A fajták keveredését egyetlenegy fajta szorgalmazza, ez pedig a zsidó. Azért akarják az összes többi fajtát a keveredéssel tönkretenni, hogy ők maguk, mint a világ egyik fajilag legtisztább fajtája, (a zsidó vallás lényege a fajelmélet és a fajgyűlölet) az "alsóbbrendűek" fölött uralkodhassanak. Ezért nem szabad hagyni, hogy lányaink, asszonyaink fejét eltekerjék a négerek, cigányok, zsidók, hogy kultúránkba, társadalmunkba beleszóljanak a más fajtabeliek, mert abból csak rossz sülhet ki!
Tisztelt Mindenki!
A kuruc.info oldalon sok szó esik arról, hogy bizonyos emberfajták, fajok intelligenciája magasabb, másoké alacsonyabb. Erről írni manapság hatalmas bűn, de mi, akik nyitott szemmel próbálunk járni, szeretnénk a csendes többséget is tájékoztatni eme elmélet helyességéről. Én is ezt teszem most.
Ugyanis a fősodratú, azaz 101%-osan cionista médiában ha véletlenül szó esik a fajelméletről, akkor is legföljebb annak végsőkig menő tagadása, elbagatellizálása, lehurrogása, értelmetlenként történő feltüntetése hallható. Nem szívesen idéznek a faji különbségeket bemutató tudományos művekből, mert nem szeretnék, ha az emberek esetleg rácsapnának a homlokukra, és azt mondanák: "Hát persze! Ez tényleg így van! Talán nem is akkora hülyeség ez a fajelmélet!"
Nekem már ez gyanús volt, a holokausztról bezzeg minden nap órákon át hallhatunk egyre észveszejtőbb kitalációkat, erről vajon miért nem? Na mindegy, hagyjuk a témát, mindenesetre elgondolkodtató ez az egyoldalúság.
Néhány hete ráakadtam egy olyan megközelítésre, mely alapján bárki egyszerűen és megkérdőjelezhetetlenül bevezethető az emberi fajelméletbe. De először tisztáznám a saját véleményemet magáról a szóról: mit is jelent számomra a fajelmélet?
Magával a szóval nem vagyok kibékülve, én ugyanis inkább a "fajtaelmélet" kifejezést használnám. Zsidók, cigányok, sárgák, négerek, fehérek egyaránt képesek a keveredésre, annak ellenére, hogy nagyon különbözőnek tűnnek. Azok is, de egy fajba tartoznak, a Homo Sapiens Sapiens fajba, ez köztudott. A fentebb felsorolt rasszok inkább fajtáknak tekinthetők, ugyanúgy, mint például kutya, ló, macska sem csak egyféle van. Színbeli, méretbeli, test-felépítésbeli különbségek rengeteg fajtánál előfordulnak. Ha kicsit utánanézünk, akkor máris bizonyítottá válik, hogy ez az embernél sincs másképp, nem csak színbeli, de igen jelentős méretbeli különbségek is vannak, Afrikában élnek olyan törzsek, ahol az átlagmagasság 130-140 centiméter, van, ahol pedig 190 centiméter körüli az átlag.
Különböző fajok keveredése jóval ritkább, bár mindenki hallott már a ló és a szamár keresztezéséből származó öszvérről. Ezen esetben viszont szinte mindig meddőség az eredmény, a születendő keverék-egyed nemzőképtelen.
Kérdezhetné a kedves olvasó, hogy minek írogatok én itt most állatokról? Mi köze ennek a gyűlölt fajelmélethez? Válaszom az, hogy rengeteg!
A fajelmélet egyetlen igazán vitatott tudományos-biológiai része az intelligencia-különbség. A bőrszín terén tapasztalható különbségeket ugyanis képtelenség letagadni, ráadásul ez nem ad okot az egyed nagyobb fokú bűnelkövetésére, ahogy a többség felől a megvetésre, gyűlöletre sem. Akik például gyűlölik a cigányokat, azok sem azért gyűlölik őket, mert barna a bőrük. Az egyéb különbségekkel sem érdemes foglalkozni, térjünk hát rá az intelligencia-különbségekre!
Mi tehát az elmélet? Hirdetői ugye azt mondják, hogy a cigányok, a négerek, és általában a sötétebb bőrű emberi fajták intelligenciahányadosa elmarad a fehérek, és esetleg a sárgák IQ-jától. A cigányságot és minden kisebbséget politikai-biológiai fegyverként kihasználó zsidók, cionisták, és egyéb felforgatók pedig azt hirdetik, hogy ennek semmi értelme, minden ember ugyanolyan eszes lehet a megfelelő körülmények között. (Ennek cáfolata a magyarországi cigányság, melyet hiába próbálnak pár száz éve megfelelő körülmények közé terelni, mégsem javultak egy csöppet sem, képtelenek beilleszkedni. Talán az irántuk érzett gyűlölet az egyik legelfogadottabb, és legáltalánosabb érzés a magyar társadalmon belül.)
Na és itt jönnek be az előbb már említett állatok.
Él Amerikában egy „neonáci”, aki bőszen hirdeti a fajelmélet ezen intelligenciára vonatkozó taktusát, és meggyőződése, hogy a fajták között jelentős IQ-különbségek lehetnek. És még nem ül börtönben, nem ölték meg "véletlenül", semmi baja, éli a maga életét.
Ez az ember, aki amúgy nem is neonáci, egy állatokkal is foglalkozó pszichológia professzor, neve Dr. Stanley Coren. És mellékesen díjnyertes kutyakiképző...
Coren nekilátott vizsgálgatni, hogy vajon a kutyafajták mekkora intelligencia-különbségeket mutatnak, és ha egyáltalán, akkor mennyit. (Angol nyelven itt.) Persze azt mindenki tudja, tapasztalhatta, hogy bizonyos kutyák okosabbak a többinél, némelyik pedig ugyan imádott társa gazdájának, de kicsit butuska. Na ezt a tézist öltöztette a tudomány köntösébe a doki.
Készített egy kutya-intelligenciatesztet, mellyel rangsorolni tudta a kutyafajtákat 1-től 79-ig. Nem akarom kutyás részletekkel untatni a lényegre szomjazókat, szóval ami a fontos, hogy megvan a rangsor, és igen jelentős különbségeket mutat intelligencia tekintetében a különböző kutyafajták között. (Amúgy a vizsla 25., a puli a 27. helyen van.)
Hasonló "észbeli" különbségekről számolnak be az egyéb állattartók, akik dolgoztak már különféle ló-, macska-, stb. fajtákkal.
És akkor itt tenném fel ezen kis tanulmány legfontosabb kérdését: Ha egy állatfajon belül a különféle fajtáknál mindig vannak intelligencia-különbségek, akkor az emberi fajtáknál miért ne lehetne???
Mert ugye ezt halljuk nap mint nap: Minden ember ugyanannyira képes az eszével, ha úgy alakulnak a körülmények, és úgy is akarja. Pedig ha belegondolunk, ez teljességgel ellentmond a Darwini evolúcióelméletnek!
Ez ugye arról szól, hogy minden állat-, és növényfaj a környezetéhez megpróbál a lehető legjobban alkalmazkodni, és azon egyedek maradnak fenn legnagyobb valószínűséggel, amelyek ebben az élen járnak.
Ráadásul ez az alkalmazkodás sok-sok generáció alatt genetikai, azaz felépítésbeli, továbbá intelligencia-különbségeket okoz. De főleg azon van a hangsúly, hogy a fajnak alkalmazkodnia kell. A barnamedve például táplálékszerzés céljából tud fára mászni, a jegesmedve viszont valamiért nem, talán azért, mert nem túl sok fával találkozik. A mérsékelt égövi medvék viszont valószínűleg nem jeleskednénk annyira a fókavadászatban. Ráadásul meg is fagynának...
Ugyanez az alkalmazkodás érvényes az emberi fajtákra is. Az európai ember már évezredek óta rohamosan fejlődik kisebb-nagyobb megakadásokkal. Az európai, azaz a fehér fajtának tehát nagyobb intelligenciára van szüksége, hogy gépeket alkothasson, használhassa azokat, fejleszthessen, megérthesse a világ fizikai, kémiai, és biológiai törvényeit, fejlődjön általa a gazdaság, stb.
Az afrikai népek többsége, azaz a feketék az európai gyarmatosításokig még az írást sem igazán ismerték, állattartással sem mindegyikük foglalkozott, és az emberi faj kifejlődése óta szinte semmit se fejlődtek, sokuk a mai napig őskori körülmények között él. Nincs szükségük arra, hogy bonyolult számításokat végezzenek, gyönyörű zeneszámokat írjanak, szerezzenek, nem építenek felhőkarcolókat, nincs "pénzviláguk", egyszóval intelligenciájuk fejlődése más útra tért, mint a fehér emberé, és a mi civilizált világunkban ezek a környezetükből kiszakadt/kiszakított emberek idegenek, nem tudnak beilleszkedni, egyszerűen azért, mert nem alkalmasak erre genetikailag. Nem elég okosak hozzá. A maguk törzsi szintjén viszont nagyon jól elvannak. Persze sokukat sújtja az éhezés, a vízhiány, de látszik, hogy ezeket a problémákat önmaguk képtelenek megoldani. Állandósághoz szokott fajtájuk nem képes megbirkózni a mai kor változásaival. Ők csak több ezer év alatt tudnak bármi újat megszokni.
Az európai ember viszont a feketék környezetében érzi rosszul magát. Nagyobb intelligenciáját nem tudja szinte semmire sem használni, egy számára sokkal veszélyesebb környezetbe kerül. A négerek fizikailag állnak felettünk valamennyire. Egy egyszerű példával élve a néger jobban fut, nagyobb az állóképessége, elvégre vadállatok között él, vadászik, vagy éppen menekül, szüksége is van rá, ráadásul sokszor hatalmas távolságokat kell megtenniük az élelemért, vízért. Bizonyíték erre a sportban nyújtott fantasztikus teljesítményük, futóversenyeken, futball-, kosárlabdameccseken, és egyéb, nagy fizikai erőnlétet igénylő sportokban jól teljesítenek. És persze, hogy a "vérében van a zene és a tánc", mindenki látta, hallotta már a tévében egyszerű dalaikat, táncaikat, amely kultúrájukhoz tartozik. Az Amerikába származott négerek "zenéje", a rap és hasonló műfajok egyszerűségükben, és monotonitásukban jól észrevehető hasonlóságot mutatnak őseik törzsi táncaival és zenéjével. Ez is mutatja a fehér ember okosságát, hogy zenéje változatosságban, ötletességben messze megelőzi a feketék zenéit. És most nem csak a gyönyörű klasszikus zenében nyilvánul meg, hanem napjaink rockzenéjében is – nem sok néger gitárost és rockénekest látni. Ezek nem kizárólag kulturális különbségekből eredő hagyományszerű eltérések, hanem bizony genetikai eltérésekre vezethetők vissza. Ha egy törsz összes tagja több tízezer éven át hasonló dalokat alkot, és énekel, az biztos, hogy valamilyen módon elraktározódik genetikai állományában, egy számunkra eleddig ismeretlen, közvetett, rejtett formában.
Ez tehát az én módszerem arra, hogy bebizonyítsam a "fajelméletet", pontosabban annak azon részét, hogy az emberfajták között intelligencia-különbségek hadát fedezhetjük fel.
Ez a tény eddig nem is lenne gond. Ha ugyanis a fehér ember marad a helyén, és a fekete, meg a cigány, a sárga, és a többi alfaj is követi példáját, akkor nincs semmi gond, mindenki marad a maga megszokott, számára élhető környezetében. De mihelyst az egyik át akar menni a másikhoz, máris idegen helyen érzi magát, egy idegen társadalomban, idegen kulturális környezetben, egyszóval egy idegen világban.
A fajták keveredését egyetlenegy fajta szorgalmazza, ez pedig a zsidó. Ugyanis - talán a témában tapasztalatlanok nem tudják - a zsidó vallás alapja a fajelmélet és a fajgyűlölet. Zsidó mással nem keveredik, vagy ha zsidó nemzsidóval tart fent szexuális kapcsolatot, annak "eredményét" nem tekintik közéjük valónak. Ezért akarják az összes többi fajtát a keveredéssel tönkretenni, hogy ők maguk, mint a világ egyik fajilag legtisztább fajtája, az "alsóbbrendűek" fölött uralkodhassanak. Ezért nem szabad hagyni, hogy lányaink, asszonyaink fejét eltekerjék a négerek, cigányok, zsidók, hogy kultúránkba, társadalmunkba beleszóljanak a más fajtabeliek, mert abból csak rossz sülhet ki!
Remélem, hogy azoknak is némi segítséget nyújthattam az eligazodásban, akik eddig nem tudták, valójában miről is folyik a vita. Még annyit megjegyeznék, hogy ha neveltetése, és a társadalmi elvárások miatt el is utasítja a kedves olvasó, amit most olvasott, csak annyit kérek, hogy nézzen körül, és rájön, kinek van igaza...
Szebb jövőt!

Antikommunista-47