Előbb azzal hülyítették az embereket, hogy gazdasági szabadságharcot folytatnak, és kipaterolták az IMF-et, majd, miután bejelentették a kapitulációt, hónapokig azt hazudták, hogy nem fogják lehívni a pénzt, csak "védőhálót" szeretnének, hogy "megnyugodjanak a piacok". Most pedig kiderül, hogy az "államadósság elleni harc" meghirdetői valószínűleg ugyanúgy fogják folytatni az ország eladósítását és a zsidó terrorszervezet pénzelését, mint általuk is sokat bírált elődeik.

"Vajon mikor szakad ránk az ég?"
A Fidesz 2010-ben a magyar történelem egyik legmélyebb és legösszetettebb válsága idején vette át a kormányzást – mondta szerdai londoni előadásában Kövér László. Az Országgyűlés elnöke, aki hivatalos látogatáson tartózkodik Nagy-Britanniában, a londoni magyar nagykövetség szervezésében tartott ismertetőt Magyarország helyzetéről a nagy-britanniai magyarság meghívott képviselőinek.
A politikus kijelentette: a válság Magyarországon „jó egy évvel korábban kezdődött, mint a világon bárhol”, és nem elsősorban gazdasági válságról, hanem egy ennél összetettebb, alapvetően morális válságról volt szó. Ennek egyik megnyilvánulási formája az volt, hogy a korrupció a legelemibb szinten is elfogadott, természetes jelenséggé vált, és ebből fakadó módon végül már az állam maga kezdett szétesni. (De ez most már nem így van - lehet kivenni a szavaiból; ezzel szemben tegnapi hír, hogy a régióban nálunk a legelterjedtebb a korrupció - a szerk.)
Az IMF/EU-tárgyalásokról az Országgyűlés elnöke azt mondta, hogy a megállapodás funkciója nem a hitel igénybevétele. „Bár nem zárom ki, hogy ez végül is így lesz” – tette hozzá, azonban szerinte egy olyan védőháló létrehozása a cél, amely biztonságot ad a befektetőknek, lehetővé téve, hogy az állam a piacról a jelenleginél sokkal kedvezőbb kondíciókkal jusson finanszírozáshoz.
(Kuruc.info - MTI)