Regisztrálnia kell magát a Fővárosi Bíróságon (FB) annak, aki részt akar venni a Magyar Gárda perének következő, május 19-i tárgyalásán, csak 63 fő mehet be - közölte az FB közleményben csütörtökön. A rezsimet kiszolgáló patkánybíróság elfelejtett arról tájékoztatni, hogy az épületben akár 200 fő befogadására alkalmas terem is van. A cionisták törvényellenesen ki akarják rekeszteni a magyar közönséget még az épületből is, noha a tárgyalás nyilvános.
A tárgyalóteremben 63 ülőhely áll majd rendelkezésre, a tárgyaláson való részvétel pedig a tárgyalóterem korlátozott befogadó képessége miatt mind a sajtó munkatársai, mind pedig az érdeklődők részére regisztrációhoz kötött.
Azon érdeklődőknek, akik a tárgyalóterembe regisztráció ellenére vagy annak hiányában nem jutnak be, a bíróságnak nem áll módjában biztosítani a tárgyalóterem előtti tartózkodást, kizárólag a bíróság épületén kívül várakozhatnak, melynek biztosítása a helyszínen lévő biztonsági szolgálat és rendőrség feladata lesz. Mellesleg az épületbe más indokot megnevezve bárki bemehet, így a tárgyalóteremig is eljuthat.
(MTI korrigálva)