Ahogy korábban megírtuk, Gérald Darmanin francia belügyminiszter ígéretet tett rá, hogy még a választások előtt betiltja a GUD nevű szélsőjobboldali diákszervezetet. Erre tromfolt rá a "jobboldali" Nemzeti Tömörülés elnöke és miniszterelnök-jelöltje, Jordan Bardella azzal, hogy ha megnyerik a választást, akkor ők is betiltják a GUD-ot és más szélsőjobbos szervezeteket is.
Zoom
Jordan Bardella szomorkodhat, más kapja a jutalomfalatot a cionistáktól
Bardealla ezzel a cselekedettel már nem tarthat igényt egy kis buksisimogatásra a cionista gazdái részéről, ugyanis tegnap Gérald Darmanin betiltotta a GUD Parist, valamint három másik hazafias fehér szervezetet: a Les Remparts, a La Traboule és a Top Sport Rhône nevű csoportosulásokat. A négy fehér patrióta szervezet mellett - hogy ne lógjon ki annyira a lóláb - egy iszlamista szervezetet is betiltottak.
Érdekes módon a betiltott szervezetek egymáshoz képesti aránya valahogy nem tükrözi a Francia Köztársaságra gyakorolt veszélyüket: amíg szélsőjobboldali erőszakról jóformán nem hallani, addig szinte nincs olyan hét, hogy a "béke vallásának" követői ne késelnének, rabolnának, gyilkolnának vagy erőszakolnának, s nem csak az őshonos franciákat, hanem akár a szintén invazív zsidókat is.
Zoom
A mauritiusi származású Prisca Thevenot, a "francia" kormány szóvivője jelentette be a GUD feloszlatását
A Les Remparts szóvivője már bejelentette, hogy az államtanács előtt megtámadja feloszlatását. „Nem hagyjuk magunkat megfélemlíteni ezzel az önkényes döntéssel” – jelentette ki Antoine Durand, a Remparts szóvivője.
„Nemrég feloszlattunk több ultrajobboldali egyesületet, köztük a GUD-ot, és egy radikális iszlamista szervezetet a Minisztertanácsban” – örvendezett Gérald Darmanin X-en tett bejegyzésében. „A szélsőségek gyűlölete ellen a Köztársaságnak kell küzdenie. Köszönet a Belügyminisztérium szolgálatainak a nyomozati munkáért" - zárja bejegyzését a miniszter.
Zoom
Gérald Darmanin megtapsolhatja magát, megtalálta, hogy kik a legveszélyesebbek Franciaországra...
A Les Remparts, egy kis szélsőjobboldali csoport, amely a Génération Identitaire hamvaira épült 2021 végén, Lyonban működött. 2022-ben Thomas Rudigoz, Rhône macronista helyettese Gérald Darmanin-t kérte, hogy oszlassák fel a csoportot, valamint szerette volna elérni a csoport két gyülekezőhelyének, a La Traboule kávézónak és az Agogé bokszteremnek a bezárását. Két évvel később a liberális nemzetrontók véghezvitték a betiltást. Lyont egyébként a szélsőjobboldal bástyájának tekintik.
Zoom
A La Trabolue kávézó díszlete
Az említett három szervezet betiltását azzal indokolták, hogy az idegenek elleni gyűlöletre uszítanak. Valójában akkor kerültek a ZOG halállistájára, amikor egy tavalyi migránsok által elkövetett gyilkosság után emlékfelvonulást rendeztek az áldozat emlékére, s hogy felhívták a közvélemény figyelmét Franciaország közelgő elestére.
Zoom
Franciaországban (is) csodálatos a demokrácia
Kitartás a francia hazafiaknak!
KG