Újabb gesztus a Fidesz által egyházként számon tartott, a zsidókat istenítő szektának, amely "kigyógyítja" a "nemzeti radikalizmussal megfertőzött" honfitársaikat, és rávezeti őket a sátánimádás útjára - melegen ajánlják tehát mindenkinek... Az sem gond, ha egy szerencsétlen sorsú, sérült lelkű, és mára valószínűleg megbomlott elméjű embert kell ilyen alantas célokra felhasználni.
Frissítés: A félreértések elkerülése végett: ez az ember soha nem volt testőre Vonának, csak annyira, ahogy mondja ő is: amikor olyan megyei rendezvényen volt rendező, ahol a Jobbik elnöke is megjelent. Ilyen alapon volt Vonának legalább 2000 "testőre" - ebben is hazudik tehát a fideszes szennylap.
Fafula a párt a kazincbarcikai szervezetének volt tagja, de régen kilépett már.
2. frissítés: Vona Gábor is reagált Facebook-oldalán:
A testőröm belépett a Hit Gyülekezetébe
Na, jó, ezt csak az egyik újság találta ki, de tényleg ilyen alcímmel jelent meg egy írás. A Helyi Téma című ingyenes lapban egy címlapsztori szerint az én egykori testőröm visszatalált Istenhez, otthagyta a szélsőségeseket - vagyis a Jobbikot -, és most a Hit Gyülekezete tagja. Az úriember elmondja magáról, hogy ő a kazincbarcikai Jobbik tagja volt, de már kilépett és most újra a jó úton jár.
Fogalmam sincs arról, hogy ez az ember kicsoda. Könnyen elképzelhető, hogy valóban a párt tagja volt, az is, hogy ott volt akkor, amikor én Kazincbarcikán jártam, az is, hogy kilépett és most ebben a cionista közösségben (lásd a képet!) talált magának társakat, de hogy soha nem volt a testőröm, az biztos. Életemben 3 testőröm volt, akik közül kettővel még mindig együtt dolgozok. Egyik sem lépett be semmilyen szektába vagy közösségbe. Szóval csak annyit akartam mondani: kezdődik a kampány...


(Kuruc.info, kép: olvasónktól)
Kapcsolódó: