Hányszor eltelt két hét Pintér bejelentése óta... És itt a valóság, a 14 évi fideszes teljhatalom eredménye. Balog Krisztofer születése első pillanatától a Fidesz állítólagos univerzumában élt, ahol a cigányok dolgoznak, iskolába járnak, felzárkóztak, nem bűnöznek.
Ebben az állítólagos valóságban cseperedett fel, egészen 14 éves koráig, amikor bemutatta, mi igaz a szépen hangzó fideszes hazugságokból: gyilkolt, most körözik. Megússza egy nevetséges büntetéssel (ha kap valamit egyáltalán), és folytatja, Pintérék pedig újra és újra elmondják, hogy amit tapasztalunk nap mint nap, az nem igaz, inkább csak rasszisták vagyunk.
Mert ha csak ez az egy Balog Krisztofer lenne, akkor jelen írásunk túlzó lehetne, akár még azt is mondhatnák rá, hogy uszító. De aki ebben az országban él (és nem a fideszes vagy ex-fideszes-magyarpéteres steril, védett, piperkőc világban), az a saját környezetében látja, vagy a saját bőrén érzi a Balog Krisztoferek elkeserítő sokaságát. Talán még nem ölnek meg, mint számos borsodi asszonyt, kinyomva a szemünket, levágva a lábunkat, talán még "csak" meglopnak, cigarettát kérve kirabolnak. Talán Krisztoferke is így kezdte, amikor még pulya volt, 6-7 éves. Persze büntetlenül, a potenciális további áldozataitól való elszigetelés nélkül. És Krisztoferke megérkezett, mert ezen az úton nincs megállás.
Zoom
Talán egy másik cigányt ölt meg? Az is lehet, bár sokkal ritkább, mint amikor védtelen magyarokat gyilkolnak. Ettől még kevésbé lesz gyilkos, és nem túl nagy az esélye annak, hogy következőkor is a saját fajtáját ritkítja. De valamiért nem fogadnánk nagy tételben erre a lehetőségre... A viselkedésminta pedig adott. Mint ahogyan az IQ is.
Zoom
Frissítés: 12 éves korában akart ölni, a javítóintézetből szökött most meg
Emberölés kísérlete miatt ítélték el, áldozata tehát túlélte a támadást - de nem a cigányon múlt: úgy hátba szúrta a 13 éves magyar fiút, hogy beletört a bicskája.
Mivel aki ilyet tesz, az megérdemli, kedvezménnyel kedveskedtek tehát neki, akkor szökött meg. Remélhetőleg elkapják, mielőtt újra megpróbál magyart ölni - most már nagyobb esélye van arra, hogy sikerrel jár.
(Kuruc.info)