Bezár!
2020. február 28., péntek, Elemér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:02 Dehogy akart Demeter Márta bárkit is lejáratni...16:58 Gaudi-Nagy Tamás fóruma a felvidéki Medvesalján16:23 Már megint15:55 "Beni Ganz nem meri megtámadni Iránt" - mondja egy kiszivárogtatott hangfölvételen a saját főtanácsadója15:38 A Volánbusz soron kívüli higiéniai intézkedésekkel védi utasait és munkavállalóit15:20 Súlyos veszteség érte a török haderőt Szírában15:08 Ketten hazamehettek a budapesti kórházi karanténból14:44 Késsel rabolt ki egy férfi egy ékszerboltot Nagykanizsán14:18 Nem azt kérdezi a NATO, mit keres Törökország Szíriában, inkább felszólítják Aszadot, hogy tegye le a fegyvert14:05 Hétfőn megkezdik a kerti zöldhulladék elszállítását Budapesten13:23 Erdogan megnyitotta a határt az Európába irányuló migránsáradat előtt - íme az első sáskák13:01 Dr. Ilkei Csaba: az első 3 év a 32-ből: 1988-1990 - Lakitelek, Magyar Televízió, MDF12:55 Történelmi mélyponton a forint12:32 A facebookos zsidók is félnek a koronavírustól11:57 Toroczkai a Horthy-megemlékezésről az ATV-ben - 3 percet kellett várni, amíg előkerültek a "halálvonatok"
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Holokamu ::

Majd’ százéves aggastyánt hurcolnak ítélőszék elé a „németek”

Reklám

Miképpen azt már megszokhattuk, napjaink vezérideológiájának, a holovallásnak főpapjai újabb, nagy médiacsinnadrattával kísért autodafét rendeznek Münchenben.

Ezúttal John Demjanjukot, az állítólagos „Rettegett Ivánt” citálták hóhérai, Wiesenthalék húsz esztendő leforgása alatt immár másodszor az inkvizíció ítélőszéke elé. A 89 éves Demjanjukkal szemben az a vád, hogy 1943-ban a sobibóri koncentrációs tábor őreként 27 900 fogoly meggyilkolásában vett részt. Valóban rettenetes bűntett! Már amennyiben igaz. Anélkül, hogy valaki korunk megsütni való eretnekeként a „holokauszt-tagadás”  rettenetes vétkének labirintusába tévedne, engedtessék meg csupán a józan, „felvilágosult” gondolkodás alapján néhány kérdést feltenni.

Mikképpen érvényesülhet bizonyos „bűntettek” esetében kettős jogszolgáltatás, tekintve, hogy Demjanjukot egyszer már 1988-ban jogerősen felmentette az Izraeli Legfelsőbb Bíróság (!!) a koholt vádak alól.
Hogyan zajlik majd le a bizonyítási eljárás 66 évvel az állítólagos bűncselekmény-sorozat elkövetése után? Miféle kétségbevonhatatlan hitelességű tárgyi bizonyítékokat tudnak majd a vád képviselői felmutatni? Egyáltalán az is érthetetlen, miképpen tudják ilyen egzakt módon meghatározni az áldozatok számát, amiként teszik ezt a holoklérus képviselői más lágerek vonatkozásában is. Ki számolta meg őket? A KGB titkos archívumai vonatkozó részeinek 1990 utáni feloldása után egyértelművé vált, hogy a német nyilvántartásokban precízen vezették a rabok személyes adatait, s minden esetben feltüntették a halál pontos okát is.

Amennyiben a német adatszolgáltatást hiteltelennek tekintenénk, azt kell feltételeznünk, hogy a fogva tartottak számolták össze az áldozatokat. Attól a történelmi-jogi módszertani kérdéstől most eltekintve, hogy mennyivel volnának hitelesebbek az állítólagos sértettek számadatai, vajon mennyire volna életszerű az, hogy a tábor területén a foglyok egy része a holttestek számlálgatásával bíbelődik? Közben mivel foglalatoskodott a német tábori őrség? Annyira ütődött lett volna az SS-állomány, hogy mindezt ölbe tett kézzel, cigarettázva és kávézgatva, méla közönnyel végignézte? Végül az a kardinális kérdés sem hagyható figyelmen kívül, hogy pro és kontra ennyi idő elteltével hány szavahihető tanút tud megidézni a tisztelt bíróság. S amennyiben közülük az olyanok véleményei lesznek az ügyben perdöntők, akik a krematóriumkéményekből kilövellő éjszakai görögtüzeket láttak, valamint azt állítják majd, hogy tündérek voltak a gázkamrákban, illetve a latrinákban derékig fekáliában gázolva közösültek egymással a táborlakók, akkor bizony nagy a baj…

Vélhetően a „német” jogszolgáltatás képviselői hasznosabb elfoglaltságot is találhatnának maguknak, uram bocsá’ hivatásuknak megfelelően igazságot is szolgáltathatnának 
 
Lipusz Zsolt —Kuruc.info
(Fotók: Der Spiegel)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready