Bezár!
2021. január 27., szerda, Botár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:44 "Megvédjük őket" - a Mi Hazánk vendéglátósok jelentkezését várja17:30 2021-ig kellett várni, de végre Luxemburgból is csurran-cseppen egy kis kárpótlás a "túlélőknek"17:10 Az orosz parlament ratifikálta az Új START-szerződés meghosszabbítását16:47 MÖM: elég volt a lezárásokból!16:26 Mintegy ezerkétszáz éves kard került elő Zala megyében15:46 Ökölpacsi antimagyar szektás rabbikkal - Áder egészen a zsinagógáig ment egy kis alázkodásra15:26 Mégsem csak dögunalom a mai emléknap (is): saját rajongói zsidózzák a holokausztozó Jakabot14:55 Müller: az oltásmennyiség függvénye a nyitás14:33 Szijjártó megint elmondta Kijevben, mennyi mindennel kedveskedünk nekik - és ezúttal sem ért el semmit ezzel14:17 A csehek többsége állítólag most már beoltatná magát13:31 Bill Gates nem örül a "koronás népszerűségnek"13:04 Így néz ki egy németországi Covid-láger - februárban nyitja meg kapuit12:26 Brit elmebaj: a színes csőcseléket eltartják, a dolgozó EU-s állampolgároknak fizetnek, hogy lelépjenek12:17 Pápai eligazítás: folyamatosan holokausztozni kell11:55 "Izraeli támadó rakéták árasztanák el az iráni célpontokat" - megint háborúra készülnek a zsidók
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Trump-szakértő Clooney, sámán- és nyugdíjas utcaiharcos-szakértő Jobbik - Heti progresszió (LXII. rész)

Reklám

Az aktuális Heti progresszióban a Capitolium ostromával foglalkozó hírekből is szemezgettünk, valamint megtudhatjuk azt is, hogy az Egyesült Államokban 2020-ban ölték meg a legtöbb transzneműt. Aki bővebben is kíváncsi a Capitoliummal kapcsolatos véleményemre, az itt elolvashatja az erről szóló írásomat. Kezdődjék a lista!
3. George Clooney mostanában többet foglalkozik politikával, mint színészkedéssel. Természetesen megszólalt a Capitolium-ügyben is, ahol szerinte "meggyalázták" az épületet, vagyis a "nép házát". Továbbá kijelentette, hogy "Trump és családneve örökre a történelem szemétdombjára kerül majd".
Feltűnő, hogy amíg a Capitoliumban történt eseményekkel kapcsolatban rendre a tüntetők által alkalmazott "erőszakról" beszélnek, addig a BLM-tüntetések kapcsán ez egyáltalán nem volt egy kicsit sem napirenden, mint ahogy Ashly Babitt halála miatt sem térdepelt senki. Mr. Clooney sem.
2. A Jobbik kommunikációja sem a régi, habár ezt eddig is jól tudtuk. Gondoltak egy nagyot és meglovagolták ők is az ostrom-témát, méghozzá egy kis belpolitikával megkeverve. A gond csak az, hogy ezúttal (is) igen melléfogtak, hiszen akit "Orbán híveként" a "Trump-sámánhoz" akartak hasonlítani, az valójában nemhogy nem fideszes, de egyenesen vérbaloldali illető. Az idős nő 2016-ban a Népszabadság bezárása ellen tüntetett a Kossuth téren, ekkor kapták kameravégre.
Zoom
A fotó azóta "meglepő módon" eltűnt a párt Facebook-oldaláról
Van egy olyan érzésünk, hogy a Jobbik legalább olyan "alapossággal" kormányozna, mint ahogy a futószalagon gyártott mémeket ontják magukból.
1. Tudta a kedves olvasó, hogy a Human Rights Campaign (HRC) már arról is vezet statisztikát, hogy évente hány transzneműt gyilkolnak meg az Egyesült Államokban úgynevezett „gyűlöletbűncselekmény” által? 2020-ban ez a szám rekordmagas, összesen 44 volt (persze azt már nem mérik, hogy például a BLM-négerek hány ember halálát okozták csak a 2020-as év második felében).
Az Egyesült Államok fennállása óta a legválságosabb időszakát éli, ám úgy látszik, hogy sok más szervezettel egyetemben a HRC-nek is mások a prioritásai.
Ez volt mára a Heti progresszió, olvasónk leveleit továbbra is a hetiprogresszio@protonmail.com e-mail címre várjuk!
Ábrahám Barnabás – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready