2024 első Heti progressziójának alkalmával köszöntöm kedves olvasóinkat. Új év, új lendület, essünk is neki!
3. Olvasónk történetével kezdjük, aki éppen a jogosítványát újította az ügyfélkapun keresztül. Minden rendben ment, így kapott is információt a leendő gyártásról, illetve az addigi helyzetről.
A virtuális levél feladója 1818 volt a Belügyminisztériumtól, aminek olvasónk a szimbolika miatt (Adolf Hitler „kódja” az ábécé miatt 18) igencsak megörült és persze el is csodálkozott rajta. Megjegyezte, hogy amint a TEV megsemmisítette az összes bögrét „telefonáljon már rá Sanyi bácsira, hogy mi történik”?
Zoom
Meglepő fordulat a BM háza táján?
2. A 2024-es programot (és több régi, ám aktuális, illetve tavalyról hátrahagyott tételt) elnézve idén több filmajánlót, illetve filmelemzést tervezek, azonban azt még nem döntöttem el, ehhez lesz-e gyomrom. Persze, az ember akkor ítéljen véglegesen, ha elejétől a végéig látta az adott filmet, de a Nyersanyag című filmdráma nem ígérkezik másnak, mint egy újabb cigánymosdató propagandafilmnek.
Röviden: filmesek mennek forgatni egy távoli faluba, ahol idővel szembesülnek a polgármester visszaéléseivel, ami nem más, minthogy dolgoztatja, uzsorázza a cigányokat.
Zoom
Őket is dolgoztatják? (fotó: Vertigo Média/port.hu)
Kedves olvasónk is azt várja a filmtől, amit én. Ha minden igaz, februárban kiderül.
1. Sok-sok reklám szerepelt már itt, portálunk Heti progresszió rovatában, de őszintén szólva az elmúlt évek emlékei alapján én nem emlékszem arra, hogy az Axe valaha foglalkozott az LMBTQ-témával.
Ha igen, akkor tévedtem és én emlékszem rosszul, vagy éppen nem találkoztam vele, ha igazam van, akkor negatív értelemben megtört a jég.
„Love is love unite” – olvashatjuk az Axe limitált tusfürdőjén, de, hogy még egyértelműbb legyen, kapunk szivárványszíneket is, mármint az LMBTQ-zászló színeit, nem az égi jelenségét. Olvasónk a fotót Magyarországon készítette, ismét „jól” megvédtük a gyerekeket és visszaszorítottuk a buzilobbit.
Zoom
Nem éppen így képzeljük el a tisztálkodást
Olvasónk azt is írja, hogy „azt hitte, menten leszakítja a polcot” – teljes joggal.
Az év első Heti progressziójának végéhez érkeztünk, a beküldött anyagokat ezúton is köszönöm, a hetiprogresszio@protonmail.com 2024-ben is velünk marad és várja a leveleket!
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info