.
Florian Geyer - Kuruc.info
(Hír24, Index nyomán)
A hitetlenkedő fideszeseknek:

Eredeti cikk: Hat és fél százalékig nőhet az idei hiány - Index, 2010. május 3.
 Kapcsolódó anyagok - Gergényi bűnlajstroma:

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready