Egy "dühös apa" gyilkolt szerda hajnalban Békásmegyeren - közölte az RTL Klub. Úgy tudják, a gyilkos lánya összeköltözött egy fiúval, akinek az édesanyja befogadta a párt. Ő volt az áldozat.
Az óvónőként dolgozó asszonyra a férfi azonnal rálőtt, amint kilépett az utcára. Esélye sem volt, hogy túlélje.
"Apám büntetése"

A férfi azt mondta, személyes sérelem miatt ölt. A Bors és a Blikk is azt írja, a férfi másfél év után sem tudta feldolgozni felesége halálát, attól tartott, lányát is elveszíti, ha családot alapít.
"Ez apám büntetése" - ezt mondta mindkét lapnak a gyilkos lánya. Szerinte a férfi nem akarta, hogy a párjával éljen.
A megölt asszony férje összetörten annyit mondott, leendő menye iránt nincs benne harag. "Ezen a szegény kislányon most mindenkinél nagyobb teher van."
(24.hu)
Zoom
Korábban írtuk: "Bódult" állapotban volt a békásmegyeri óvónő gyilkosa
Azért is kaphatták el viszonylag gyorsan a békásmegyeri nő meggyilkolásával gyanúsított férfit, mert egy biztonsági kamera minden mozdulatát rögzítette, értesült a Blikk.
A férfi fél hat után nem sokkal lőtt rá az 56 éves nőre, a rendőrség 7 óra 25 perckor fogta el a 67 éves "L." József budapesti lakost, aki a rendőrök beszámolója szerint bódult volt.
A lap arra következtet, hogy a férfi ismerhette az áldozatát, mert pontosan tudta, mikor indul el munkából. A Bors úgy tudja, hogy "L." József a sarkon várta, majd közelről adta le a lövéseket, ezután menekült el a helyszínről, információik szerint magával is végezni akart.
Az áldozat a férjével, fiukkal és annak barátnőjével élt együtt a békásmegyeri házban, ahova nemrég költöztek be.
A gyilkosság szerda hajnalban történt, 5 óra 37 perckor jelentették a rendőrségen, hogy Budapest III. kerületében, a békásmegyeri Virág utcában lövéseket hallottak, és egy nő fekszik a földön.
(Index nyomán)