Heller "No ván voz torcsör" Ágnes, a Balaton sellője, Saul lánya köztudottan "2006-tagadó", hiszen állítása szerint a rendőrterror alatt senkit nem lőttek meg és senkit nem kínoztak meg. Nem meglepő, hogyha valaki ilyen mértani pontossággal képes párhuzamos lenni a valósággal, akár még azt is állíthatja, hogy szilveszterkor kölnben nem is történt nemi erőszak.
Az igazi tragédia szerinte az, hogy tinédzser korában nem tudott úgy végigmenni az utcán, hogy ne molesztálták volna. Nos, maradjunk annyiban, hogy a Heller-molesztálók számára ez kétségkívül tragédia.
Zoom
Szóval erőszak nem történt, a molesztálás pedig más tészta, hisz szegény menekülteket meg kell érteni, ki vannak éhezve a nőkre: kurvákra nincs pénzük, német nő pedig nem fekszik le velük. De erre már a demokrata álarcba öltözött fasiszta rendszer következő választásokon történő tarolása miatt aggódó Ungváry Rudolf is csak a fejét fogta.
(Kuruc.info)
Frissítés: Morvai megalázónak tartja Heller nyilatkozatát
Megalázónak tartja Morvai Krisztina Heller Ágnes nyilatkozatát a kölni szilveszteri esettel kapcsolatban. Az EP-képviselő azt mondta, ugyanúgy elbagatellizálja az ügyet, ahogy az Európai Parlament nőjogi bizottsága tette, amely hétfőn nem vette napirendre a témát. Amikor Morvai Krisztina kérdőre vonta az ügyben a bizottságot, akkor rasszistának nevezték - olvasható a HírTV honlapján.
Honeyball brit munkáspárti képviselő (a szocialista frakcióban ül) rasszistázta Morvait és brit függetlenségpárti képviselőtársnőjét , mert szóba merték hozni a kölni és más európai szilveszteri tömeges, bevándorló hordák által elkövetett szexuális erőszakcselekményeket, és azt kérték, hogy erről és ne a bevándorló nők helyzetéről szóló jelentést tárgyalják.
A bizottság elnöke (egy spanyol szocialista) jelezte, hogy szerinte ők a nők jogaival általában foglalkoznak, a menekültes jelentés raportőre, Honeyball pedig magából kikelve közölte, hogy aki a bevándorlók felelősségére utal, vagy azt firtatja, az rasszista, majd előadta, hogy ők úgy harcolnak a nők jogaiért, hogy akik eljönnek a hazájukból, azokat be kell fogadni és jólétet kell nekik biztosítani, nehogy az itt élő nőkhöz képest hátrányosabb helyzetbe kerüljenek. Ezt Morvai Krisztina az európai nők nyílt elárulásának nevezte.
A napirend 8. pontja volt az itt olvasható bicskanyitogató jelentés.
Kapcsolódó: