Jakab Péter Jobbik-elnök kiszivárgott hangfelvétele szerint „piszok nehéz volt azokkal leülni egy asztalhoz tárgyalni, akik ellen egyébként létrejöttünk. Mert a Jobbik tolvajok ellen jött létre, valljuk be." Most, hogy a köpönyegforgató párt Újbudán is a DK ejtőernyős jelöltjét támogatja a Momentum alelnöke és helyi alpolgármesterével szemben is, azt jelzi, hogy a „21. századi politikaként” hirdetett árulás keretében inkább az ex-kommunista, kormányon már leszerepelt őskövülettel köt alkut a Jobbik, pedig akár a választókra is bízhatná a döntést, Gyurcsány pártjának immár nyílt támogatása helyett - írja közleményében Novák Előd, a Mi Hazánk újbudai országgyűlési képviselőjelöltje, alább a folytatás.
Zoom
Gy. Németh annak idején Demszkyvel - Jakab kétségkívül beállna utóbbi mögé is némi apróért (fotók: MTI)
A valaha nemzeti és antikommunista Jobbik első alapszervezetének, az újbudainak az alapítója voltam; az egykor nevében is jobboldali, a Jobboldali Ifjúsági Közösségből alakult párt Alapító nyilatkozata szerint a párt elsődleges feladata „a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítása a politikai hatalomból”. Ehhez képest a politikai prostitúció leggusztustalanabb perverzióit látjuk, amikor képesek Gyurcsánnyal is összefeküdni a hatalom minden áron való megszerzése érdekében.
Zoom
Forrás: Válasz Online
Gy. Németh Erzsébet kommunistaként kezdte politikai pályafutását, majd a kommunista utódpárt, az MSZP politikusa is volt. Másfél éve az önkormányzati választáson még a XVII. kerületben indult polgármesterjelöltként, majd miután ott elbukott, ejtőernyősként Újbudára dobnák súlyos csapásként, ahogy a szintén DK-s Czeglédy Csaba is idegenlégiósként küzd meg a pénzéért: az adócsalás és magánokirat-hamisítás már 2010 előtt is jogerősen elítélt, szombathelyi politikusbűnöző Újbuda jogi képviselője lett, tízmilliókat tehet ezért a mellékállásáért zsebre, hiszen csak szavakban tiltakozott vállalhatatlan megbízatása ellen a Momentum, a Jobbik és az LMP, amikor előterjesztésemre szerződést bonthatott volna az önkormányzat, azt már nem támogatták. Ez egy konkrét, ékes példája annak, hogy a balliberális összefogásban hogyan érvényesülnek Gyurcsány politikusbűnözői, szó sincs tehát elszámoltatásról vagy új arcokról.
Zoom
A Mi Hazánk Mozgalom Újbudán már szerzett önkormányzati képviselői mandátumot, most az országgyűlési választáson is indulok itt harmadik utas jelöltként. Bár a Jobbik frakciója 2016-ban kizárt engem, mivel Simicska Lajos elszámoltatását szorgalmaztam, továbbra is vallom: az államtól lopott vagyonnak nem egy pártpénztárban van a helye, ilyen korrupt elvtelenség után a Jobbik nyilvánvalóan Mészáros Lőrinccel is kész lenne hasonló módon kiegyezni, viszont a Mi Hazánk az egyetlen párt, melynek nincs és nem is lesz oligarchája, ezért is indulhatott nemrég nyomozás egy általam tett feljelentés alapján korrupciós ügyben egy fideszes helyettes államtitkár ellen.
Zoom
Korábban írtuk: