Frissítés (17:19):

1.) ahogy előző, kapcsolódó cikkünkben, megint ki kell mondanunk: a (deviáns)cigányság közveszélyes, ráadásul valami hihetetlenül elborult és emberi ésszel felfoghatatlanul sötét. Mi visz rá egy embert arra, hogy akarattal teleszemetelje, elfertőzze a település ivóvízkészletét? Ember egyáltalán az ilyen? Dehogy, ezek nem emberek. Amit, nem mellesleg, még a fideszesek is jól tudnak (lásd a kapcsolódó, a cigánybűnözőket szintén le-emberalattizó Bayer-cikket), de, láthatóan, nem kívánnak fellépni az ilyen, akár több (tíz)ezrek életét, egészségét veszélyeztető „csínytevések” ellen.

2.)
ahogy a fenti videón is hallható (1:20-nál), lopással és közérdekű üzem megzavarásával gyanúsítják a még csak véletlenül sem előzetesbe vágott cigányokat. Még ez utóbbinak is csak max. három év a büntetési tétele (mivel nem volt nagy anyagi károkozás – az emberéletek veszélyeztetésével nem foglalkozik a törvény...), ahogy az ITT, a második pontban is ellenőrizhető. Értsd: cigányainkat biztosan felmentik, mert nekik mindig automatikusan a legenyhébb büntetéseket szabják ki.

Hadd jöjjünk megint a külföldi példákkal. Tudják, hogy máshol (ill. nálunk is Kádár alatt - akkoriban még természetes volt az, hogy fegyveresek őriztek minden ilyen kiemelten sérülékeny objektumot) mit csinálnak az ivóvizet akarattal beszennyező emberekkel? Ott helyben lelövik. Nem véletlenül őrzik a normálisabb helyeken gépfegyveresek(!) az ivóvíz-tározókat. Ha meg valamiért nem sikerül elpatkoltatni az ilyen nyomorult, életre nem érdemes ork-söpredéket, akkor azt csinálják velük, mint a franciák (kapcsolódó, a szuper-keménységről beszámoló cikk ITT): terrorcselekmény miatt minimum 20-30 évnyi szigorított fegyházat osztanak ki nekik. Nálunk meg – fogadjunk, Kedves Olvasók! –  biztosan nem kapnak még letöltendőt sem. Az egész földkerekség legcivizáltabb, legiskolázottabb (v.ö. „mucsai parasztok”) országában, Finnországban egész környékek fognak össze, hogy leszámoljanak a cigányokkal (friss hír ITT) – mi meg engedjük, hogy a fejünkre nőjön ez a gyilkos, csak bajt és kárt okozó, az országot borítékoltan vagy romlásba, vagy polgárháborúba sodró söpredék.