Emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a "valóságshow"-ból ismert Novozánszki Fanni ügyében. A nőt a rendőrség továbbra is eltűnt személyként keresi – közölte a BRFK a kormányközeli Borsonline-nal, ami azt jelenti, hogy a holttest még nem került elő.
Zoom
A Tények értesülése már konkrétabb: a nyomozók kötelet és vérnyomokat is találtak, és feltehetőleg a Dunába dobhatták a fiatal lány holttestét.
A Blikk úgy tudja, Fanni lakásában a rendőrök keresték a nő noteszét is, melyben pénzösszegek szerepeltek, valamint a kuncsaftjainak a neve és címe."Többször vissza is kérdeztem, jól hallom-e, amikor azt mondták, hogy már nem élő testet keresnek a nyomozók. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez velünk történik. Nem értem, hogy kinek árthatott ez a csodás kislány" – ezt már az egykori "valóságshow-hős" édesanyja mondta a Blikknek.
Zoom
MSZP-s politikus a gyanúsított
A Blikk úgy tudja, több bizonyíték is arra utal, hogy a "valóságshow"-szereplő már az eltűnése napján, november 20-án meghalt. A gyanúsított aznap Budapestről a Balatonhoz utazott, majd onnan egy Pest közeli városba, a lakóhelyére autózott. Ahogy a bulvárlap szerint csel volt, hogy valakik összepakolták a lány ruháit, valójában csak a hatóságokat akarták félrevezetni a bőröndökkel.
Korábban ezt a hirdetést adta fel egy "tematikus oldalon": "Elsősorban masszázslány vagyok, de aktusra is van nálam lehetőség, amennyiben felkeltettem az érdeklődésed. Egy csodás, vad, érzeki, szenvedélyes Fannis órát szeretnék varázsolni neked természetesen bő olajos csúszkamasszázsal, relax masszázsal, kényeztetéssel ha Te is akarod".A Borsonline már tovább megy, úgy vélik, az őrizetbe vett MSZP-s politikus (aki nem tett beismerő vallomást) kitervelte a gyilkosságot, ugyanis kiderült, hogy a luxusház kamerafelvételein – ahol Fanni albérlete volt – látszik, hogy B. L. éjszaka érkezett, majd az ölében vitte el a fiatal nő élettelen testét.
Olyan titkok tudója volt...
"Fanni az elmúlt hónapokban már olyan körökben mozgott, és olyan titkok tudója volt, amik miatt borítékolható volt, hogy valami rossz történik vele" – mondta a Borsnak egyik villatársa.
A gyanúsított az MSZP színeiben indult az önkormányzati választásokon, de csak második lett.
Zoom
Ő a kitakart képű: Brodmann László Dunaújváros 9-es számú körzetében indult az MSZP színeiben
– Fiatal, jóképű gyerek volt. Nem is szerepelt rosszul annak ellenére, hogy nem volt bejáratott az MSZP-ben. Olyan körzetben indítottuk, ahol sok fiatal volt. Emlékszem, hogy nagyon szép barátnői voltak, sokat utaztak, playboyéletet élt, de ezt a közösségi oldalán láttam – mesélte a Blikknek a helyi alelnök. Egyelőre nem tisztázott, hogy a gyanúsított honnan ismerte a lányt.
Frissítés: szerelemféltésből ölhette meg
Valószínűleg bosszúból, szerelemféltésből ölhette meg B. László az egykori valóságshow-szereplő VV Fannit – írja csütörtöki címlapján a Blikk. A lap szerint a november 20-án eltűnt nő már legalább fél éve ismerhette gyilkosát, akivel közelebbi kapcsolatot is ápolt. – Pár éve jártak együtt néhány hónapig. Akkor kezdett Fanni kuncsaftokat fogadni. Úgy tudom, hogy Fanni vetett véget a kapcsolatnak – nyilatkozta a Blikk informátora.
Novozánszki Fanni egyik közeli ismerőse szerint a lány kollégái eleinte azt hitték, B. László is a kuncsaftja, bár meglepően sokat beszélt róla, és hogy randizni is elmentek. Ugyanakkor állítólag a férfi nem is igazán volt a nő esete, így többen azt feltételezik, a naiv Fannit valamivel sikerült hitegetnie. Például pénzzel, amely a valóságban egyre kevesebb volt B. László zsebében, kölcsönökből finanszírozta látszólagos jómódúságát. Luxusautóinak többségét is csak lízingelte.
„A barátnőm járt vele még régebben. Sosem tudtuk, hogy mi a munkája, mivel foglalkozik. Mindig lízingelt luxusautókkal járt, azok közül is a legújabbakkal, szlovák rendszámmal, és mindig volt mellette valami csini csaj. Nagy lábon élt, szép helyekre járt nyaralni, új építésű apartmanokban lakott. Aztán egy idő után már nem volt nagyon úgy semmije, furcsa volt” – mesélte B. Lászlóról egy bennfentes a Borsnak.
Talán épp a pénztelenség vezetett végül ahhoz is, hogy a nő kikosarazta hódolóját, aki ebbe képtelen volt belenyugodni. A Blikk szerint elképzelhető, hogy a heves vitákat, folyamatos visszautasításokat B. László indulatosan kezelte, s végül emiatt végzett szerelmével. Ugyanakkor a gyanút próbálta magáról elterelni azzal, hogy kétbőröndnyi ruhát csomagolt a lánynak, mintha épp utazni indulna.
A Bors úgy tudja, végül a Fanni lakása közelében működő kamera felvétele vált fontos bizonyítékká: ezen látszik, ahogy egy férfi az ölében az utcára viszi a lányt, és beteszi egy autóba. A kocsi útvonalát egészen Dunaújvárosig tudták követni.
A TV2 keddi adásában az hangzott el, hogy a rendőrség azt gyanítja, B. László végül a Dunába dobta a holttestet, amelyet még nem találtak meg.
A kocsiban megtalálták a lány vérét
Az RTL Klub híradója szerint erőszakos embernek ismerték Kulcson azt a férfit, akit a rendőrség az egykori valóságshow-szereplő, a VV Fanniként ismertté vált Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsít. A korábbi MSZP-s képviselőjelölt a Dunaújváros melletti faluban egy vízisport-egyesület elnökeként dolgozott. Emberölés gyanújával nyomoznak ellene, a csatorna úgy tudja, a férfi kocsijában megtalálták a lány vérét.
(MNO - Blikk - Bors - HVG - Life.hu nyomán)