Íme a zsidó jogász-médiasztár, Magyar György (képünkön) gavalléros ajánlata a nincstelenné lett devecserieknek:


(Nagyobb méretben itt.)
Sikerdíjért vállalja "Magyar" György irodája az iszapkatasztrófa áldozatainak jogi képviseletét. A díj összege a megítélt kártérítés 13 százaléka plusz áfa. Ha a szerződés idő előtt – a törvény szerint elkerülhetetlen siker bekövetkezte előtt – megszűnne, akkor "Magyar" utólag óránként ötvenezer forint plusz áfa munkadíjat számol fel. A megbízónak ezeken kívül "csak" az üggyel kapcsolatos egyéb költségeket (például szakértői díjak), illetve az illetéket (ez az igényelt kártérítés hat százaléka) kell megfizetnie. Jó hír viszont az iszapkatasztrófa áldozatainak, hogy a nagyvonalú iroda nem számítja fel külön a telefon vagy a postázás költségét. A megbízási díj azonban nem tartalmazza az ügyvédek Budapest közigazgatási területén kívül felmerülő útiköltségeit. A Magyar Hírlap felhívta Magyar Györgyöt, hogy a sikerdíjról érdeklődjenek, de a "sztárügyvéd" elhárította érdeklődésüket. "Ez az ügyfél és az iroda közötti bizalmi kérdés, ami az ügyvédi titoktartás körébe tartozik" – válaszolta a megkeresésre.
Két ajkai ügyvédi iroda, a Berecz Zsolt, illetve a Németh Ákos Pál nevével fémjelzett is adott ajánlatot a károsultaknak. "Klienseink jelezték, hogy akik Magyar György irodájának aláírtak, s meggondolták magukat, azoknak már felszámítottak ötvenezer forint óradíjat – mondta Berecz Zsolt ügyvéd. – Az ajkai irodákban az ügyfélnek nem kell előre fizetnie, hiszen a tulajdoni lapok tekintetében már megkaptuk a költségmentességet. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumnál szintén kezdeményeztük a költségmentességet és az illetékfeljegyzést. Ehhez az Országos Igazságszolgáltatási Tanács állásfoglalására is szükség lesz. Azt kértük, hogy azoknál a károsultaknál, akiknél megsemmisült a teljes ingatlanvagyon, biztosítsák az illetékmentességet a kártérítési perekben."
Az ajkai irodák sávos díjszabásban egyeztek meg 150 károsult családdal. Az ügyfeleknek előre nem kell fizetniük semmilyen költséget. Ötmillió forint kártérítésig a megítélt összeg nyolc százalékát, öt–tíz millió forint kártérítés esetén tíz százalékot, tíz–száz millió között 12 százalékot kell a károsultaknak utólag megfizetniük az ügyvédi irodáknak.

Gyerekgyilkosok, ávósok, pedofilok védelmezője
Magyar György 1973-ban szerzett jogászdiplomát. A Magyar Detektívszövetség tiszteletbeli elnöke, a Magyar Büntetőjogi Társaság tagja. Ő védte Ambrus Attilát, azaz a whiskys rablót (17 évet kapott). Védőbeszédében azt mondta, hogy ügyfele "önvédelemből lőtt a rendőrökre". A meggyilkolt Simon Tibor ügyében ő képviselte az egyik vádlottat (az ítéletet emberölés helyett halált okozó testi sértésre változtatták), illetve a Zsanett-ügy egyik rendőr terheltjét védte (felmentették), valamint Balla Irma anyagyilkossággal vádolt fiát (12 év fegyház).
Ő vállalta el továbbá Marian Cozma gyilkosának védelmét (később visszatáncolt), de védett már rendőrterroristákat, gyerekgyilkos "anyát", pedofilt, naponta kártérítéseket követelő cigányokat, továbbá ő az, aki szerint politikai üldözöttek Cozma gyilkosai, s ő az ötletgazdája a Kuruc.infót terrorizmus vádjával lekapcsolni próbáló gyurcsányista "projektnek".
(Kuruc.info - MH nyomán)