Ugye, sokan emlékszünk még arra, milyen elánnal bizonygatta a minap egy fajvédő, hogy tavaly és tavalyelőtt kimutathatóan csökkent a cigánybűnözés országos aránya? Nos, az erre adandó frappáns pofont most a BOON szolgáltatta:

"A bűn mutatószámai Miskolcon
Miskolc - A közfeladatot ellátó személy elleni erőszak 48,1 %-kal emelkedett 2006-hoz képest, van, ahol nincs nagy biztonságban a buszsofőr, a villamosvezető, a vasúti kalauz, a mentős, az egészségügyi dolgozó, a pedagógus.

Szervezett bűnözés nincs, gazdasági alig, ám a kisebb súlyúak tömegessége aggodalomra ad okot.
A Miskolci Rendőrkapitányság területe nemcsak Miskolc, hanem a vonzáskörzet 36 települése.
A megyében ismertté vált bűncselekmények 42 százalékát itt követik el. A kisebb súlyú (főleg vagyon elleni) bűncselekmények tömegessége aggasztó. A közfeladatot ellátó személy elleni erőszak 48,1 százalékkal emelkedett 2006-hoz képest, van, ahol nincs nagy biztonságban a buszsofőr, a villamosvezető, a vasúti kalauz, a mentős, az egészségügyi dolgozó, a pedagógus.
A betöréses lopások számában a jelentős emelkedést a hétvégiház-betörések adták, amely jelenség helyenként tragikus mértékű."

Kuruc.info: És ez csak Miskolc. Hány, de hány olyan cigányfertőzött település van még az országban, ahol még ennél is rosszabbak a viszonyok. Gadna, Cigányliszka stb...

Beérni látszik a cionkák vetése. A cigányterror megfékezhetetlen; a bekövetkező  polgárháború borítékolható. Hogy annak ki lesz a nyertese? Teljességben csak az, aki nevető harmadikként kimarad belőle. Kik is azok? Nos?