Az antigender.org 2019. júliusi cikkében látható, hogy a magyarországi Mondocon nevű rendezvényen, ami elsődlegesen a popkultúra tinirajongóit szólítaná meg, tizenéves fiatalok és gyerekek (többnyire lányok) élvezik egymás társaságát a szivárvány rongyok forgatagában.
A szentkoronaradio.com 2020. áprilisi cikkében is említik, hogy a hazai LMBTQ+ közösség színe-java a Mondocon lelkes látogatója, köztük Erdős Kinga transz aktivista, akit ma Erikként ismernek társai. Kinga korábban lányként öltözködött és boldognak tűnt, de a Mondoconon társai megértették vele, hogy valójában boldogtalan, és mindig is fiú volt, ezért hát elindult a nemváltoztatás útján…
Az előző bevezető és a két említett cikk már önmagában elég ahhoz, hogy tisztán lássuk, a hazai Mondocon-eseményeken LMBTQ+ propaganda folyik, melynek számos fiatal esett már áldozatául. A felelősségteljes szülőknek kötelességük ezektől a rendezvényektől távol tartaniuk gyermekeiket.
Most vasárnap feleségemmel és két hónapos gyermekemmel sétáltunk a Margit-szigeten, amikor egy hasonló társaságba botlottunk. Létszámukat tekintve több mint százan lehettek, furcsa kinézetükből nyilvánvalóvá vált, hogy szintén a Mondoconhoz köthetők, így saját szememmel tapasztalhattam meg a fentieket.
Zoom
Egy tizenévesekből álló társaság ült előttünk, az út közepén. Amikor közelebb értünk, és meglátták pólómon a Mi Hazánk Ifjai feliratot, két gyerek, ránézésre talán biológiailag lányok, akik csak nemrég fedezték fel, hogy mi van a lábuk között, felpattantak és csókolózásba kezdtek. A szivárványszínű rongy ott lógott az egyik megvezetett fiatal nyakában. (A képeken látható, hogy több szivárványos rongy és esernyő is jelen volt…)
Zoom
Zoom
Amennyiben Magyarországon az LMBTQ+ propagandától törvény védené a gyermekeket, ez nem történhetne meg. De jelenlegi törvények alapján tulajdonképpen 14 éves kortól bárki azzal közösülhet, akivel csak szeretne. A Mi Hazánk Ifjai elnökeként javaslom, hogy első lépésként legalább a nem heteroszexuálisok tekintetében emeljék ezt 18 éves életkorra. A Fidesz álnemzeti és álkeresztény politikája helyett pedig szankcionálási lehetőséggel ellátott érdemi gyermekvédelmi törvényekre van szükség. Sokszor elmondtam már, most is ezzel zárom soraimat: a gyermekvédelem sohasem lehet túl radikális!
Vékony Csongor, a Mi Hazánk Ifjai elnöke