Szebb jövőt mindenkinek!
Egy kicsit el kellene gondolkoznia az esztergált zsidóknak meg a romáknak, hogy milyen következményekkel járhat a Magyar Gárda feloszlatása.
A Gárda eddigi tevékenysége rendben van, de kevés. Nagyon kevés. A Gárda azért nem tud többet tenni a magyarság érdekében, mert teljesen törvényes keretek között mozog, ellenben a zsidókkal, illetve a romákkal és az egész felső vezetéssel.
Jobb lenne az államnak, ha létrejönne egy az IRA-hoz vagy az ETA-hoz hasonló szervezet, melynek a működését abszolút nem tudják felügyelni? Ők nem fogják megkérdezni, hogy szabad-e tüntetni vagy sem. Nem fogják előre bejelenteni. Ezzel szemben a Gárdának ha azt mondták, hogy nem mehet valahova (lásd Szeged), akkor nem ment.
Ne értsen félre senki, a Magyar Gárdát még véletlenül sem szeretném bármelyik terrorszervezethez hasonlítani. Tehát az ügyészségnek el kellene dönteni, hogy egy teljesen törvényes szervezet (Gárda) minden törvényes lehetőséget kihasználva próbálja a magyarok érdekeit védeni, vagy esetleg fennáll a veszélye az előbb leírtaknak.
Ha így folytatják, nagyon jó úton haladnak felé. Aztán az ügyészség eldöntheti, hogy ki a terrorista, illetve ki a szabadságharcos.
skynet