Tisztelt Szerkesztők!

Két hírt szeretnék nyilvánosságra hozni:
1. A salgótarjáni gyilkos (valószínűleg) az önkormányzatnál volt foglalkoztatva, egy nevelő intézetben dolgozott mint "roma koordinátor" a cigányok beilleszkedéséért felelős munkatárs. A gyilkosság után az összes nevelő tanárt behívatták és közölték velük, hogy ilyen nevű ember nem dolgozott az iskolában, ha valakinek el jár a szája, vagy nyilatkozni mer a sajtónak, ki lesz rúgva! Az elkövetést követő 24 órán belül megszüntették a munkaviszonyát.

2. 2010-01-01 elsején új fegyvertörvény lépett életbe. (Valahogy sehol nincs róla híradás.)
Eddig a beadott kérelmet a rendőrség bírálta el, 30 napon belül. Ez idő alatt "lekáderezték" az illetőt - volt e büntetve, van e jelenleg eljárás ellene.
Január egytől nem a rendőrség az illetékes (!!!). A postán kell venni egy nyomtatványt, amelyet el kell küldeni egy hivatalba, (+háromezer valahányszáz forint), akik "lekáderezik" az illetőt. Erre 30 napjuk van. Aztán kiadnak egy erkölcsi - szerűséget, na ezzel lehet menni a rendőrségre. Ezzel meghosszabbodott az ügyintézés 30 nappal. DE!!!!
A rendőrség tájékoztatása szerint "nem állt fel" a hivatal, ne is küldjük be a nyomtatványt. Várhatóan február végéig nem is fog.
Összegzés: Magyarországon, 2010. január 1-től, legálisan SENKI (akinek eddig tíz fegyvere volt az sem!) jut hozzá új fegyverhez, na meddig???? Számoljunk! Február végét követő 60 nap....
Aki nem hiszi, járjon utána: BRFK, földszint, fegyver-osztály, hétfőn 09-12-ig szerdán 09-12 13-16-ig.

Az első már talán leült, de a második mindenképpen egy aktuális hír.

Szebb jövőt!

Sopánka

Kuruc.info: köszönjük! Ezt az infót máshonnan is megkaptuk; most, hogy megerősítést nyert, mindenképp lehozzuk.

A cél? A cigányterror további fokozása, az attól szenvedők védekezésének mindinkább ellehetetlenítése. A demokrácia őshazájában, Amerikában, mindenki tarthat magánál önvédelmi lő(!)fegyvert; Finnországban dettó. (Bár utóbbi helyen az idióta szocik és ballibek megpróbálják keményen megszigorítani a szabályokat; remélhetőleg nem sikerül nekik. Jellemző a hazaszerető, nacionalista finnekre, hogy még a hadsereg [ami ott kötelező] is beleszólt a történtekbe, és egyértelműsítette, hogy semmi szín alatt nem támogatja a fegyvertörvények szigorítását, a lőfegyverek bevonását, mert azzal Finnország például a Téli Háborúban is tökéletesen bizonyított önvédelmi képességén esne csorba.)

Nálunk meg? Még egy nyomorult gázpisztoly (hol van ez, Édes Istenem, az amcsik / finnek / a cigánybűnözők lőfegyvereitől...) beszerzése is hónapokba telik… Miközben a cigánybűnözők szabadon flangálhatnak a saját (nem legális) lőfegyvereikkel, nem mer a sündőrség hozzájuk nyúlni, mert ugyebár védett fajta. Van itt „egyenlőség”, kérem…